REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Diana Șoşoacă a mai găsit un motiv să-și facă campanie, la Constanța: biserica care trebuie demolată. Video

Diana Șoşoacă a mai găsit un motiv să-și facă campanie, la Constanța: biserica care trebuie demolată. Video

Replica API 10 iunie 2022 | 21:23 9322

Senatorul Diana Șoșoacă a venit la Constanța, vineri, 10 iunie a.c., în zona Macu Roșu pentru a fi alături de constănțenii care nu sunt de acord cu demolarea bisericii „Izvorul Tămăduirii“.

„Eu vreau să fac în acest moment o plângere penală împotriva conducerii Primăriei şi a Prefecturii, a Consiliului Local şi Judeţean pentru grup infracţional organizat cu acţiuni împotriva creştinismului, pentru încălcarea dreptului unor credincioşi de a se ruga“, a transmis Diana Şoşoacă.

Aceasta a sfătuit oamenii să înconjoare biserica în momentul în care vor veni să o demoleze.

„În momentul în care vor veni să o demoleze, înconjuraţi biserica cu oameni pentru că nu au cum să intre cu buldozerele în oameni şi să formăm un scut în jurul ei“, a spus senatorul.

„De Rusalii dacă ei vin (să demoleze, n.r.) se alege praful de ei pentru că ştim blestemele Sfinţilor Părinţi - sunt blesteme grave pentru cel care are tupeul vreodată să dărâme un sfânt lăcaş. Uitaţi-vă ce i s-a întâmplat lui Ceauşescu.“ a completat Şoşoacă.

În cursul zilei de vineri, începând cu ora 07:30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat Sf. Liturghie la biserica ,,Izvorul tămăduirii” (zona Macul Roșu), biserică pentru care instanța a decis definitiv, în decembrie 2021, să fie demolată.

După slujba religioasă, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a declarat faptul că doar cei care au demolat biserici au murit în chinuri, făcând aluzie la primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

,,Primăria Municipiului Constanța nu a primit nicio cerere suplimentară de prelungire a termenului de punere în aplicare a sentinței judecătoreşti, în afara celei primite pe 11 mai. La finalizarea acestui termen, executorul judecătoresc estre cel care va demara procedura legală de punere în aplicare a sentinței judecătorești.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

sursa video: Facebook Erich Mocanu

M.P, A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
suma de 1.000.000 de dolari americani după ce mi s-a terminat inițierea. Sunt foarte fericit! Și promiteți să răspândiți lucrarea bună a Lordului Felix Morgan. Dacă sunteți interesat să vă alăturați noii Illuminati de ordine mondială astăzi, contactați-l pe Lord Felix Morgan astăzi, el este cea mai bună șansă de a obține calitatea de membru al Illuminati pe care i-ați dorit mereu. Contactați Lordul Felix Morgan WhatsApp Plus doi trei patru opt zero cinci cinci patru cinci nouă șapte cinci șapte
0
0
0
0
0
0
Dna Sosoca senator a Romaniei sinteti pe dinafara total.Posibil sa doriti afirmare cu orce chip.Asta a ti optinut.In rest ALUPIGUS TOATA.
1
0
Madam Sosoaca este in campanie electorala. Restul cetatenilor fac politica de mantinela. Treaba e ca magazia cu cruce trebui sa dispara de acolo. Nu este nici un atatc la biserica si ortodoxie. Este vorba despre nepasare si lacomie. In 21 de ani ar fi trebuit sa fie acolo o catedrala la cati bani s-au vanturat pri altar. Rusine!
0
0
Madam Sosoaca este in campanie electorala. Restul cetatenilor fac politica de mantinela. Treaba e ca magazia cu cruce trebui sa dispara de acolo. Nu este nici un atatc la biserica si ortodoxie. Este vorba despre nepasare si lacomie. In 21 de ani ar fi trebuit sa fie acolo o catedrala la cati bani s-au vanturat pri altar. Rusine!
0
0
pardon biserica. Ce se mai potrivesc astea doua! Asa scroafa asa cotetz!
0
0
Se poate darama cu Sosoaca inauntru ?
1
0
Putin e DICTATOR criminal KGB. Am o presimtire ca individul asta este Satana in carne si oase si am mai multe dovezi si argumente, dar nu am sa vi le prezint, pentru ca o sa ma acuzati ca sunt nebun. Mare atentie! PUTIN poate iesi public in orice secunda si sa minta ca i s-a aratat Iisus si a poruncit ca el sa biruie lumea, sa fie "regele lumii", iar impostorii agenti KGB din patriarhia Rusiei ii vor da dreptate, iar patriarhi naivi din alte tari, precum si cel din Romania s-ar putea sa-l creada si sa prosteasca crestinii sa se "apropie" de Rusia. Scenariu fictiv, dar nu imposibil.
