REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Din GELOZIE, i-a montat DISPOZITIVE de ASCULTARE SOȚIEI și a fost CONDAMNAT

Din GELOZIE, i-a montat DISPOZITIVE de ASCULTARE SOȚIEI și a fost CONDAMNAT

Replica API 5 iulie 2021 | 23:16 10762

Bogdan N. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private în formă continuată (2 acte materiale). Gelos din cale-afară, Bogdan N. i-a montat soției sale, ajutor șef de post la Poliția din Frecăței, două dispozitive de interceptare a convorbirilor private, profitînd de faptul că avea o firmă care se ocupa și cu genul acesta de aparatură. Mai mult decât atât, soțul gelos a și urmărit-o prin oraș cu mașina, dispozitivul implantat avînd și funcție GPS(stabilirea locației). Condamnat în primă instanță de către Judecătoria Tulcea la 1 an și șase luni de închisoare cu suspendare, în data de 11 februarie 2021, inculpatul a depus apel la această sentință, însă Curtea de Apel Constanța i-a respins apelul ca nefondat. Decizia este definitivă.

Primul dispozitiv găsit de către victimă a fost unul de interceptare a discuțiilor private redate în timp real și de localizare G.P.S., acesta fiind ascuns în poșetă. Potrivit declarațiilor acesteia, soțul ei încă de la începutul relației a fost gelos, dar crizele de gelozie s-au agravat în ultimii 4-5 ani, soțul său a urmărit-o, i-a verificat mesajele de pe diferite rețele de socializare și a acuzat-o de infidelitate, iar la cererea de divorț a acesteia, a manipulat-o, i-a spus că o va distruge și că nu-și va mai vedea copilul niciodată. Ulterior, victima a găsit în căptușeala ruptă a unei uniforme, un dispozitiv Reportofon STICK USB tip spion cu activare vocală.

Bogdan N. a recunoscut implantarea celor două dispozitive

Inculpatul a recunoscut că a folosit cele doua dispozitive, motivarea fiind faptul că avea bănuieli că soția sa avea relații extraconjugale. În etapa cercetării judecătorești, Bogdan N. a recunoscut fapta pentru care a fost trimis în judecată, solicitând să fie judecat în procedură simplificată.

Victima și-a retras plângerea prealabilă

Bogdan N. a depus apel la sentința solicitând încetarea procesului penal ca efect al retragerii plângerii prealabile, însă Curtea de Apel Constanța, prin sentința din data de 2 iulie 2021, a respins apelul ca nefondat. Decizia este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pescar prhost, trebuia sa taca-n liniste ca babusca sa muste momeala !
4
0
asculta generali SRI telefoanele pe spaga si nimeni nu-i verifica, pe acesti interlopi !
9
1
montat la mingeac
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468