REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Diana Șoșoacă îi ia apărarea fiului ei, prins băut la volan: „Luați labele de pe copiii mei”

Diana Șoșoacă îi ia apărarea fiului ei, prins băut la volan: „Luați labele de pe copiii mei”

Replica API 19 septembrie 2022 | 22:22 5167

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost prins de polițiști băut la volan, sâmbătă dimineață. El a avut o alcoolemie de 0,23 mg și s-a ales cu amendă de 1.885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

Diana Șoșoacă

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reacționat după ce fiul ei a fost prins de polițiști băut la volan. Ea a precizat că fiului ei i s-a înscenat un dosar pentru consum de alcool.

„Din 15 februarie 2021 anunț ca i se va înscena băiatului meu un dosar pt consum de droguri sau consum alcool. Patru echipaje de poliție îl așteptau la 8 dimineața, în timp ce eu eram la Iași.

Nimeni din presă nu mi-a acordat drept la replică. Ce nu vă spune presa este că au pus câinii de droguri pe el și i-au pus testul de droguri care a ieșit negativ. Este sportiv de performanță. Sunt testați nonstop pentru alcool și droguri. Norocul lui că a fost însoțit și de alți colegi, căci altfel îi plantau și alte lucruri, ca nu zicem droguri”, a scris senatoarea pe Facebook.

Senatoarea independentă a declarat în urmă cu ceva timp că cei care se vor atinge de fiul ei vor răspunde din toate punctele de vedere, scrie evz.ro.

Diana Șoșoacă a spus anul trecut că fiului ei i se va înscena un dosar penal pentru trafic de droguri

„(…) Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere”, a spus Diana Șoșoacă.

Reamintim că fiul senatoarei a fost urmărit de oamenii legii, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor. Polițiștii au descoperit că avea 0,23 mg alcoolemie. Fiul Dianei Șoșoacă s-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

„Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, se arată în comunicatul Poliției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dintr-o SCROAFA SOVIETICA INFRACTOARE precum SCROFOACA, ce putea sa se nasca ? ? ? Decat un alt I*******R !!! In 2003 si 2004, SCROFOACA a fost consiliera personala a lui DIJMARESCU, ofiter DIE, membru marcant al guvernului SOVIETIC nastase si a participat in calitate de consiliera a lui DIJMARESCU, la MEGA HOTIA ANTINATIONALA numita VANZAREA PETROM patre OMW, prin care statul roman a fost DEVALIZAT de ZECI DE MILIARDE DE EURO !!!
0
0
ce se mai aude, ai ?
1
0
sa inteleg ca daca nu opresti la solicitarea organului si esti urmarit baut fiind, te costa ...1885 lei ???
1
1
impuscat in cap si el si scroafa !
1
1
Vin alegerile si e in cautare de p****i care sa o voteze iar. Poate chiar ea l a pus sa circule beat sa creeze scandal.
4
0
Cat o mai bagam in seama pe schizofrenica asta?
1
0
A baut ca porcu,pentru ca masa-i scroafa N-a oprit ca a crezut ca-l face piftie
0
0
adica betivul dobitoc de fisu e si el politician si i se insceneaza bautura si fuga de politie ? pentru votantii acestei finte grase sper sa va loveasca cu masina o odrasla de politician ca sosoaca .Pina acum nici nu stiam ca scroafa s-a reprodus .
2
0
A dracu de scroafa ordinara! Minti ca o nesimtita!
2
0
Asta e avocata? Daca era avocata nu ii iesea pe gura o astfel de prostie: "i s-a imnscenat fiului meu la ordin un dosar politic". Ai ca esti hilara.
0
0
Scroafo medicamentele....
1
0
2-10 2-10 Pitigoiu te cheama. 4-20 4-20 cainele dingo pa receptie. Auzi colega cica am facut cheie lu fisu lu Zombi....Ce cheie ma?Cheia da descuiat cotetu?Nu colega cica cheia de la Palatu Prezidential cand o ajunge presedinta in 2024.
1
0
Ca nu a oprit tot inscemare e ah?mars la cotet scroafa dreacu
1
0
esti si arati ca o scroafa grof grof
1
1
Sosoaca e o dementa, e nevoie si de astfel de elemente ca sa aflam ce cacaturi mai fac golanii din parlament iar 0.2 este fix o p**a ca si alcoolemie.. sa fie pusa o limita decenta, de o bere sau un pahar de vin, echivalent, in caz contrar astfel de concentratii se contesta lejer la iml din tot felul de motive.. medicamente, otetul din salata, etc.. daca ai trecut de o limita decenta ia-i permisul 1 an, nu 4 luni si gata..
0
0
deci sri l-a obligat sa bea ca un purc si sa se suie la volan baut groh! groh!
2
1
L-au prins militienii pe sosoc si i-au turnat drojdie pe gatu ma-sii. Huoo jartelelor penale si mwie !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614