7
0
Pai cine este antihrist si falsul profet aducator de apocalipsa? Cine se auto-intituleaza "salvatorul ortodoxiei"? Pentru mine, crucea ortodoxa ruseasca nu inseamna nimic, pentru ca e diferita, pe aia sa nu o luati in frunte sau pe brate. Ei au o ortodoxie falsa, studiati istoria. Nu exista un posibil antihrist in VEST si nu va putea niciodata din VEST sa atace Rusia si porneasca un razboi nuclear, ar insemna autodistrugere si Apocalipsa Biblica. In schimb, Rusia poate porni un razboi mondial, urmat de unul nuclear. Daca un dictator rus isi pierde mintile, nimeni nu poate sa-l opreasca.E logic
7
0
In VEST nu exista un dictator, nu exista o singura persoana la conducerea celorlalti, teoretic nu exista un posibil "ANTIHRIST". Pe cine banuiti voi ca ar putea fi, PAPA? Haideti sa fim seriosi. Daca Iisus va veni a 2-a oara, in VREMURILE DIN URMA, ca sa ne salveze de ANTIHRIST, care ne obliga sa luam pe frunte si pe brate semnul fiarei, nu va avea ce antihrist sa invinga in VEST, pentru ca noi suntem democratici, colectivi, in Rusia e un singur ANTIHRIST, un dictator, fie Putin acum, fie urmatorul la carma Rusiei. E atat de simplu.
0
0
Exista o vorba, voi astia care va inchinati la chip cioplit, care sunteti fanatici religiosi si ati fi in stare sa ucidenti ca sa "aparati" ortodoxia, dar sa incalcati in acelasi timp CUVANTUL DOMNULUI, care a spus "SA NU UCIZI!", voi astia NU o sa-l recunoasteti pe Iisus cand intra langa voi in camera, daca intelegeti expresia. Actualul AUR, dar si Sosoaca cu sosocistii ei anti-americani, anti-europeni, pro-rusi, toti astia au impresia ca Vladimir Vladimirovici Putin este salvatorul ortodoxiei. Bai, oameni buni! Asta este aproape BLASFEMIE! Iisus va veni a 2-a oara sa va salveze, nu Putin!
3
0
Bai, copii! Nu vreau sa va spulber eu asteptarile. Dar in curand, o sa aflati cu totii adevarul despre Sosoaca si toti ceilalti impostori din jurul ei si al celor din A U R. Din fericire pentru voi, aici exista romani patrioti care vegheaza pentru voi. Romani adevarati care cunosc adevarul istoric al Romaniei si nu vor lasa pe nimeni sa se atinga de poporul roman sau de ortodoxia din Romania. Sunteti intr-o ceata a mintii. Indivizi ca voi, ar fi in stare sa-l rastigneasca a 2-a oara pe Iisus, doar ca sa-l apere pe Teodosie, pe Pomohaci, pe Sosoaca sau alti "Barabasi" ori farisei.
3
0
Nici un nimeni nu-i ajunge nici la degetul cel mic acestei doamne senator . Daca nu ar fii fost oameni cum este dansa , cum este parintele Teodosie , si alti care au militat pentru Romania si pentru roamni , astazi eram vaccinati cu toate dozele care le-au cumparat in avans pe un miliard de euro . Rugativa sa fie cat mai multi oameni cum este doamna senator si cum este parintele Teodosie . Ziaristi lui peste prajit , ziaristi de doi bani . Nu mai puneti titluri tendetioase . Ca nu va face mai destepti .
0
0
de persoana cu pr grave psihice de mai jos care a dat atatea comentarii si care nu sunt sterse inca? Alo, parchetul, amenintarile, discriminarea, insulta si calomnia asupra unui demnitar sunt legale si morale in ziar pe net?
0
0
Iar a aparut scroafa asta, monstru asta ?! Ea nu RESPECTA, nu INTELEGE deciziile CCR ???
1
0
Prea multe informatii, baieti? Imi pare rau pentru voi, dar cineva trebuie sa spuna adevarul si sa va demaste. Nenorocitilor, cum va permiteti sa va atingeti de patriotismul si crestinismul ortodox din Romania? Asta este un atac terorist la adresa Romaniei ce faceti voi, rusofililor. Repet, de 12 ori in istorie a fost invadata Romania de catre Rusia. De 12 ori! Am s-o repet la infinit si am sa ma asigur ca nu uitati asta. Mergeti la mormintele eroilor romani, nenorocitilor din A U R si faceti circ in interes politic, dar calcati peste sacrificiul facut de ei, si ajuti inamicul, Rusia? Rusine!
10
0
Apropo, Calin Georgescu pe care spera AUR sa-l faca presedintele Romaniei in 2024, este membru in Clubul de la Roma, a organizat venirea IDEOLOGULUI lui Putin, in Romania, Aleksandr Dugin. Cel care a pus bazele aparitiei partidului AUR, Dughin. Si a carei doctrina este "unirea Romaniei cu Rusia pe criterii religioase". Intr-un interviu la DIGI, Dughin a zis ca NATO trebuie distrus, SUA trebuie destramata, iar tot de pe continentul ASIA si continentul EUROPA sa fie condus de un singur patriarh Kiril si de "monarhul" Putin. Interesant, nu? Calin Georgescu a carei firma a lasat Medgidia fara apa.
