REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Diana Șoșoacă s-a dus la Serviciul Omoruri pentru o nouă plângere penală

Diana Șoșoacă s-a dus la Serviciul Omoruri pentru o nouă plângere penală

Bianca NEDELCU 15 aprilie 2024 | 13:34 407

Continuă scandalul între Diana și Silvestru Șoșoacă. Senatoarea lui Putin s-a dus la Serviciul Omoruri să îi facă o nouă plângere penală soțului său. A profitat de moment și s-a agățat și de scandalul momentului cu morțile de la Spitalul Pantelimon și le-a spus jurnaliștilor că vrea să facă o plângere și în acest caz. 

Diana sosoaca s-a dus la Serviciul Omoruri pentru o noua plangere penalaDiana Șoșoacă

În urmă cu scurt timp, Diana Șoșoacă a fost prezentă la Serviciul Omoruri din Capitală. Ea a anunțat că a făcut o plângere penală împotriva soțului său, cu care se află în proces de divorț. Este vorba despre unul dintre cele șapte dosare. Procurorii, spune Diana Șoșoacă, au început urmărirea penală, iar acum Silvestru Șoșoacă este acuzat de mai multe infracțiuni, inclusiv de rele tratamente aplicate minorilor, dar și violență în familie.

La un moment dat, Diana Șoșoacă a vorbit și despre situația de la Spitalul Sfântul Pantelimon, menționând că va face și în acest caz o plângere penală, și asta pentru că situația actuală este similară cu situația din pandemie, spune ea, pentru că atunci cel puțin au murit foarte multe persoane care nici măcar nu au fost bolnave de Covid-19. În plus, senatoarea a zis despre ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, că ar trebui să își dea demisia și să ajungă și la pușcărie pentru că „aruncă pisica moartă în administrația primăriei”, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272