REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DIN CATEGORIA ‘PARCHEZ CA UN BOU’ PÂNĂ ÎN TREPTELE TEATRULUI FANTASIO!

DIN CATEGORIA ‘PARCHEZ CA UN BOU’ PÂNĂ ÎN TREPTELE TEATRULUI FANTASIO!

Replica API 9 iulie 2018 | 00:38 466

Mai multe străzi din Constanţa sunt închise circulaţiei, până luni, 9 iulie, măsura fiind dispusă cu ocazia festivalului NEVERSEA, care are loc în zona plajei Modern.

În afară derestricţiile pe strada Traian cu Valea Portului, Poarta 1, Strada Termele Romane cu Strada Traian, Strada Traian cu Bulevardul Tomis, Strada Negru Vodă cu Strada Ecaterina Varga, Strada Yokohama, Strada Salonic și Strada Belvedere, Strada Negru Vodă cu Strada Mircea cel Bătrân, Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Smârdan, Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Decebal, Strada Mircea cel Bătrân cu Strada Eroilor, Strada Bucovina cu Strada Eroilor, parcarea autovehicolelor pe bulevardul Elisabeta este interzisă până pe 9 iulie, iar riveranilor le-au fost distribuite permise de acces pentru a putea trece de filtrele instituite de autorităţi.

