REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Din partid în partid, sau ca în bancul “ca spălat e ca nou”, Micu va fi candidatul PNL la Primăria Tuzla

Din partid în partid, sau ca în bancul “ca spălat e ca nou”, Micu va fi candidatul PNL la Primăria Tuzla

Replica API 22 februarie 2019 | 00:00 778

De la PSD a plecat de la ALDE, iar acum pleacă și de la Pro România

De la PSD a plecat de la ALDE, iar acum pleacă și de la Pro România

Constantin Micu, fost primar al comunei Tuzla, vrea să candideze din nou, în 2020. Plecat din PSD pentru că nu i s-a mai permis să candideze, având în vedere condamnarea sa (care a dus, în 2015, și la suspendarea din funcție), Micu s-a reorientat către ALDE. Între timp, Primăria Tuzla a fost câștigată de Reșit Taner (PSD, fost viceprimar în mandatul lui Constantin Micu). Cât despre membrul ALDE, Constantin Micu, acesta nu a făcut prea mulți purici nici în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, așa că a plecat la Pro România. Însă nici aici nu îi place, după cum susțin mai mulți liberali. “Va veni la PNL și va candida din partea PNL la Primăria Tuzla pentru că are cele mai multe șanse să câștige”, a declarat, pentru Replica, un vicepreședinte al organizației județene. Bravo, PNL, decizia aceasta este fix... pe discursul anti-traseism de la centru, ba mai mult, este o “dovadă” în plus că nu adunați în partid oameni cu dosare penale, așa, ca Liviu Dragnea de la PSD.

Despre Micu este greu să înșirăm taote dosarele în care a fost cercetat sau în care a fost trimis în judecată – sunt circa 14 la număr, unul dintre ele referindu-se la delapidare, altul la abuz în serviciu. Dar, să nu uităm prezumția de nevinovăție, cu excepția, dosarului în care a fost deja condamnat cu suspendare. Mai departe, interesant de amintit că, același Micu, a încercat la alegerile locale trecute să-și “croiască” un traseu politic la Eforie. Din acest motiv, el și-a făcut buletin de Eforie, spun sursele noastre, însă, a renunțat la un eventual plan de a candida la Primăria Eforie. A revenit la sfârșitul anului trecut la Tuzla, cu buletin cu tot, iar acum se pregătește să candideze, la anul, din partea PNl, pentru Primăria Tuzla.

A.C.

Vezi și:

