REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Afaceri de vânzare în Constanța

Afaceri de vânzare în Constanța

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 3044

Criza economică obligă patronii de afaceri de pe litoral să vândă. Mai multe terase, camping-uri și spații comerciale au fost scoase la vânzare în această vară.

Tot mai multe afaceri sunt scoase la vânzare de proprietarii de pe litoral. Se pare că această criza economică nu afectează doar bugetarii, dar și marii patroni a-i litoralului sunt aproape disperați. Afaceri mici la prețuri exorbitante sunt scoase pe piață cu speranța că vor fi vândute și proprietarii își vor recupera pierderile de peste pandemie.

Terase și camping-uri de vânzare pe litoral

În zona Flora, este scoasă la vânzare o terasă tare frumoasă. Este o terasă complet mobilată și utilată, capacitate 90+30 persoane, închisă (structura de lemn) și pregatită pentru program inclusiv în extra-sezon (investiție mică necesară). Terasa a funcționat ca cherhana spre finalul sezonului 2021. Proprietarul dorește să o vândă cu 150.000 de euro deci dacă aveți bani strânși, n-aveți ce face cu ei și aveți în plan să vă deschideți o afacere, aceasta este o oportunitate.

Nici patronii de la Costinești nu se lasă mai prejos: unul dintre ei scoate la vînzare un teren de 1000 mp, spațiu de camping plus o casă de vacanță la prețul de 67.000 de euro, negociabil. Un preț destul de mic, semn că proprietarul își dorește să scape cât mai repede de acest teren de camping. Ceea ce poate fi un avantaj pentru cineva care și-ar dori să-și facă o mica afacere de vară când vine la mare în concediu.

Centre comerciale și studio-uri de lux pentru turiști

În Mamaia Nord, parte, a stațiunii unde vin toate vedetele ca să scape de Bucureștiul apăsător, are o mică afacere cu un magazin alimentar și un fast food, costă 45.000 de euro negociabil și proprietarul susține că afacerea va merge și extra sezon. Mai mult decât atât, susține că inverstiția se poate recupera după primul sezon.

Tot în Mamaia Nord, se vând niște studio-uri de lux la prețul de 800.000 de euro. Este vorba despre 5 studio-uri cu dotări superioare. Business-ul are autorizație de funcționare și clasificare turistică. Deci sunteți în regulă și cu actele dacă n-aveți ce face cu cei 800.000 de euro de sub saltea.

Centrul vechi este și el împânzit de anunțuri, drept dovadă, găsim o clădire, denumită în anunț “spațiu comercial”, deși este un mare bloc. Are demisol, parter și patru etaje, fiecare etaj în parte având baie și chicinetă. Dacă nu sunteți fani Mamaia și preferați centrul vechi, cu notoriile cafenele, Cin-Cin și aerul de la 1920, acesta este locul perfect pentru voi. Clădirea se vinde la suma de 920.00 de euro.

Așadar, avem foarte multe oportunități pe litoralul românesc când vine vorba de afaceri, doar să fii orb să nu le vezi. Tot ce promite litoralul este foarte frumos și încântă privitorul, doar că salariile nu prea ne permit, nouă, oamenilor de rând să cumpărăm marile afaceri ale magnaților din Constanța. Totuși, dacă n-aveți ce face cu banii, dați o tură să vizionați; asta nu costă nimic.

Ariana MANTA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
3000 e Vand drepturi litigioase. Constanța
0
0
sa se asocieze intre ei in neam
1
0
Cat ai primit replica pentru ca mi se pare ca te-ai transformat in agent imobiliar
0
0
Tipicul zonal e sa ai afaceri personale, dar ,,cartea de munca'' sa o ai la Stat!
0
0
Ne pisam pe ele de afaceri cel mai bine e sa fi bugetar
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218