REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 13 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6759
22° Constanța Joi, 13 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6759
 

Directorul CERONAV: “Cel mai important deziderat al nostru a fost acela ca nici un marinar român să nu rămână pe uscat”

Directorul CERONAV: “Cel mai important deziderat al nostru a fost acela ca nici un marinar român să nu rămână pe uscat”

Replica API 23 decembrie 2016 | 13:00 579

Ovidiu Cupșa

Serbare de Crăciun pentru angajații și colaboratorii CERONAV! Joi, 22 decembrie a.c., directorul Ceronav, Ovidiu Cupșa, a organizat o petrecere de sfârșit de an dar și cu ocazia sărbătorilor de iarnă, petrecere la care au participat atât angajații Ceronav, cât și colaboratorii instituției.

Moș Crăciun a fost așteptat cu sufletul la gură de copiii angajaților dar și de copiii directorului CERONAV, Ovidiu Cupșa. Pentru că au fost cuminți, aceștia au primit cadouri din partea lui Moș Crăciun!

"Astăzi ca în fiecare an avem petrecerea de Crăciun! Așa cum i-am obișnuit pe toți colaboratorii și angajații noștri va veni Moșul care va da cadouri copiilor angajaților CERONAV, vor fi colinde, va fi o serbare. Practic este o petrecere în familie. Vreau să le mulțumesc tuturor angajaților CERONAV, în anul 2016 am făcut echipă bună. Ne-am atins cel mai important deziderat pe care l-am avut pe parcursul acestui an, acela de a pregăti și a ajunge la zi cu ceea ce înseamnă reînnoirea cursurilor pentru navigatori conform noii directive de la Manilla. După cum știți piața de muncă în marinărie este o piață globală și există niște reguli la nivel mondial. Există de asemenea, un organism internațional care se numește I.M.O. Cei aproximativ 35.000 de marinari români, 17.000-18.000 de ofițeri care navigă pe fluviile internaționale, sunt la zi conform regulilor internaționale. Cel mai important deziderat al nostru a fost acela ca nici un marinar român să nu rămână pe uscat din cauza faptului că nu și-a reînnoit aceste cursuri.", a declarat directorul general al CERONAV, Ovidiu Cupșa, Ambasador Maritim IMO.

Ovidiu Cupșa: “În anul 2017 ne propunem continuarea investițiilor pe care le-am început”

De asemenea, cu această ocazie, directorul CERONAV a precizat că anul 2017 va fi unul la fel de plin de investiții. “În anul 2017 ne propunem continuarea investițiilor pe care le-am început. Așa cum știți avem un plan de investiții pentru 4 ani, plan de investiții care include intrarea pe piață a serviciilor integrate. Suntem la faza de puls cu viitorul complex care va include servicii integrate, pe lângă partea de pregătire profesională vom oferi și parte de cazare, masă, zonă de conferință pentru cei care sunt în acest domeniu, pentru marinarii care vor apela la serviciile noastre.

De asemenea, ne pregătim pentru a intra pe piața pregătirii profesionale a marinarilor, a personalului navigant din zona militară. În momentul de față, în ceea ce privește militarii și civilii, există program de pregătire comun cum ar fi salvarea vieții pe mare, prim-ajutor și altele. Avem un memorandum încheiat cu cel mai mare furnizor de pregătire profesională pentru armata americană care va fi partenerul nostru în intrarea în această nouă zonă de pregătire profesională și ne pregătim pentru intrarea pe piața fluvială conform noii directive europene care va apărea pe parcursul acestui an și care uniformizează pregătirea profesională la nivel european a personalului navigant pentru ape interioare” , a mai declarat Ovidiu Cupșa.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte interesant, un nenorocit de timonier isi da cu parerea despre un comandant. Unde mama dracului s-a mai pomenit asa ceva ?
0
0
Schimbati ceva si la Galati domnule director. Iancu Costel cel mai mare praduitor de la Ceronav Galati. Zero profesional. Nu mai dati spaga!!!!!!!!!!Poate pleaca in voiaj si scapam de ei
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
384941263327
5/49
2412375216
joker
133128322918