REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DILEME în PRIMĂRIE: ROATA lui FĂGĂDĂU a avut AUTORIZAȚIE de CONSTRUIRE?

DILEME în PRIMĂRIE: ROATA lui FĂGĂDĂU a avut AUTORIZAȚIE de CONSTRUIRE?

Replica API 10 ianuarie 2021 | 00:03 4066

Felicia Ovanesian, city managerul Constanței, trage un semnal de alarmă cu privire la roata lui Făgădău și dă de ințeles ca aceasta nu ar fi avut autorizație. Mai mult, aceasta dă de înteles că ar fi probleme și cu avizeele. Toate documentele care au stat la baza amenajării roții in Poarta 1 sunt incă analizate de reprezentanții primăriei.

”A început sa ma frământe un gând! Roata panoramică... autorizație de CONSTRUIRE o avea? Că pe portalul primăriei nu s-a auzit de Panoramica Transilvania. Și avizele mă interesează! Cele legale.. Și mi a mai venit un gând.... energia electrică.... unde s-au "înțepat" domnii? Și parcă nu am văzut contoar... și nici facturi pentru utilități! Revin! Dar ce rezultă din foto?!”, a spus Felicia Ovanesian.

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu toate laberelile astea si veniti si voi cu cea ati facut? 1 strada asfaltata, o canalizare , un cacat pansat ceva...mai terminati in pusca mea cu ce facat si ce n-a facut Fagadau ca deja ma apuca boala pe voi..v-am votat si deja vad ca ne-o dati elegant prin batista
7
2
Nu va mai intrebati si anchetati!
5
0
roata, timp in care RAJA tine orasul - al carui manager esti - fara presiune pe conducte. Fereasca Al de Sus de un incendiu major, ca nu e presiune pe conducte sa se branseze pompierii sa il stinga. De cand a trecut RAJA la liberali; problemele ei nu mai sunt de actualitate. Roata sa fie demolata, in rest...
15
17
Nu va legati de roata de la poarta unu! Trebuie sa functioneze in continuare chiar daca a fost amplasata fara a respecta legislatia in vigoare, si in felul asta sa isi poata primi fagadau spaga prin mina lui dreapta babuinu. Asa ca, nu fiti javre lasati roata sa produca pentru cel care a fost cel mai interesat sa o amplaseze acolo.
10
5
Lasa roata si prostiile astea si apuca te de treburi serioase in orasul asta, ca sunt probleme majore de rezolvat. Si de cand ati venit o cam frecati aiurea
14
17
Ia mana de pe roata, javra ! iesim in strada daca o demolati.
11
23
handicapatilor!!!! puneti mana si faceti treaba!!!!!!
17
19
Asa fac neoliberalii. Ataca puternic detalii pana le ia drak. In felul asta cauta nod in papura diferitelor persoane pe care vor sa le inlocuiasca ei sa isi acopere incompetenta lor si inactivitatea. Treceti la treburile seroase. Sunt fonduri europene de luat si utilizat pentru treburi importante ale orasului. Faceti treaba, nu va ingropati in detalii cu iz de razbunare.
17
20
Dilema reala : felicia e femeie sau barbat ?
15
15
Rota lui Fagadau,un balci,o tiganie.O zona unde nu trebuie sa existe decat marea cu intinderea ei este tiganizata,manelizata cu o roata de balci.Roata lui Fagadau o chestiune tipic pesedisa:PAINE SI CIRC.Luati-va tigania de acolo !
20
9
Bai mare avocata de tepari mai bine treci la treaba si lasa tu roata. Mare rahat.. roata. Tu oricum erai avocata teparilor din oras asa ca fa ce stii sa faci ...adica bani pt comanescu si compania.
13
17
Doamne roata sa trecem peste fapte si lucruri mult mai importante de citit si comentat ...aiurea!
18
3
Asa e, ai dreptate! Traiasca neo comunismul liberal in frunte cu fuhrerul suprem! Jos cu agentii economici. Bine, aia romani. Ca cei straini dau toti bani la buget. In tara lor, dar dau. Nu ca ai nostri. Orasul nu poate prospera cu roata aia acolo.
10
20
asa este oricine are dreptul sa fie agent economic. Dar iti reamintesc ca 90 la suta dintre voi, va fofilati de la a plati taxe?bagati firme in faliment, va jduecati, angajati la negru, orice orice doar sa nu platiti catre stat. e normal?pai in alta tara faci puscarie pt asa ceva, asa ca lasa ne cu agentii economici, ca nu varsa nimeni nici o lacrima, lumea s a trezit!
17
19
Cand vreodata isi duc operatorii economici facturile la primarie sa le vada ei? Bai amaratule, tu ai fast parte a unei afaceri care expolia creditorii de ultimii banuti. Nu intelegi NIMIC din ce presupune a fi agent economic! Recuperatorule!
19
20
Desfinta-ti salile de pacanele de la parterul blocurilor si a celor de pe langa scoli. Distrug copii !
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468