5
0
Ok si revin la scrofita noastra, Diana Sosoaca, AUR va face alianta politica, ca sa ajunga la CIOLAN, cu partidul RUSOFIL al Dianei Sosoaca, SOS, cu partidul lui Dragnea, al lui Dancila, al agentului rus Ramona Ioana Bruynseels etc. Cum era sa o uit pe Ramona Ioana Bruynseels? Fiti cu ochii pe aceasta individa, este AGENT KGB, din informatiile obtinute de mine. De ce au alungat-o pe Sosoaca din A U R? Pentru ca ii demascau ca sunt rusofili si ar fi pierdut prea multe procente, dar scopul scuza mijloacele, nu? Vor face alianta in curand, dupa cum a anuntat trompeta rusofila George Simion.
6
1
Evgheni Prigojin, individ pe capul caruia SUA a pus recomensa pentru implicarea in campania electorala frauduloasa a lui Trump putinistul. Intr-un interviu luat de un jurnalist american, Putin a raspuns intrebarii daca are informatii despre implicarea dovedita a lui Evgheni Prigojin in campania electorala din SUA si daca are de cand sa-l sanctioneze. Iar Putin a raspuns ca daca nu a afectat cu nimic Rusia, nu o sa-l pedepseasca pe Evgheni Prigojin. Fair enough. Acest individ este implicat in campanii electorale prin troli rusi in Europa, in Romania prin AUR, in Franta cu vestele galbene etc.
6
0
Din informatiile mele, cei din conducerea partidului A U R, mai precis Claudiu Tarziu, au decis ca Diana Sosoaca sa fie "alungata" din partidul A U R, pentru ca aceasta promoveaza fara perdea propaganda rusa, mai ales pe pagina ei de facebook, ajutata de celebrul manipulator de la OTV, Luis Lazarus cu porecla personala FAKE NEWS. La asta se mai adauga si Bahmuteanca si nu mai intru in detalii. Asta nu inseamna ca A U R nu este rusofil, pentru ca ESTE. Iar unul dintre fondatorii partidului, M****s Lulea a recunoscut ca primeste bani de la rusul Evgheni Prigojin, cel cu fabrica de troli rusi ...
0
1
Quatrefoil window at the St. Petrus parish church in Peterslahr, Germany pentru confirmare. Deci, Diana Sosoaca a fost crescuta intr-o familie pagana de masoni si practicanti ai magiei negre, isi face un partid cu sigla formata dintr-un simbol principal din biserica romano-catolica, dar minte romanii ca e crestin ortodoxa. Apoi militeaza pentru iesirea Romaniei din NATO si din UE, vrea neutralitate, deci automat "anexarea surpriza" si "denazificarea" Romaniei de catre Satana Putin. Corect? Vrea "unirea" Romaniei cu Rusia pe "criterii religioase", Rusie care si-a pus asasini KGB ca patriarhi.
7
0
foodloss_sos
5
0
Partidul rusofil creat recent de Diana IVANOVICI Sosoaca are sigla partidului un quatrefoil romano-catolic, simbol folosit in mai toate bisericile romano catolice care au ferestrele si vitralii in forma asta. Este de-a dreptul o enigma intrega viata a Dianei Sosoaca, noaptea mintii. Si unca un detaliu,mama Dianei, pe nume Alice Florescu Bleotu este membra in Marea Loja Nationala din Romania a MASONERIEI, grupare pagana cu simbol crucea invers, ochiul in triunchi, cunoscut si ca illuminati. Iar octagonul cu SOS este "furat" de la organizatia FoodLoss, care incearca reducerea risipei alimentare.
5
0
Observam in ultima perioada ca se incearca unirea intr-o CAMERA DE ECOU a tuturor pro-Rusia, anti-NATO, anti-UE, anti-SUA, anti-vaccin, anti-gay, anti-tot, pro-exit,in incercarea de a ajunge la CIOLAN. "Tuturor ne place sa ne validam gandurile si opiniile, este o parte din ceea ce ne face sa ne simtim conectati cu ceilalti. Dar ce se intampla atunci cand interactionam doar cu cei care impartasesc viziunea noastra asupra lumii si dezaprobam orice altceva ? Acest tip de comportament are un termen denumit generic in a ne angaja in camere de ecou, adica doar acolo unde ni se da mereu dreptate."
10
0
40:18 Diana Sosoaca il cheama pe sotul ei, cel care a muscat o jurnalista de mana, nu ma mira si rusii erau canibali in perioada celor doua razboaie mondiale si va rog sa cautati asta pe google. Russian famine cannibalism si dati frumusel la google images, daca sunteti curajosi, sa vedeti ca nu vorbesc aiurea si nu e de glumit cu "apropierea" asta de Rusia cum vrea AUR sa faca cu Romania, daca vin ei la putere. Russian famine cannibalism - google images. Imi multumiti mai tarziu. 40:27 "Ia-i numarul baiatului asta", individ cu stema Rusiei pe tricou si scris in rusa, recrutat in partidul SOS.
