REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia! Fosta vedetă TV și-a descoperit o nouă pasiune

Din ce face bani Magda Vasiliu în Italia! Fosta vedetă TV și-a descoperit o nouă pasiune

Replica API 3 mai 2022 | 00:00 733

Magda Vasiliu (45 ani) s-a mutat de 5 ani în Italia, acolo unde îi este cel mai bine și unde are grijă de fiul ei, Vlad, care a împlinit deja 12 ani. Chiar dacă a recunoscut că îi lipsește televiziunea, fosta prezentatoare de știri de la Prima TV nu se plictisește deloc. Se gândește serios să scrie o carte și, mai nou, și-a descoperit un nou hobby, acela de a face genți unicat!

Magda Vasiliu

Magda Vasiliu s-a reinventat în Italia

Și se pare că o face bine, având în vedere că munca îi este apreciată, iar comenzile nu încetează să apară. Magda Vasiliu realizează în timpul liber genți unicat, produse handmade, cu flori lucrate manual, pe care le-a scos la vânzare pe câteva site-uri de profil, la prețul de 45 de euro. Modelele sunt unicat și se realizează pe comandă.

“Am muncit un pic… A devenit disponibilă doar pe comandă. Le mulțumesc doamnelor care au comandat-o. Mă apuc din nou de muncă!....Nu există bucurie mai mare decât să vezi că munca ta e apreciată.

Când primești astfel de reacții, pe care doar le-ai sperat, primești și inspirația și motivația de a continua…”, sunt mesaje postate de Magda Vasiliu în dreptul pozelor cu gențile pe care le realizează, modele unicat, adevărate opere de artă.

Se gândește serios să scrie o carte

Magda Vasiliu își dorea de mult să scrie o carte, însă acum i s-au adâncit gândurile cu privire la acest lucru.

“Cred că a venit momentul să scriu cartea aia pe care mi-o imaginez de mai bine de 6 ani. Lenea, comoditatea, mutatul în Italia, frământările de tot felul m-au făcut să las deoparte un proiect la care începusem să lucrez. Schițele cu tăieturi și completări s-au pierdut odată cu viața din România. În schimb, am câștigat experiența celor cinci ani în Italia. Și cred că nimic, dar nimic nu e întâmplător”, a mai spus Magda Vasiliu pe social media.

Se pare că fosta știristă a avut exemple bune în copilărie și își moștenește părinții, deoarece provine dintr-o familie de intelectuali, mama ei fiind profesoară de istorie, iar tatăl ei a scris și el cărți.

În plus, pe Magda Vasiliu a cuprins-o dorul de televiziune și chiar a mărturisit acest lucru într-un interviu recent. Dar până când va decide să se reîntoarcă în televiziune, vedeta a filmat un interviu despre orașul în care trăiește în Italia, Montefiascone, și a fost tare încântată, pentru că s-a întâmplat în Peninsulă și în limba italiană.

“Unele lucruri nu se uită niciodată. Am fost solicitată și mi-am oferit cu drag serviciile pentru o cauză nobilă, istoria orașului în care am ales să trăiesc, Montefiascone... O serie de filmări, în limba italiană. Nu mi-a fost ușor, dar am fost susținută moral și corectată atunci când a fost cazul. Și am realizat cât de mult îmi lipsește munca pe care o făceam. În fața camerei m-am simțit ca și cum cei cinci ani de pauză nu au existat. În curând o să vă arăt despre ce este vorba”, a mai completat Magda Vasiliu, scrie click.ro.

Ce mesaj a postat la aniversarea fiului său

Când fiul său, Vlad, a împlinit 12 ani, Magda Vasiliu a lăsat un mesaj emoționant.

“(…) Au trecut 12 ani în care am avut parte de momente de fericire totală, momente de disperare cruntă și momente de derută. Nimeni nu te învață să fii mamă. Înveți pe propria piele, câteodată greșești, altădată faci lucrurile într-o manieră absolut perfectă, în mod instinctiv. Sunt situații în care mă simt depășită, sunt situații în care îl simt pe Vlad complet dependent de mine și situații în care îl simt că vrea să fie singur, să facă totul după voința lui. Sunt fericită că în ciuda tuturor greutăților am ajuns să serbăm 12 ani. Nu există copil perfect și nici mama perfectă. Noi doi însă avem o relație aparte, foarte profundă. Ne înțelegem din priviri și ne simțim unul pe celălalt. Are momente de răzvrătire adolescentină, e obraznic de multe ori, dar știu că mă iubește și-l iubesc în cel mai firesc mod cu putință”, au fost cuvintele postate de vedetă.

A renunțat la tot și s-a mutat în Italia pentru fiul ei

A renunțat într-o clipă la tot pentru a-i da o șansă la viață fiului său! Magda Vasiliu, fosta prezentatoare de știri de la Prima TV, s-a mutat de 5 ani de zile în Italia. Fiul său de 12 ani, Vlad, s-a confruntat cu o problemă de sănătate care nu mai răbda amânare, mai precis, o formațiune malignă la piciorul drept. Din data de 4 mai 2017, viața lor s-a schimbat complet. După o perioadă foarte grea, acum Magda Vasiliu s-a mai liniștit puțin. Vlad este bine și ținut sub observație de către medicii din Italia. Mama lui este îngerul său păzitor și are grijă ca totul să fie bine pentru el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar ne interreseaza cum face bani individa?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272