REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Diana Șoșoacă, senator independent:

Diana Șoșoacă, senator independent:

Replica API 22 februarie 2021 | 20:43 1646

„Acum, aici (în Lupeni, Valea Jiului, n.r.), trebuia să fie tot Parlamentul și tot Guvernul României.

Unde sunteți, mă? Unde ești domnul președinte, iar ești la schi? (...) De aici din Valea Jiului începe eliberarea. Va spun că începe marea eliberare. Nu numai Guvernul trebuie să cadă, mai e un președinte și un abuzator suprem, Raed Arafat, dușmanul românilor și dacă nu va rezolva problemele de ce nu v-ați lua și voi o aprobare de la Primăria Capitalei să manifestați pașnic? Că ei știți ce zic de voi, da? Să protestați în fața lui Cuțu-Cuțu (Florin Cîțu, n.r.)”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Who let the dogs out? Who, who, who, who, who?
1
0
O iaaaaaa....iaaaaaaa.......iaaaaaa
6
0
Tuturor comentatoriilor cu pseudonime, inclusiv Gigi , va astept sa puneti "botul" la savarina. Gratis...
1
7
"ministrul sanatatii" se scrie ,"ministrul sanatatii" se citeste ,analfabetule.Sunteti prosti,vulgari,analfabeti dar si scandalagii.Sosoaca va reprezinta pentru ca-i intelegeti limba si asta spune multe despre creierul si educatia voastra.
10
0
Daca era de la hastagi ar fi fost laudata si de propaganda si de comentatorii inepti. Nu o suporta nici blegii de la PSD,nici derbedeii din coalitia impostorilor,nici cei care tin cu hoardele fara creier si apucaturi de gardieni fascisti sau stalinisti. Deloc diplomata,Sosoaca este ce le trebuie alora din guvernul lor,al zbanghiilor. Lasii tac si se uita cu mirare ca o femeie are curaj sa se ia de nemernici,in timp ce milioane de barbati o freaca si se caca pe ei.
1
12
SOVIETICA TAR.FA PESEDISTA SCROFOACA-sosoaca a devenit TROMPETA CIUMEI ROSII, promovand o NESIMTIRE IN MASA si IMPU.TIND aerul Romaniei ! Unde era patriHOATA SCROFOACA in 2015 la COLECTIV ? ? ? Unde era patriHOATA SCROFOACA in 2017 la ORDONANTA BOLSEVICA 13 ? ? ? Brusc s-a trezit patriHOTISMUL BLSEVIC in SCROFOACA ? ? ?
15
1
am un nepot si nu mai vrea la gradinita mi-a spus ca vrea la masterat direct ca a vazut la televizor ca ministru sanatati asa a facut direct masterat domnule Iohanis in ce tara traim tie iti place ce e sub tine numai excroceri rusine
1
13
Chiar asa s a ajuns!??crede ca o sa i dea PSD ul o ciocolata!
19
2
Tu unde esti fa javra si gunoi uman?Pentru tradarea tarii si rebeliune armata impotriva securitatii nationale si a cetatenilor acum toata armata,politia si S.R.I-ul trebuiau sa te aresteze imediat si pedeapsa capitala.Unde sunt autoritatile statului?De ce nu iau masuri?Sunt infractiuni deosebit de grave prevazute de CP.Unde este politia?Cerem masuri deosebit de urgente.
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614