5
0
Va spun un ultim secret. Fratele lui Putin a murit la varsta de 2 ani, in timpul al 2-lea razboi mondial,iar mama lui era sa moara de foame in aceea perioada, lesinand de mai multe ori din aceste motive, cum a povestit chiar el. Tatal sau a fost un soldat sovietic care a suferit rani grave in timpul razboiului. Iti poti da seama foarte usor ca Putin si-a dedicat viata in KGB, in scopul razbunarii fata de "nazisti", iar faptul ca recent a aflat ca are cancer in faza terminala si nu mai are mult de trait, isi arata adevarata fata, pentru ca zilele lui sunt numarate,e acum ori niciodata pentru el
10
0
Iar pentru rusii ca au iesit in strada cu pancarde si foi in maini pe care scriau simplu "PACE", iar apoi au fost aruncati in inchisoare de catre satanistii din conducerea Rusiei, tot respectul pentru acei crestini ortodocsi din Rusia. S-au jerfit pentru aproapele lor si sunt un bun exemplu de crestinism si m-a uimit modul lor de a nu ramane nepasatori fata de uciderea cu sange rece a nevinovatilor din Ucraina, de catre Putin. Este dovada clara ca indiferent de ce satanisti si-ar pune Rusia la conducere si in patriarhie, crestinii adevarati sunt crestini indiferent de granite sau etnie.
5
0
Cine are impresia ca Dumnezeu tine cont de granite si ca ortodoxia are granite, se inseala amarnic. Putin a spus ca noi restul vom merge in iad, iar el cu rusii in rai. Total gresit! Iar eu stiu ca este un pacat ca noi sa fim convinsi ca vom vedea Imparatia Cerului. Am dreptate? La sfarsitul vietii, va avea loc Judecata de Apoi, deci nu decidem noi cine e bun si cine rau si nu avem dreptul sa aruncam cu pietre. Deci Rusia si Putin nu inceteasa sa ne uimeasca cu cata BLASFEMIE FACE. Patriarhul Kirill al Moscovei pare de fapt falsul profet din Vremurile Din Urma, deci "avocatul diavoluiui" Putin
5
0
... asta inseamna ca Putin va vedea cum toata planeta s-a intors impotriva lui, va vedea cum pierde puterea in Rusia si va fi foarte manios, isi va pierde complet mintile. Asta daca nu cumva mai exista ceva bun in sufletul lui si isi va recunoaste greseala, si va opri razboiul, incercand sa-si obtina mantuirea prin cainta si sa elibereze poporul rus de sub tiranie. Deci daca facem asta si el va dori sa distruga lumea prin razboi nuclear, din razbunare si furie, atunci Iisus va veni a 2-a oara, iar noi vom fi mantuiti, iar Putin infrant. Cine vrea distrugerea planetei cu nucleare este Satana.
3
0
Si eu stiu prea bine cum poate fi oprit Satana Putin, pentru ca individul acum este posedat de cel rau, nu mai exista cale de intoarcere, decat prin iubire si credinta. Stiti cum putem noi oamenii sa facem un miracol acum si sa oprim razboiul satanist al lui Putin, care omoara suflete nevinovate? Miliarde de oameni de pe intreg globul sa iesim public in strazi si sa ne rugam, cu lumanari in maini si icoane sfinte. Vorbesc foarte serios. Daca media va difuza asta pe intreaga planeta, va face la fel si poporul rus, care este si el crestin ortodox...
2
0
Ei bine, exact asta faceti voi acum, oamenilor! Tineti minte fariseii au manipulat oamenii ca sa strige sa fie eliberat Barabas, iar cel rastignit sa fie Iisus? Ei bine, asta faceti voi acum! Uitati de adevarata menire a ortodoxiei si de CUVANTUL LUI DUMNEZEU si faceti fix ce au facut cei care au ales rastignirea lui Iisus. Nu va mai lasati manipulati de falsi preoti si impostori, altfel il veti rastigni pe Iisus a 2-a oara, cand va veni in Vremurile din Urma. Sunteti constienti de asta? Rusia ameninta cu Apocalipsa Biblica,razboi nuclear. Deci pe cine va trebui sa OPREASCA Iisus? Pe Rusia!
9
0
Si oricat de bun crestin vi s-ar parea Teodosie, cu tot respectul, oameni buni, individul asta a facut o scoala de teologie care l-a pus acolo. Nu e sfant, nu e apostol. Omul joaca un rol si o face din ce in ce mai prost, din cauza avansarii in varsta. Si aici am sa va reamintesc faptul ca fariseii sunt cei care au pus la cale RASTIGNIREA LUI IISUS de catre Pilat, care s-a spalat pe maini, ca el nu are nicio vina. Dar cei care au uneltit rastignirea lui Iisus au fost fariseii, falsii preoti de atunci, care considerau ca Iisus le strica meseria. EXACT asa faceti voi acum si nu e bine.
