REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Dîncu, despre avionul care a intrat neautorizat în spaţiul aerian al României

Dîncu, despre avionul care a intrat neautorizat în spaţiul aerian al României

Replica API 9 iunie 2022 | 00:00 1086

Ministrul Apărării Naţionale Vasile Dîncu a declarat că survolarea, miercuri seara, a spaţiului aerian al Ungariei, României şi Bulgariei de către o aeronavă bimotor reprezintă un incident "mai degrabă ciudat", o "lebădă neagră". El a susținut că nu este "niciun motiv de îngrijorare" şi că nu a fost un eveniment care să pericliteze siguranţa naţională.

"Este un incident rar (...) este un incident mai degrabă ciudat, ca să spun aşa. Nu ştim încă mobilul acelei călătorii ciudate a unui bimotor prin spaţiul aerian din trei ţări, dar o să vedem, o să studiem cu siguranţă. O ", a declarat ministrul Apărării Naţionale, prezent joi la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia.ădă>

Vasile Dîncu a spus că nu deţine alte informaţii faţă de cele prezentate în comunicatul dat miercuri publicităţii de către ministerul de resort şi că sunt aşteptate date în plus de la autorităţile din ţara vecină.

"Comunicatul nostru a fost exact la nivelul informaţiilor pe care le avem în acest moment. Sigur că aşteptăm din partea autorităţilor de unde a aterizat avionul să vedem date în plus. Deocamdată, nu avem date, dar suntem în corespondenţă cu autorităţile din ţara vecină pentru a vedea ce se întâmplă", le-a răspuns Dîncu jurnaliştilor care l-au întrebat despre acest subiect, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A teecut un avion pe deasupra, dar inca nu stim ce sa intimplat. Analizam.
0
0
fiecare se plimba cum vrea prin spatiul aerian
1
0
un avion mititel si-a batut joc de voi, impotentilor, Dancule du-te in p-zda ma-tii acasa
1
0
cred ca avionul a fost un test sa se vada cit de capabili suntem sa ne aparam .Trebuia doborit si vedeam cine plingea dupa .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212