REPLICA ONLINE CONSTANTA

10° ConstanÈ›a Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
10° ConstanÈ›a Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Diana Șoșoacă și-a făcut soțul prim-vicepreședinte la partid

Diana Șoșoacă și-a făcut soțul prim-vicepreședinte la partid

Virgil STOIAN 10 august 2023 | 00:00 1062

Diana ȘoÈ™oacă este unul dintre cei mai controversaÈ›i politicieni din România. După ce a ieÈ™it din partidul AUR, senatoarea È™i-a constituit propria formaÈ›iune politică. De curând, ȘoÈ™oacă l-a inclus È™i pe soÈ›ul său în partid.

Diana sosoaca si-a facut sotul prim-vicepresedinte la partid

Diana ȘoÈ™oacă, preÈ™edintele S.O.S. România, l-a numit în funcÈ›ia de prim-vicepreÈ™edinte al partidului creat de ea chiar pe soÈ›ul ei, Silvestru ȘoÈ™oacă. AnunÈ›ul privind numirea soÈ›ului senatoarei a apărut într-un comunicat de presă al partidului prin care S.O.S România transmitea că va organiza o È™coală de vară la Rânca. În programul pentru acest eveniment se precizează că Silvestru ȘoÈ™oacă ocupă funcÈ›ie de prim-vicepreÈ™edinte al partidului È™i că va lua cuvântul în timpul cursurilor.

La È™coala de vară de la Rânca va participa È™i fostul ministru de FinanÈ›e È™i fost prim-vicepreÈ™edinte PSD Eugen Orlando Teodorovici. Fostul ministru È™i senatoarea au fost o prezență regulată la postul de televiziune România TV în ultima perioadă. În comunicatul emis de partidul senatoarei se mai precizează că Teodorovici o să vorbească la Școala de vară de la Rânca despre  „România, drepturi È™i obligaÈ›ii în UE”. Ulterior, fostul ministru va participa la o conferință televizată alături de ȘoÈ™oacă.
Diana Șoșoacă vrea ca Eugen Orlando Teodorovici să fie premier

Diana ȘoÈ™oacă a spus în seara zilei de duminică, 6 august, despre fostul ministru că unul dintre cei mai buni specialiÈ™ti în domeniul finanÈ›elor. Senatoarea nu s-a oprit aici È™i a declarat că Teodorovici este potrivit să fie premier. Fostul prim-vicepreÈ™edinte al PSD a evitat să răspundă dacă va candida în tandem cu ȘoÈ™oacă la următoarele alegeri, dar a declarat că se bucură că a fost invitat la Școala de Vară de la Rânca.

„Probabil că mulÅ£i vor face fel de fel de scenarii, eu apreciez faptul că doamna ÅžoÅŸoacă m-a invitat la această emisiune ca ÅŸi coleg al echipei sale, mă bucur foarte mult, mă simt onorat. Voi merge cu mare drag ÅŸi la Åžcoala de vară pe care partidul SOS românia o va organiza, de pe 9 august, la Rânca”, a spus Eugen Orlando Teodorovici la postul de televiziune România TV, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Or sa vina si aia despre care vorbesti tu dar mai tarziu,stai mai intai sa-i prosteasca pe p****i sa le ia votul.
1
0
Partid familial. De ce nu ? Bagă tare cașalotule. Poate mai ai niște rubedenii, cumnați, nepoți, veri, unchi, mătuși...
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468