9
0
Inaintea falsului patriarh al Moscovei Kirill, a fost falsul patriarh al Moscovei Alexy II, tot un asasin KGB cu nume de cod Drozdov. Serviciile secrete sataniste ale Rusiei nu isi permiteau ca Biserica Ortodoxa Rusa sa ridice poporul rus impotriva conducerii si sa provoace revolutie si sa impuna democratie, libertate etc. Deci, au capturat ortodoxia din Rusia si si-au pus ca patriarhi indivizi de incredere, anume agentii KGB enumeratii acum, falsii patriarhi. Biserica Ortodoxa Ucraineana si-a declarat independenta fata de cea rusa, iar acum rusii le bombardeaza bisericile, intelegeti acum?
10
0
In trecut, Rusia a avut un patriarh satanist, care s-a pus singur la carma bisericii ortodoxe din Rusia. IVAN CEL GROAZNIC care si-a ucis propriul fiu si va rog sa studiati istoria. Iar in ziua de astazi, ortodoxia din Rusia a fost capturata in interes politic de catre serviciile secrete ale Rusiei, FSB si KGB, fostul NKVD sovietic. Numele de asasin KGB al lui Putin era ADAMOV. Numele de asasin al actualului patriarh al Moscovei KIRILL este Mikhailov si a fost acuzat oficial in 1990, iar numele lui real este Vladimir Mikhailovich Gundyayev. Informatii dovedite. Informati-va despre asta.
0
0
Ce face Rusia astazi in Ucraina, a facut in Romania de 12 ORI in istorie. Sa nu uitati asta niciodata, fratilor romani! Poate ca ii iertam pe rusi, pentru ca suntem ortodocsi, dar NU vom uita si NU ne vom alia niciodata cu Rusia. Nu iesim din UE si NATO cum vor cei din A U R si rusofila Sosoaca, doar ca sa ne ducem iar in sfera de influenta a Rusiei, cum e Belarusul azi, unde il au pe "ultimul dictator al lumii", sluga a Moscovei. Informati-va din surse sigure, oameni buni! Rusia bombardeaza biserici din Ucraina, pentru ca Biserica Ortodoxa Ucraineana si-a declarat independenta.
0
0
La minutul 41:06 puteti auzi CLAR cum individul ii spune ceva de genul "ATI VORBIT CU MINE", la telefon probabil, deci individul a fost chemat aici ca sa-si joace "rolul" asta de vai doamne credincios. Mare atentie, oameni buni, acestia sunt niste oportunisti care calca peste cadavre si nu dau doi bani pe noi crestinii ortodocsi. Cand romanii au fost la amabasada Rusiei sa repreoseze masacrul facut de sovieticii rusi la Fantana Alba, care au mitraliat mii de romani care aveau simboluri ortodoxe in maini si voiau sa treaca granita in Romania,Sosoaca si-a cerut scuze Rusiei atunci pentru protest
6
0
Pe LIVE-ul Dianei Sosoaca, de la minutul 41:06 puteti observat foarte clar, acel individ este un INSTIGATOR, anti-roman, rusofil putinist, care nu are o treaba cu ortodoxia in sine ci doar profita de situatie pentru a obtine anumite foloase politice si totodata de a discredita actuala conducere, in incercarea de a aduce la conducerea Romaniei niste cozi de topor finantati de oligarhi Rusi, partidul A U R. Individul are pe tricoul scris in limba rusa si are emblema Rusiei. Va reamintesc, de 12 ori in istorie ne-au invadat rusii. Ne-au violat bunicutele in fata bunicilor si apoi i-au ucis.
6
0
Mama cata e. Pe asta mai degraba o sari decat s-o ocolesti. Asta doarme dea latu in pat ?!
1
0
Cautati pe youtube "little tour in the Agios Nikolaos little Church - Mykonos island GREECE". Parerea mea este ca se poate face o bisericuta cu design exterior asemanator si marime asemanatoare, mai ales ca este mai inalta, este in spiritul ortodox si designul actualelor biserici romanesti. Iar la interior sa fie pictata frumos, totul modern si dupa modelul celor romanesti. Nu stiu exact care este problema cu obtinerea autorizatiei, dar poate se face. Ar fi clar mai bine decat fosta biserica, pentru care, sa recunoastem, multi nici nu dadeati doi bani pana in prezent, poate acum dati.
10
0
Cum a spus si Iisus, ii dam dar Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu. Astia care instigati la violenta, la pus in fata "buldozerelor" si alte aberatii primitive, extremiste si non-crestine, asta incalca din start ideea de a intoarce si celalalt obraz, instiga la ura fata de aproape, la aruncat cu pietre etc. Deci terminati cu fanatismul religios, ca Dumnezeu ne-a lasat sa cladim biserici in suflete, nu pe pamant. E adevarat, betoanele duc mai departe viziunea noastra, raman ani de zile, dar nu va abateti de la adevaratul sens al ortodoxiei,ca va transformati in antihristi ca rusii
10
0
Putem transforma o problema intr-un avantaj. Costurile nu cred ca ar fi mari si daca va doriti cu adevarat sa ajutati si nu sunteti doar scandalagii in interes politic precum Diana Sosoaca si falsii crestini din A U R, atunci implicati-va cu donatii si alte solutii. Eu cred ca se poate rezolva, am incredere. In cel mai rau caz, vor face o troita ortodoxa. Daca nu se vrea asta, inseamna ca sunt rau intentionati. Deci distrus complet si lasat spatiu verde este exclus, din punctul meu de vedere. Repet, daca vor face asta, inseamna ca sunt rau intentionati cu adevarat. Legea e lege, o respectam.
