REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Diana Șoșoacă și un deputat joacă hora într-o benzinărie

Diana Șoșoacă și un deputat joacă hora într-o benzinărie

Replica API 22 iunie 2022 | 23:57 2221

Diana Șoșoacă, senatoare, Mihai Lasca, deputat, Dan Chitic, avocat, și Luis Lazarus s-au prins, marți seara, într-o horă într-o benzinărie OMV. Alături de alte câteva persoane, aceștia protestează împotriva creșterilor mari de prețuri la carburanți.

”Ieșiți în toate orașele, blocați toate benzinăriile!”, a strigat Diana Șoșoacă.

În marile orașe ale României, cetățenii au început să ocupe benzinăriile alimentând doar cu câțiva bani, cu scopul de a bloca activitățile benzinăriilor, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi astia, barfitori nu aveti creier daca va legati de oamenii astia patrioti si destepti. Ajunge cu psd, pnl,usr si alte partide din cauza carora romanii si Romania a ajunsun halul asta.
0
0
Mai"cititorule"de p****i ca tine au nevoie Shoshoaca javra aia de Lazarus si ceilalti,adica fraieri dastia care nu vad ca astia se agata de nemultumirile romanilor sa ishi atraga capital de imagine si tantalai sa spuna:"uite ma astia simt ca noi saraci data viitoare pe ei ii aleg".Au trecut 32 de ani de la revolutia confiscata de"nea Nelu si ai lui sa se duca dracului"si nu ai invatat nimic ma,poate nu erai nascut atunci dar daca esti p***t nu vorbesti,nu iesi din casa si strigi in mijlocul strazi sa stie tot satul cine esti tu.
1
0
Bravo lor ca au luat atitudine,iar noi stam si privim!Ei daca au contestat pretul conbustibililor nu au facut-o doar pt.ei!
0
0
de ce n-a aprins o lumanare, sa scapam de sosoalca bosoalca?
0
0
este plina tara de p****i
1
0
Doamne fereste! Acest specimen sa nu fure protestul oamenilor care protesteaza fata de credterea preturilor la carburanti. Nici ea nici Lazar. Sa-si fac reclama prin fapte notabile si caritabile.
2
1
Nici asa nu-i buna Sosoaca? Atunci stati in casa si platiti slugilor fricoase!
0
1
S-au prins in hora toate zdrentele,profita de nenorociri sa-si faca ei publicitate
2
0
N-ati asomat scroafa asta retardata?
0
0
ce mirlani!
0
0
Iar apare grobiana asta, haidamaca asta p******a ?!
2
0
Cine i-o croi hainele D-nei Senator, caci doresc si eu un umbrar pentru o terasa de aproximativ 70mp?
1
0
Ia uite cum rade p*****a si ce mandra se simte,ea nici nu isi da seama saraca cat de ridicola este,nu stiu dece dar majoritatea parlamentarilor romani ori nu isi dau seama cat de p******i sunt de cele mai multe ori,sau sunt pur si simplu sunt nesimtiti si in lupta lor disperata pentru ca sa ajunga in parlament si mai ales la guvernare fac orice numai sa ii prosteasca pe romani sa ii voteze inca odata pentru un nou mandat de senator sau deputat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108