REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
13.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

DIICOT a ”stricat” afacerea unui ”pește” care-și scoatea la produs propria soție!

DIICOT a ”stricat” afacerea unui ”pește” care-și scoatea la produs propria soție!

Victor ROTARU 28 aprilie 2024 | 00:00 2040

Daniel T., un bărbat din Constanța, și-a trimis în repetate rânduri soția la produs, pe internet. ”Peștele” își promova consoarta pe site-urile de specialitate, iar afacerea a mers strună până au intrat pe fir oamenii legii. Inițial, procurorii aveau un lucru un dosar de înșelăciune însă, săpând mai bine problema, au aflat că soția suspectului era pusă să se prostitueze.

DIICOT a ”stricat” afacerea unui ”peste” care-si scoatea la produs propria sotie!

B.C.C.O. Constanța a intrat pe fir după ce un operator economic din cadrul unui cazinou a formulat o  plângere în cadruș căreia sesiza că a ajutat doi clienți cărora le-a schimbat 200 de euro, oferindu-le în schimb 940 de lei. Ulterior, lucrătorul comercial a constatat că bancnota de 200 euro avea inscripția „GECERSIZDIR/INVALID”, fapt pentru care a formulat plângere și a predat bancnota organelor de poliție. Lucrătorul comercial a pus la dispoziția organelor de poliție fragmente ale filmărilor sistemului de supraveghere al sălii de jocuri de noroc în care se observă că la data de 23 iunie 2023, în sala de jocuri de noroc, un bărbat necunoscut se afla la unul dintre aparatele tip slot-machine. Imediat lângă el se afla o femeie necunoscută care abordează lucrătorul comercial și căruia îi oferă o bancnotă. Împreună se deplasează în alt spațiu al sălii de jocuri de noroc, unde lucrătorul comercial deschide un sertar, în spatele unei tejghele și oferă femeii o sumă de bani, ulterior cei doi părăsesc sala de jocuri de noroc.

De la dosarul de înșelăciune, procurorii au ajuns la...soția scoasă la produs pe net

Pe baza filmărilor, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul B.C.C.O. Constanța au procedat la efectuarea de activități informativ-investigative, ocazie cu care s-a stabilit identitatea celor doi autori. Din declarația lucrătorului comercial a reieșit că acesta îi cunoaște pe autorii, care sunt clienți fideli ai sălii de jocuri de noroc. În urma exploatării mandatelor de supraveghere tehnică obținute a rezultat că femeia practică prostituția pe raza municipiului Constanța, activitate susținută și încurajată de Daniel T., soțul acesteia, care nu de puține ori insista ca aceasta să presteze servicii sexuale pentru a obține foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, deși femeia nu ar vrea.

DIICOT a ”stricat” afacerea unui ”peste” care-si scoatea la produs propria sotie!

Daniel T. administrează activitatea de prostituție a soției, o însoțește pe perioada cât aceasta primește solicitări de la clienți, el fiind cel care stabilește când se încheie această activitate, iar din veniturile pe care le încasează plătește anunțurile on-line pentru promovare și atragerea de clienți. Ca modalitate de operare, s-a stabilit faptul că femeia făcea doar deplasări la spațiile de cazare ale clienților care o abordează telefonic și cărora le transmite fotografii proprii, detaliază serviciile prestate și costul acestora pe oră. Soțul său, Daniel T., poartă un rol activ în determinarea și înlesnirea practicării prostituției, în sensul că acesta în repetate rânduri îi trasează sarcini cu privire la activitatea sa, îi stabilește tarifele pe care aceasta trebuie să le presteze, ocazional însoțind-o la locațiile a diferiți clienți. Totodată, Daniel T. îi controlează activitatea și fiecare deplasare, reproșându-i că nu îl ține la curent în fiecare moment cu locația în care se află. Femeia ar vrea uneori să stea acasă cu copilul lor minor însă Daniel T. îi cere să meargă la muncă, ceea ce o determină pe femeie să își dorească să plece de lângă el, însă este conștientă că nu are posibilități financiare și nici pregătire profesională ca să desfășoare altă activitate.

