REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Diane Vancea și-a asigurat încă un mandat la conducerea Senatului Universității Ovidius

Diane Vancea și-a asigurat încă un mandat la conducerea Senatului Universității Ovidius

Mirela PASCAL 29 februarie 2024 | 16:56 4045

Recent, a fost ales noul Senat al Universității Ovidius, urmând ca joi, 29 februarie a.c., să aibă loc ședința de constituire a noului Senat, urmată de alegerile pentru funcția de președinte și vicepreședinților. Potrivit informațiilor noastre, singura care și-a depus candidatura a fost Diane Vancea. Astfel, Diane Paula Vancea a fost realeasă în funcția de președinte al Senatului UOC, cu unanimitate de voturi. În funcțiile de președinți ai Senatului au fost aleși Ionela Popovici și Marius Florentin Popa.

Diane Vancea si-a asigurat inca un mandat la conducerea Senatului Universitatii Ovidius

Jocurile au fost făcute cu mult timp în urmă, Diane Vancea reușind să atragă de partea ei mediul academic care să-i dea girul pentru încă un mandat.  Reamintim că pe 6 martie, comunitatea academică va decide, prin vot secret, dacă rectorul va fi desemnat prin alegeri sau prin concurs.În prezent, rector este Marcel Iliescu, ales prin vot secret, în iunie 2020. Cel mai probabil, următoarele alegeri se vor desfășura tot prin vot secret. Referendumul din 6 martie au avut loc după o serie de dezbateri publice, două la număr, prima fiind organizată în data de 23 februarie, a doua pe data de 28 februarie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa ca intr-o mare familie (a UOC)! Nu moare asa usor PCR! Adica , Pile - Cunostinte - Relatii! Constanta este un oras provincial, cu iz oriental... Cu mici, gratare, muzica populara si manele! Incuscriri, taieri de moturi de basca, rubedenii de la tara venite la oras! Suntem in pom si pomul in aer!
10
0
Probleme mari de concentrare la așa-zișii jurnaliști de la Repl i ca. Se pare că la ăștia la ovidius sunt 3 președinți. - În funcțiile de președinți ai Senatului au fost aleși Ionela Popovici și Marius Florentin Popa.- Probabil cei de la repli ca au mult lacune în a edita un simplu articol. În ce țară trăim!!
20
4
Aici a ajuns UOC?? CE TRIST, CE TRIST!
12
1
O ordinară
19
2
Constanța ==Republica mach-donia
16
1
A s**t bine iarăși
11
2
Ca inainte de 89, comunita. A esuat in politica aici a reușit.
11
3
Eu nu mai vreau sa ma inscriu la cursurile acestei post liceale , urit mirositoare care se numeste UOC , nu mai vreu , plec la Bucuresti !
9
7
Invingatori pentru inca 20 de ani! Felicitari VANCEA, BOBE, ILIESCU! Urmeaza confirmarea domnului rector si decanilor! Mult succes!
9
19
Adio, UOC! A fost frumos cândva și am muncit toți la imaginea și rostul acestei scoli tinere și prospere! E vremea hologramelor și a figurantilor! Totul e abureala!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468