REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

DIICOT Constanța și polițiștii BCCO, FLAGRANT și PERCHEZIȚII! Video

DIICOT Constanța și polițiștii BCCO, FLAGRANT și PERCHEZIȚII! Video

Replica API 26 martie 2021 | 23:45 6319

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiului Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, ieri, 24 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descins la locuințele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani.

Polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ 170 de grame de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 3 telefoane mobile și 3.000 de lei.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei trei bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de joi, 25 martie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La percheziții, au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

Video:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! Este implicat si CRISTI BOZOLAN de la POLITIE care il acopera pe alt dealer din MANGALIA si anume FINUL LUI unu zis VERDE! Se mai vand multe droguri si in zona LA MOARA tot in MANGALIA. DIRECT LA PUSCARIE CU TOTI VANZATORII DE MOARTE !!!
1
0
Totul tine de legile date in guvern iar ele suna ca m asa, nu lasati amarati si cei care se bat pt o gaina in libertate si facetile probleme iar pe noi care furam milioane de euro sa ne dati buna ziua
0
0
Operatiunea MONSTRUL 170G de tot rasu
1
0
Seful ACVARIULUI Cernavoda va asteapta la perchezitii "sa vedeti ce nu a vazut parisul"...masini de lux CIORDITE aur,droguri,valuta forte,sabii,pistoale,matroane,proxeneti si INTERLOPI.
1
0
asta da lovitura data traficantilor: 170 gr canabis... noroc cu zeul Neptun cand a rasurnat una din barcile pline cu droguri , dupa ce mare parte a marfii plecase spre destinatie... atatia neica nimeni platiti cu salarii mari ptr o treba ptr care puteau doar sa-i intrebe pe cei de la politia locala care mai merg prin zona Far , abator , sau Grivitei... le vor da cei 3000 lei inapoi caci banii sunt din ajutoarele sociale... hai sictir cu capturile voastre !
6
0
Pe sarmisegetuza se vand ETNOBOTANICE la greu . Sper sa-i desfiinteze pentru ca au distrus o multime de tineri . Tineri care au cazut in plasa acestor nemernici . Sper sa detina cat mai multe probe politia inpotriva criminalilor care vand moartea la plic . Mai sper ca judecatori sa ii condamne la maximu de pedeapsa pentru ca munca politistilor sa nu fie degeaba . La multi ani criminalilor . Dupa gratii
5
1
20 si ceva de insi minim, logistica, ore suplimentare, etc.. pentru 170 de grame de iarba. Adica undeva la 56 de grame de inculpat. Cand o sa realizeze statul roman ca este o pierdere de timp si de bani? Toate resursele astea se pot directiona catre mari evazionisti, ciorditori de bani publici...
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272