REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Turiștii își pun viața în pericol pe skyjeturi! Video

Turiștii își pun viața în pericol pe skyjeturi! Video

Replica API 16 august 2022 | 00:00 2327

Sporturile nautice au devenit din ce în ce mai interesante pentru românii sosiți pe litoral, motiv pentru care pe orice plajă din Săcele și până la Vama Veche sunt găsite cu ușurință skyjeturi, banane gonflabile sau hidrobicilete. Toate pot fi închiriate contra unei sume cuprinse între 100 – 200 de lei. Trebuie să stiți că utilizarea acestor echipamente implică și riscul unor accidentări destul de urâte.

Turiștii prezenți pe litoral au devenit din ce în ce mai interesați de sporturile nautice, iar persoanele care își doresc să aibă parte de aventură și adrenalină aleg plimbările cu skyjetul. Oricât de distractiv ar părea, trebuie să știți că acestea sunt destul de periculoase și există riscul unor accidentări destul de grave.

Există totuși și persoane care nu țin cont de periculozitatea acestora și își pun viața în primejdie. Este și cazul unui bărbat ce a fost filmat în timp ce își etala schemele în fața camerei de filmat. Fără veste de salvare, deși purtarea acesteia este obligatorie, în picioare și fără să pară speriat de skyjet, omul a făcut un adevărat spectacol în apele mării.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce stire obosita pl articole de cand nu l mai pupati in fund pe chitac oare si asta sa fie vina lu feliciu
0
0
Cand romanul iese afara la plaja, si kacatul e super lux si ieftin .. am vazut cum e la Thasos , se pi sha plaja de la sud de Venus de la noi de cinci ori pe a lor , dar e mai buna ca au ales-o ei pe euro !, kacati de romani!
0
0
Aceste dracovenii nu au un regulament de prevenire a accidentelor si se apropie de locurile unde se inoata.
0
0
O stire de cacat dar voi cand sariti amandoua in p**a nu va puneti rectul in pericol dar aveti o placere maxima ?? Nu mai stiti ce sa scriti ...
0
0
Si care e problema voastra? Omu o face pe viata si pe sanatatea lui ce va pasa voua?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218