https://www.replicaonline.ro/micu-aspira-la-inca-un-mandat-de-primar-candidatura-contestata-de-pmp-273557/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa va votez dnu Micu ,succes!
0
5
Votati-ma !
0
4
Ai de pula ta de hot
2
2
Ai de pizda noastra daca iese asta primar,ne ducem naibii! Un nenorocit care nu leaga doua cuvinte si el si oamenii lui din primarie,ar trebuii sa fie multi la puscarie!
5
0
Va rog sa va potoliti cu comentariile!
0
1
nu ai ce cauta din nou la primarie jegule nu ai ce cauta dupa ce ne-ai facut locuitorilor din tuzla,dispari cu jegul tau de om!
3
0
Un arogant un jeg
2
0
Sa vina controalele pe ei,sa se deschida dosarele la toti din primarie,uaaaaaa hotilor!
3
0
Turcii conduc tuzla,primar turc,lucratori turci ,femei proste in primarie ,sug pula
0
3
Micu presedinte...la puscarie
1
0
Ii era dor la turcoaica de el iara se face acolo curvasarie
1
0
Va e frica zdrentelor, puturosilor si hotilor, daca va candida Micu! Va spulbera pe toti la urmatoarele alegeri ca lumea a vazut ca de 3 ani a inghetat totul in Tuzla! Nu l-ati lasat sa termine ce incepuse, acum veti avea sansa sa reparati greseala alegand-ul! Micu Primar!
0
2
Asta mai lipsea acum!
1
0
Nimic in tuzla asta,numai pe furat etc!
1
0
Agramatul si hotul asta a scos tuzla din namol...asa ca poate ca si la Eforie e nevoie de asa ceva,ca primarii care i-am avut au avut studii preainalte ,avnd drept principal scop furatul neurmat de puscarie...Cartierul nou din Eforie Sud are 20 de ani:nu curent ellectric,nu strazi,nu trotuare...etc.In rest sa auzim numai de bine
3
1
La puscarie cu totii
2
0
Platim taxe si impozite ca altii,altele sa isi faca vile cum spun unii in comentarii si altii dupa ce se vad sus sa te trateze cu nesimtire.....ce sa facem ? Avem parte numai de primari interlopi,puscariasi,geambasi si angajate care fac felatii sub birouri? Din nou sa fim pacaliti ca sunt in stare sa faca orice sa se vada primari! Sa se faca dreptate!!
3
0
Hotie,curvasarie in primaria aia numai hoti,numai curve.....uaaaaaaaaaa!!
3
0
Sper ca sunteti constienti ca toate comentariile voastre in spatele carora va ascundeti sau credeti ca va ascundeti identitatea sunt foarte bine contorizate de replicaonline...la ei in baza de date apareti exact voi fara id-uri false iar lista cu voi este intotdeauna existenta si ridicata de hai sa zicem baietii curiosi de cat va duce capul! Ati auzit de I.P.? Dupa ip-uri sunteti legitimati asa ca aveti grija ce cacat mancati ca nimic nu mai e sigur. Securistii inca exista!
3
1
Sa le lom fetele in pula de hoti taner saracila micu sunt la fel
3
1
Saracila Pirvescu abonati la banii publici din Eforie.Orice partid a fost astia au supt mereu
1
2
Ba,nu mai ai loc de astia a lui Saracila! Penalu de Bebe,manevreaza la Tuzla prostimea,e executat din toate partile La Eforie ,penala aia de cumna-sa a stricat pmp-ul ,ca vrea consilier ca nu i-a dat robert banii furati de la efo urban.Ce se baga saraciile astea penale!
4
2
Hotul a vrut sa candideze la Eforie , dar se duce tot la Tuzla .NU ESTE BUN UN PENAL alaturi de SERBAN.jOS mafia PNL
9
0
ce imi este Micu ,egal Taner! Doi hoti pentru sufletul lor .Hai cu votul !
6
0
La reevaluat Saracila
9
0
Halal om...iar o sa asistam la telenovele in primarie si nimic altceva...turcoaica o sa isi ia alta vila la eforie nord...vili o sa strige iar pe hol"Imparateeeee" iar plimbari prin Dubai cu amanta si am avut mare noroc ca au plecat cei de la Chevron ca altfel le dadea nenorocitul asta voie sa foreze si vedeam noi atunci mama mama ce spagi erau in joc. Bv PNL o sa castigati jumatatea lui cinci
13
0
Si a pus iar familia Saracila marioneta lor in fruntea PNL
11
0
Taner te-a facut Micule ! El te-a sifonat ! Doar stii cand facea pe soferul si te ducea la coorve si la baute. Pai el ineegistra tot ! Tot. I-ai dat pamant pe la far si pe malul marii si acum il vrea in intravilan. Naaa , ca tr-a facut !
6
1
Un condamnat penal cu prejudicii de miliarde la primaria Tuzla. Totul se va face public si o sa cada PNL ul definitiv din Tuzla Rusine HOTILOR HUTUCA si MICU.
10
1
Bravo Micule impreuna vom invinge PMP PRO ROMANIA PNL
4
14
Un ccondmant penal securist de la PSD,ALDE,ponta la PNL?
7
3
Pe asta l-a sapat taner, care a facut pe sluga pana l-a infundat. Asa e cand crezi ca ai incredere in argati. Si apropo, actualul premar nu are dosar penal? Dar daca e de la ciuma rosie, nu se pune , aaaa ?
10
1
Sa ma sugeti de pula comentatorii lu Micu,de unde a aparut puscariasul asta din nou,lasati tineretul sa candideze,la puscarie cu tine ,nu meriti nici aerul sa il respiri din Tuzla,puscariasule!!!
18
1
PNL a ajuns lada de gunoi a politicii romanesti.Aici la Constanta peste 50 la suta din lideri sunt fosti sau colaboratori PSD.Nu PNL este opozitia in Romania,Gunoiul isi are locul la groapa de gunoi.
17
1
ca multi psdisti si Micu a avut dosare,probabil inpins de cei de la centru sa comita anumite nereguli dar totusi este singurul primar din Tuzla care a lasat ceva in urma lui.Are simt de gospodar in el .Ii multumim pentru tot ce a facut in Tuzla si il vom vota din nou .MULT SUCCES MICULE
8
11
cel mai bun primar pe care la avut tuzla vrodata,de furat toti fura da asta e singuru care a facut ceva pentru tuzla.
9
15
Ai revenit puscariasule...al dracu bandit nu se lasa de ciolan
21
5
Puscariasii au voie sa candideze? Parca ai bratara la picior domnu Micu?
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614