REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Diana Șoșoacă, atacată de urși: 'Poate ar fi nevoie de ei prin Parlament, Guvern sau la Președinție'

Diana Șoșoacă, atacată de urși: 'Poate ar fi nevoie de ei prin Parlament, Guvern sau la Președinție'

Replica API 30 august 2021 | 23:37 1289

Senatoarea Diana Șoșoacă a postat pe pagina sa de Facebook o filmare pe Transfăgărășan, acolo unde a întâlnit o ursoaică cu mai mulți pui. La un moment dat aceasta intră într-o ceartă cu câțiva localnici care veniseră să alunge animalele.

„Problema este că nu-i hrănește absolut nimeni. Ursoaica își apără puii. Nu vă dați jos din mașină. Sunt periculoși chiar dacă sunt mici”, explică fosta senatoare AUR. „Problema este că ar trebui hrăniți. S-a găsit aici un urs mort de foame, iar un alt pui cu capul crăpat de un topor”, a susținut aceasta. „Poate ar fi nevoie de ei prin Parlament, Guvern sau la Președinție”, a spus Șoșoacă, citată de stiripesurse.ro

Aceasta susține că urșii erau hrăniți înainte de ocoalele silvice din țară, iar acum sunt lăsați să flămânzeasca special pentru a fi împușcați după ce vin în căutarea hranei la casele oamenilor.

În momentul în care doi localnici sosesc să alunge urșii cu petarde, senatoarea le reproșează că în loc să-i hrănească îi sperie. „Ce căutați să nu aveți grijă de acești urși. Unde este ca pe vremea lui Ceaușeșcu, când se dădea mâncare?”, le reproșează aceasta.

„Și animalele au drepturi, vreau să știu de ce nu sunt ținute în siguranță ca pe vremea lui Ceaușescu?”, le spune Șoșoacă după ce aceștia se plâng de urșii care vin în sate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu paparuda e de vina, ci mass media, ca n-are altceva mai bun de facut decat sa inregistreze toate horcaielile ei si sa le publice.
0
0
Se pare ca Sosoaca ii face reclama lui Ciolacu.
3
0
urata creatura
4
0
pe nesimtita asta va ajunge erou national!
8
4
am vazut filmarea, un titlu de kkt si cometarii pe masura, sosoaca a filmat ursii lesinati de foame si provocati sa atace de mafiotii padurilor care dorec vanarea contra cost!! astia care au si venit la fata locului si au facut scandal!!
10
5
Sau poate ea a atacat ursii si asa are o fata de parca a mancat deja unul si nu s-a saturat
11
8
din barlog.Daca pliculetul nu i-a parvenit la timp...
9
7
de unde rezulta titlul ala, replica?
10
3
Nu ne place de mama ta si de prietenii ei si nici ce face pe unde se duce si la ce se inchina.P .S. Si nici pe unde a tot fost
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272