10
0
In Grecia se fac multe bisericute ortodoxe mici si sunt chiar frumoase. Cred ca se numesc CAPELE ORTODOXE, sunt foarte frumoase. Poate se poate autoriza si reface aici o bisericuta mica, legala, care sa fie mai mare decat o troita si putin mai micuta decat actuala "magazie". Cu un altar frumos, modern, totul civizilat. De multe ori nu sunt de acord cu Becali si am motivele mele, dar de data asta cred ca se poate reface biserica actuala, la o marime mai mica, dar mai inalta, "mai ortodoxa" si care sa aiba un design exterior mai placut, mai in spiritul ortodox. Tot raul spre bine, nu?
10
0
In unul din video, pe la minutul 21:30, ati vazut ce s-a emotionat acea "nepoata" a "primului patriarh roman" cand Satanista pagana Sosoaca v-a dat un mesaj anti-evrei? Miron Cristea a fost ANTISEMIT. Deci Sosoaca, a carei mame este membra in loja masonica a Romaniei si care se inchina la arhitectul universului, multi il stiti drept illuminati, ochiul in triunghi, aia sunt masonii. Deci familia ei este doar o hoarda de pasionati de "fenomenal" de spiritism, magie neagra si alte tampenii pagane de pe darkweb. Cautati Alice Florescu Bleotu pe youtube si o sa vedeti in ce familie a crescut Diana.
0
0
Da' cine esti tu fa, Ministrul Justitiei ? ? ? Nu te uiti, fa, in oglinda niciodata ? ? ? Arati ca o BOLSEVICA esuata ... EPAVA DRACULUI ... Nu vezi, fa, ca nu pleaca liftul cu tine ? ? ? Esti mai mare decat SCROAFA din cotet, SCROFOACA ORDINARA !!! MARS, in piz.da ma-tii de CU.RVA OR.DINARA ... SCROFOACA DRACULUI ...
0
0
S-a umflat tarata in SOVIETICI, ca li se darama COTETUL ILEGAL, prin care JEFUIESC si STORC BANI de PROSTIMEA NAIVA si CREDULA !!! Sunt MIZERIILE atea la fel de " crestini " precum SATANELE CRMINALE putin si kirill, care a BLAGOSLOVIT BOMBELE si ARMELE cu care SOVIETICII UCID ZECI DE MII DE UCRAINIENI si DISTRUG MILIOANE DE LOCUINTE SI CLADIRI !!!
0
0
Ce cauta STARVUL asta SOVIETIC numit SCOFOACA in Constanta ? ? ? IMPU.TITA SCROFOACA a venit sa sustina un ANTIHRIST SOVIETIC PO.PONAR PE.DOFIL !!! MORI, IMPU.TITO !!!
0
0
Relu e cel mai cre.tin comentac
0
0
este amantul lui Sosoaca, precis
1
0
Eu vreau sa-mi bag p**a mea mare si roz in toti ukrainienii din Constanta.
0
0
si cind te gindesti ca malaka asta are un sot acasa he he .
1
0
Balabusta acopera singura o latime de biserica in lantul uman. Chiar mai da si pe alaturi.
1
0
Constructia este pe domeniul public, nu se poate autoriza. Inca de la inceput, Mache_ a stiut si a comis acest abuz ca sa arate tuturor ca "biserica" este deasupra legii. Si chiar este, prin Constitutie... La fel este si cealalta biserica de langa Rustic, unde a fost schimbat acoperisul de eternita prin care trecea stalpul ENEL. Acum stalpul ENEL trece prin acoperisul nou din lemn...
0
0
Unda apare un rahat, hop si musca Sosoaca!
3
0
Eu am invatat asta de la viata. Daca vrei sa cunosti adevarata fata a unui individ, verifica pe cine are ca sot sau sotie. Cine sunt copiii lui si cam ce comportament, probleme sau educatie au. Analizeaza cam ce fel de prieteni are si cam in ce anturaj este implicat individul respectiv. Astfel poti afla mai usor "adevarata fata" a individului, pentru ca el este ce face, nu ce spune el. Ca drept dovada, Diana Sosoaca nici macar nu este crestin ortodoxa, este la fel de pagana ca toti cei din familia ei. Nu o deranjeaza sa ia numele Domnului in desert, ea nu apartine ortodoxiei, o doare undeva.