Şi anul acesta, găsirea unui loc de parcare cât mai aproape de locul de desfăşurare a festivalului a fpst misiune imposibilă pentru mulţi. Aşa că unii şi-au dat voie, de la sine putere, să parcheze în locuri interzise, după cum se poate observa în imagini! “Am crezut că e încă unul care a lovit cu maşina scările Teatrului Fantasio. Dar nu, e doar încă unul din categoria ‘Parchez ca un bou’. Proprietar de Crysler cu tupeu…”, a comentat constănţeanul care a transmis redacţiei imaginile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostovane crezi ca masina compenseaza pentru lipsurile stapanului? Cand esti prost si nesimtit asa ca tine, apar situatii de genul acesta in care pseudosoferii parcheaza ca vitele!
0
0
In 2003 2004, acum e buna pt remat
1
1
In primul rand, faptul ca are Chrysler nu implica lipsa ratiunii. Bunul simt, care trebuie invatat in cei 7 ani de acasa cum e expresia. Masina este scumpa, adevarat, dar personajul care o conduce nu are nici un pic de educatie. Asta trebuie punctat, nu faptul ca masina consuma x litri de benzina sau motorina. Dar am preluat din metehnele ciorilor aka tiganilor...daca e mai bogat ca noi, e BOSS si trebuie respectat. Mentalitatea asta ne duce la sapa de lemn.
2
1
Nu aveti idee cat costa mazina aia, ce dotari motorizare are sau ce lux se afla in interior. Usor cu invidia am zis..consuma in 2 zile cat costa loganul vostru. Ati ajuns sa va varsati frustrarile pe net, jenant.
3
2
Nu aveti idee cat costa mazina aia, ce dotari motorizare are sau ce lux se afla in interior. Usor cu invidia am zis..consuma in 2 zile cat costa loganul vostru. Ati ajuns sa va varsati frustrarile pe net, jenant.
1
2
Daca si masina din poza e de calitate atunci imi cumpar bicicleta
3
2
Din nou se face abuz impotriva unor fiinte nevinovate. Boii sunt animale folositoare omului,spre deosebire de mutantii despre care se vorbeste. Acei mutanti nu parcheaza ca boii,ca acele animale illustrate si in tablouri celebre,ci pur si simplu ca niste fapturi josnice,a caror josnicie nu poate fi compensata de masinile de calitate superioara incontestabil,pe care le detin.Adica niste gunoaie umane parcheaza aiurea, ca asa au ele chef.
6
1
Nu toata lumea din Peninsula are masina ,iar daca vrea sa ajunga acasa cu o alta masina sau cu taxiul,sau sa ceara un taxi acasa nu se poate din cauza filtrului politiei la comanda primariei,,de parca ar fi un filtru antitero.Un astfel de abuz nu a fost nici pe vremea comunistilor .Daca incepi sa te certi cu politistii intri in ultraj Unde sunt drepturile cetatenilor din Peninsula .Primariei ii plac totusi taxele de grad 0 Dar la respectarea drepturilor constitutionale ale cetatenilor cetatenilor raspunsul primarului este tot zeroooo
6
1
Bovinelor, iar va luati de astia cu masini de lux ? Da, da, voi, bovinelor, voi, cele cu mustata ! Voi sunteti mai de treaba, nu, ca mergeti cu telefonul si conduceti, schimband maciuca cu aceeasi mana cu care tineti si volanu? Si mai faceti si teleconferinta la volan. Bovine din astea tot vedeti in trafic. Bai, ala cu masina de lux, vezi ca se deschide sezonul de monta pe litoral; sho pe bovinele astea cu gura mare.
3
12
Proprietarul este bazat,se vede ca are portofelul doldur,saracii cu Kalos si Logan care comenteaza pe aici ,marsh la kkt!
2
32
Mai saracule,jaful ala este 5mii euro pe Olx...lol
22
3
Data aviatoare o sa trag si un furtun din interior si o spal sa fie tacamul complet ca vad rating pozitiv!
5
4
E a lui Faruk Mutalup un proxenet isi pune nevasta la produs cu negrii cu maciuci de 24
15
3
Usor cu invidia saracilor, de era un logan ca al vostru nimeni nu comenta nimic. Cum vedeti o masina pe care nu v-o permiteti, cum incepeti sa va descarcati frustrarile pe facebook, penibil
2
44
Sigur nu e cel mai bun loc de parcare in fata Teatrului, dar acum cu festivalurile astea, Neversea in cazul in speta orasul este pur si simplu colmatat cu masini, iar idiotii din Politie au facut baraje in spatele carora parcarile erau GOALE. Atit fostul primar Mazare cit si actualul Mazarel, au tras citeva dungi cu vopsea si au pus sacalii cu bilete, nicidecum sa amenajeze noi parcari, unele chiar etajate, ca locuri sint. Intr-un oras preponderent turistic iti trebuie pe linga camere de cazare si locuri de parcare, daca vrei sa vina turistii. S-a dus vremea cind erau 10 Dacii in tot orasul
24
4
Exista destule parcari, dar sunt contra cost si nu convin multora. Tu, LOL, esti sigur un sarac vai mama ta care nu-ti permiti sa platesti 2 lei ora de parcare, adica 0.4 eur . Vrei totul gratis. Parcheaza frate pe scari la Fantasio!
22
12
E simplu.Fotografiezi o masina si il jignesti pe sofer. E bou.Dar pur si simplu nu ai unde sa parchezi.E o campanie de denigrare a soferilor.Ii rog pe toti care fotografiaza si jignesc soferii aia boi sa arate si un loc de parcare nefolosit.Soferii din constanta nu au alternativa.E mai simplu sa il faci pe unul bou decat sa faci o parcare.Cate masini circula si cate locuri de parcare sunt..Aia cu fotografii circula cu autobuzul. Daca esti sofer stii ca nu mai ai unde sa parchezi.Sa faca primaria parcari si daca nu le folosim suntem boi. Se pare ca nu suntem doar boi suntem si prosti...
15
31
Taci dracului proasto ca daca vrei cu adevarat sa parchezi legal poti dar constanteanul si nu numai s-au invatat sa intre cu masina pana in magazin sau scara blocului!
29
10
O da toti saracii constanteni care parcheaza ca boii au probleme de sanatate
26
9
dar nu mi se pare normal sa nu ai unde sa parchezi masina ,,,in Constanta este foarte greu cu locurile de parcare mergi pe jos pana ti se face rau...eu nu zic ca a facut bine dar unde sa lase masina???? poate ai o problema de sanatate sa mergi ca prostul Km intregi in centrul C-ta nu mi se pare corect primare Fagadau!
12
27

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218