Magistrații din cadrul Judecătorie Constanța au decis să-l condamne Daniel T. la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va da-ti seama ca pentru cei doua sute de iuroo falsi, nevasta-sa si-a rupt coorul?
0
0
PIRON MADALIN,LEFTREICA DANIEL, GRIGORE GAZANU SI NUTA m****a LUI,GRIGORE VALENTIN SI MIHAELA m****a LUI SI SOACRA LUI VALENTIN MARIANA,MITI ALBU CUMNATUL LUI TRAIESC DE PE URMA SURORII LUI AIDEMIR,IARNUTAC MARIUS,CLOSCA SI ALTI LOVERBOY AFLATI SUB PROTECTIA POLITIEI ORASULUI CERNAVODA.
4
0
In constanta sunt multi barbati care-si dau sotiile la produs, in special armanii..si dupa aia pozeaza in bmw-uri ,porsche,audi, mercedes...dar ei sunt pestii sotiilor,si pozeaza in familie serioasa si cuminte Multi care se cred smecheri sau interlopi, toti sunt niste pesti ordinari, ei nu sunt in stare sa faca un leu,sa miste un pai, deoarece sunt inculti si p****i, si asteapta bani de la sotii..ce produc zilnic. Sunt multe armance , care se prostitueaza in general cu tineri..deoarece barbatii lor stau prin cafenele toata ziua la barfa,gargara,si sa se laude ..dar ei traiesc si fac bani din prostitutia sotiilor.\,,apropo...armancele si tigancile au devenit cele mai cu..ve
8
1
Trebuie sa recunoasteti ca daca nu eram noi PSD PNL si satelitii nostrii AUR USR, aceste probleme nu ar fi existat. P.S. pe cei de la PNL PSD ne gasiti in AUR mai degraba ca i-a dat pe aia de treaba afara sa ne bage pe noi Simion. Acum e un arab la Constanta si un inspector ANAF candidat la Mangalia ca nu le mai ajunge ii satura doar groapa.
2
1
Aia despre care spui tu DIX ca se comporta ca nishte patroni de bordel cu toate ca bordele sunt interzise in Romania shtiu regula de baza si cotizeaza unde trebuie,asta prins de DIICOT a vrut totul pentru el,lucra pe cont propriu si asta nu se poate,iar refuzul parlamentarilor de a legaliza prostitutzia se pare ca este tocmai pentru ca nishte oficiali ai statului care ar trebui sa controleze sa poata lua de la peshti un fel de taxa de protectzie pentru ca sa"nu vada"ce se petrece,ca nishte interlopi care au zonele lor de influentza;oricum ceva se bate cap in cap in legislatzia din Romania daca vorbim de prostitutzie,pai cum ma bordelurile sunt interzise dar sunt autorizate saloanele de masaj erotic,multe dintre saloanele astea mentzionand ca masajul erotic este facut de maseoze din tailanda.
4
0
Multe condomuri rupte si sarcini usoare. UsereSS are nevoie de membri.
2
2
Locuieste cu chirie in constanta ! Este din medgidia , se prostitueaza de ani buni de zile ! Urmeaza sa i anuntam tot neamul despre ceea ce face !
5
0
Asta-i neamul romanesc! Ce putea sa iasa dintrun neam care se trage din Traian si Decebal? Familie traditionala!
5
8
Se prostitueaza de ani buni de zile … este fata lu cami florea de la medgidia … si maicasa stie ce face , deoarece maicasa o saracie rara iese pe la sucuri , se distreaza cu bani facuti de fiisa din p**a ! Acum si a deschis salon , sa facut patroana !
6
0
In acest acvariu înoată nestingheriți interlopi,pești,peștoaice,matroane și loverboy băieți tineri apti de munca cu limuzine de lux BMW urî,Audi,etc toate noi nouțe la țiplă.Prostimea sa meargă la munca altfel politia sa se ia de ei.
10
0
:)))) Mucanii
2
7
Caz greu pt.DICOT ,ce mai descoperire .Tovarăși dicotisti ,nu cumva vii santeti cei care protejati toata activitatea asta numita prostitutie,altfel cum de apar peste 1500 anunturi pe publi cu imagini locatii nr de telefon.Voi doar trebuie sa va faceti treaba.Pe bvd.1 Mai la bl.PF11 SC.A AP.13 se practica prostitutia de 20 de ani.Vec8nii au facut plangeri peste tot la toate ,"organele" si nimic dnl Stanila Marian proprietarul,organizatorul si beneficiarul acestei activitati ,ne sfideaza pe toti.Ba din cand in cand organizeaza intalniri cu alti pesti din tara la el in apartament ,vin din toata țară chefuesc 2,3 zile la rand .Iar politia ,dicotul Nu vad,nu aud .Doamne in ce lume trăim. Si tu dicotule vii cu unul care-și scoate nevasta la produs.Rusine statuli r*mân, rusine politiei ,dicotRUSINE
13
0
Daca deschizi publi 24,olx și etc să-mi baagggggg pl in voi de incopeeeetenti coooruptiiiiii daca nu eram general cu 7 stele la câți arestăm. Siguranța și încredere!
9
1
Vrei sa dau eu nume de bagaje care se pros titueaza on line cat si offline :)))
8
1
Pai cam asa e in toata Constanta :))) ori va scaoteti femeile la produs ori se duc ele la studiogroup
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389