15
0
Alice Florescu-Bleotu este numele mamei Dianei IVANOVICI Sosoaca. Va rog frumos sa cautati pe youtube, daca aveti timp de pierdut si informati-va despre cam ce fel de speciment dezaxat a educat-o pe mahalagioaica asta de Diana Sosoaca. Scurt si la obiect. Ascultati doar ce aberatii monumentale pot iesi din gura mamei ei, care s-a declarat oficial spiritista, pasionata de magie neagra si energii, exoterism si alte tampenii sataniste. Membra a inaltei loje a Romaniei, iar din asta denota faptul ca se inchina la ARHITECTUL UNIVERSULUI, la lucifer la Bahomed sau mai stiu eu care, deci nu ortodoxa.
15
0
S-ar putea sa ma insel, dar individa asta cu manusi de piele in maini, nu este cumva aceeasi tipa drogata din stirea de pe REPLICA cu urmatorul titlu? "A venit in Mamaia sa-l caute pe cel care a parasit-o, dar... a fost data afara de la festival". Plus ca multi dintre cei pe care ii vedeti in jurul Dianei Sosoaca sunt niste idioti utili din CAMERA ei DE ECOU. Sunt idioti putinisti, rusofili, care au ca scop dezinformarea si discreditarea actualei conduceri sau a anumitor grupari politice rivale. Ati observat ca deja o dadeau iar in politica, tot ca sa ii ridice in slavi pe antihristii din AUR
11
0
Am impresia ca individa aia cu aura satanista si manusi de piele, zorzoane si alte prostii, este tipa drogata cu ochelarii aia mari si imbracata ciudat, pe care o prezentau astia din presa mondena si ne informa pe noi despre cum nu a regulat-o pe ea cum trebuie nu stiu ce bodyguard al nu stiu carui club, la nu stiu ce festival muzical. Are cineva o idee, nu cumva este aceeasi individa? Nu m-ar mira, cine se aseamana, se aduna. Circari din CAMERA DE ECOU a rusofilei putiniste Diana IVANOVICI Sosoaca.
7
0
Parerea mea este ca se poate demola si facut un templu mic ortodox. Cred ca se poate face o troita ortdoxa mare si superba care sa schimbe in bine si imaginea,peisajul zonei respective si care sa atraga trecatori si turisti. Se poate ceva frumos. La cum arata cocioaba asta, pare ca niste falsi duhovnici au ceva planuri ca pe viitor sa ridice un bloc in locul ei si pastreaza locul. E ca nuca in perete, cine are ochi sa vada, vede. Trecatori pot fi pacaliti ca e o hala pentru adapostit utilajele de dezapezire. Lasati circul si mahalaua scrofitei Sosoaca. E ruZofila, il sustine pe Satana Putin.
10
0
Bai, baieti! Cu tot respectul, dar cocioaba asta numai a biserica nu arata. Fiti ba oameni civilizati si echilibrati ca nu trebuie sa poleiti betoane cu aur, ca sa-i demonstrati Lui Dumnezeu cat sunteti de credinciosi. Faceti-va, ba, patriarhie in suflete, nu in betoane! Uite, parerea mea de om normal si echilibrat si de crestin ortodox, nu fanatic religios, nu pagan, nu individ malefic cu interes politic si economic si care nu folosesc biserica ortodoxa in scopul asta. Si aici fac referire la individa asta, care este o MAHALAGEOAICA, care vrea sa tina lumina reflectoarelor pe ea, pt sondaje.
1
0
Sosoaca nu invata romanii ortodocsi sa intoarca si celalalta obraz, ea indeamna la revolutie, la varsare de sange nevinovat, la lovitura de stat, la mineriada dupa cum bine ati observat. Dinte pentru dinte, nu? Astfel de individa este o pata pe imaginea Bisericii Ortodoxe Romane,la fel cum si Teodosie este, dar n-am sa arunc eu cu pietre in el. Faptul ca a luat numele Lui Dumnezeu in desert si il foloseste in scop politic si economic va plati si Teodosie si Sosoaca si falsii ortodocsi din AUR si falsii lor duhovnicii.AUR se aliaza cu origine ii urca in sondaje.Deci vrea doar CIOLAN. Nu-i votam
7
0
Familia Dianei Sosoaca se inchina la Lucifer, la "ARHITECTUL UNIVERSULUI". Nu va lasati pacaliti, ea nu da doi bani pe ortodoxie si pe romani. La poza de profil de pe facebook, Sosoaca are o imagine cu trimitere la LEGEA TALIONULUI. De unde provine si expresia dinte pentru dinte si ochi pentru ochi si indeamna la razbunare. Individa asta, Sosoaca, a fost propulsata aici in politica de catre AUR, da? Apoi au dat-o afara. Tropeta asta rusofila nu are ce cauta aici. A U R s-a lepadat de ea, pentru ca este OFICIAL rusofila. Pe facebook foloseste surse putiniste,deci promoveaza propaganda ruseasca.
