REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Dinu Maxer, noi detalii despre viața personală după despărțirea de mama copiilor lui

Dinu Maxer, noi detalii despre viața personală după despărțirea de mama copiilor lui

A.F. 9 mai 2023 | 00:00 474

Dinu Maxer a dezvăluit că, în acest moment, nu se află într-o relație, după divorțul de soția lui, Deea Maxer. Atunci când vine vorba despre o a doua căsătorie, artistul este sincer. Mai mult, el refuză ideea de a avea un alt copil, chiar dacă o să se îndrăgostească de o altă femeie.

Dinu Maxer, noi detalii despre viata personala dupa despartirea de mama copiilor lui

„Am fugit de mariaj, m-am împiedicat odată. Acum, evident, fug în continuare. Mă antrenez la sală, fug 15 minute încontinuu, am rezistență în momentul acesta. Nu, cum să mai vreau să mă însor? Nu mi-au fost suficienți 17 ani? Nu poți să spui nu și să garantezi, nu se știe niciodată, dar, în momentul acesta, dacă mă cere cineva și îmi oferă inel, zic nu, evident.

Probabil că da. (n.r. preferă o relație lungă fără mariaj) După experiența mea, pot să spun că un inel sau un act nu leagă doi oameni.

Nici măcar doi copii nu leagă doi oameni. Ne leagă ca părinți, dar nu cum este văzut din exterior un cuplu. Și mai rău. (n.r. fuge de al treilea copil) Absolut. Să sperăm că o să reușeșc. (n.r. să rămână burlac) În momentul de față sunt singur”, a declarat Dinu Maxer, scrie Ego.

Dinu Maxer, noi detalii despre viata personala dupa despartirea de mama copiilor luiDeea Maxer

„În momentul de față nu mai știu. Știu care este tiparul meu de femeie. Cele mai importante femei din viața mea au fost brunete cu ochi căprui, voluptoase și senzuale.

Contează foarte mult. Aceste lucruri m-au impresionat. În rest, nu pot să spun, îmi plac și blondele, brunetele, roșcatele. Îmi place frumosul, iubesc frumosul. Atunci, evident că sunt convins că mă poate cuceri orice tipologie de femeie”, a mai adăugat el.

Ce spune despre Nicoleta Luciu

Dinu Maxer a explicat că Nicoleta Luciu l-a făcut să își dea seama care este tiparul său în materie de femei. „Oarecum, ea a trasat ideea că îmi place acest gen de femeie. (n.r. Nicoleta Luciu) Ea a fost prima dragoste publică. Prima dragoste era la fel, dar eram după BAC și din aceasta cauză nu a fost totul făcut public”, a încheiat Dinu, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468