7
0
Individa asta a fost crescuta intr-o familie de pagani, un fel de evrei care au devenit masoni. Cautati "Mama Dianei IVANOVICI Sosoaca in masonierie" pentru mai multe detalii. Ma-sa zice ca e spiritista, ca poate comunica cu spiritele de dincolo, ca Muntii Bucegi au nu stiu ce energii care comunica cu piramidele din Egipt etc. Ba, eu vorbesc serios. Informati-va despre ma-sa, ca femeia aia a crescut asa mahalageoaica. Ce se naste din pisica, tot soareci mananca. Si la cum arata Sosoaca, vom asista la disparitia sobolanilor. Tot raul spre bine.Familia ei si a lui Dan Puric au legaturi cu CHINA.
7
0
Mm de boschetara
0
0
e una cu niste manusi ciudate in iunie si cu zorzoane multe pe maini .Stie cineva cine este individa ?
1
0
malaco, mai bine te asezi tu peste cocina asta, ca la cat esti de mare o acoperi si buldozerul face doua lucruri bune deodata, ne scapa si de grajd si de scroafa
1
0
Daca are autorizatie de constructie,proiect care a fost respectat nu au ce sa faca legiuitorii!!Daca nu au trebuie gasita o solutie legala fiindca se poate!
0
0
Specimenul din subiect ar trebui sa respecte decizia definitiva a instantei romanesti. Buna, rea, asta e decizia finala. Nu cred ca este oportun ca sa instige la nerespectarea deciziei si sa instige la violenta, dupa cum s-a si intamplat. Dar, daca poporul vrea circ gratuit, sa mearga in zona Macul Rosu.
2
0
Ce machidoni ai primit tu ma saracule.Te pomenesti ca stai si prin Abator sau CET de te-a adus Ceausescu la oras in fabrici si uzine.
1
0
Biserici daramate
1
0
Dupa amiaza.ca dimineata a fost Simion. Doamne fereste. Nu aveti idee ce distrus este simion.hanar nubavetti ce distrusa e sosoaca. Sunt 2 personaje absolut grotesti.dar prind.prind la oamenii fara carte carora le gadila orgoliul nationalist.pun degetul pe rana si spun ca o vindeca dar ei nu sunt decat niste parveniti. Urata specie. Nici nu merita citit un astfel de articol.
1
0
urata creatura
0
0
M***a si mumia, doua specimene grobiene, de un p*****l extrem. Intr-o lume normala ar purta camasa de forta, desi nu cred ca se fac in marime XXXXXLsi nici cu cagula, pentru babataia hidoasa.
1
0
Toti acesti "credinciosi" in frunte cu IPS, Diana Sosoaca & Campany vor sa instaleze in tara haosul si nesupunere civica. Atunci de ce mai sunt legi, sa nu le respectam.
1
0
Cand o vad pe stihua aia batrana, cu manusi de macelar, parca am in fata dovada vie a vietii dupa moarte. Face o pereche de exceptie cu grobiana XXXXL.
2
0
cata mormanu de cacat...
1
1
-40 00 Acolo e un parculet dar baraca aia s a contruit tot pe parculet de pe vremea lui mazare care a dat autorizatii pentru benzinarii si makidoni tot in parculete. Intai vreau sa vad demolari de cladiri makidonesti ilegale apoi demolari de biserici. makidonii din Constanta in loc sa ne multumeasca ca i am primit ca pe sinistratii din ukraina, ei ne fura si vor sa si faca enclava makidoneasca in Constanta. Eu nu stiu cat mai suportam. S ar putea sa devina si ei cat de curand sinistrati
0
0
Sosoaca a venit pe post de utilaj pentru demolare.
4
1
Rusine CONSTANTA, am vazut la tv un spectacol de retragere al """ constanteanului "" HORIA TECAU, ei GHICI a fost la CLUJ . Felicitari Mazare Fagadau Chitac
3
0
E adevarat, pe linga Doamna Senator, biserica chiar pare mica, chiar am avut senzatia ca vrea sa o inghita. Haioasa insa babataia aia schzofrenica, in costum de Batman, care atarna de curul focii la orice aparitie locala.
3
0
Scroafa p*****a care mai este si avocata face plangere penala impotriva primariei Constanta,a prefecturi,a consililui local si al celui judetean din Constanta daca biserica va fi demolata cand aici este vorba de punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti definitive,deci femeia asta care se presupune ca ar cunoaste legea condamna primaria Constanta pentru ca respecta decizia definitiva a unei instante de judecata.Ciudat.
5
1
Miss Piggy si Cruella Nut, doua specimene evadate de la Balaceanca.
1
0
Prinde mancatul de kkt la bosorogi si babe mai prinde cateva voturi umflata
2
0
sta afara ca nu incape pe use ?astia mereun se filmeaza sa vada simalti p****i ce vitejimsunt ei .hehe
2
0
DE TOT RASUL !!! ATI AJUNS SA PRELUATI DE PE FACEBOOK, NU AVETI BANI NICI DE BILET
2
0
Ce mai vrea si vaca asta de se da avocata? Legea e lege pt toti. Nu o vede nimeni ca instiga la violenta?
0
0
Doar tampitii pot pune botul la ce kkt mananca asta
0
0
Hidoasa fiinta. Ba baiatule, urata cu spume. Diforma. Bivol mutant.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367