REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Directorul de la liceul George Călinescu, ACUZAT că a ȚINUT BLAT un caz COVID-19

Directorul de la liceul George Călinescu, ACUZAT că a ȚINUT BLAT un caz COVID-19

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 7072

Conflictul mocnit din interiorul liceului George Călinescu continuă cu o nouă rundă. De data aceasta, profesorii reclamă un lucru mult mai grav și care nu implica neapărat capacitățile manageriale ale noului director ci lipsa totală de comunicare a acestuia. Astfel, profesorii acuză noul director, Cristina Dodu, că a aflat încă de sâmbătă, 17 octombrie, faptul că unul dintre profesori a fost testat pozitiv la noul coronavirus, dar nu a spus această informație nimănui, ba mai mult, una dintre clasele la care profesorul infectat a predat vineri s-a prezentat în continuare la cursuri.

"Știa că vineri a predat la două clase, dar nu ne-a anunțat"

”Doamna director a aflat sâmbătă că o colegă de-a noastră este bolnavă de COVID. Știa clar că vineri a predat la două clase de elevi. Nu ne-a anunțat pe niciunul dintre noi, nici pe doamna director adjunct care a aflat de la terțe persoane. Eu consider că noi trebuia să știm acest lucru, ținând cont că eu personal am intrat marți la clasa a 8-a la ore. Nici un elev nu a fost anunțat să rămână acasă. Noi am aflat abia luni că există acest caz de coronavirus, dar nu se spunea ce se va face concret. Sunt unii elevi care nu vor să mai vină la școală pentru că au ore în aceeași clasă unde a predat doamna profesoară. Doamna director susține că sala a fost dezinfectată, însă nu a anunțat pe nimeni. Din câte am înțeles a fost și DSP-ul care a făcut dezinfecție. Dar nu ni se pare normal că noi nu am fost anunțați și nici nu s-a discutat cu noi despre acest lucru. Singurul răspuns pe care doamna director l-a dat a fost că a anunțat pe cine trebuie. Cu toate că a știut încă de sâmbătă, noi am fost anunțați abia luni la ora 10:47.”, a declarat pentru Replica, unul dintre profesorii de la liceul George Călinescu din Constanța.

Colectivul profesoral, îngrijorat de toată această situație

Întregul colectiv profesoral este îngrijorat de toată această situație, fiindu-le teamă pentru sănătatea lor și a familiilor și cer ca această situație să fie rezolvată. Inspectorul școlar general, Sorin Mihai, nu a putut fi contactat pentru a oferi punctul lui de vedere în legătură cu această situație.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU MAI VOTAM CA SUNTETI VIRUSATI TOTI!
1
0
Cred ca incompetenta nu este in scoli ci la ISJ CONSTANTA, acolo se impute treaba. Cu indivizi precum Faliboga nu poti sa dezvolti un sistem educational. Cu abilitati dictoriale gen asta vara cand dai posturi pe sub mana nu o sa se dezvolte un sistem educational modern. Trist ca in in fruntea acestor institutii sunt vatafi care se cred dictatori.....
6
1
pt adi, mananci kkt, idioato
4
5
Faptul ca Replica este atat de impotriva acestei directoare ma face sa cred ca femeia e sfanta si ca are de gand sa opreasca robinetul de spagi din liceu. Alta explicatie nu exista pentru seria asta de articole impotriva ei. E limpede ca oamenii sunt sageti la highest bidder.
10
8
Codreanco!!
7
4
Cu vreo cateva saptamani in urma a fost un articol si despre directoarea liceului din M.Kogalniceanu care a acoperit o profesoara de psihologie bolnava de COVID care venea la liceu,asa ca se poate ca si in cazul asta prietenia dintre profesori sa ignore virusul asta care este atat de periculos de a umplut aproape toate spitalele din Romania. Sper ca ignoranta profesorilor sa nu duca la imbolnavirea unor copiii nevinovati.
2
5
inspectori incompetenti, nu le pasa de elevi
9
11
panaramele de profesori se dau elevi acum ca sa atace.asta e un articol platit, de aia stergeti comentariile care nu va convin.Grupul infractional organizat de la calinescu nu accepta intrusi.vor sa pastreze spagile in grup
19
18
Sa termine odata aceasta persoana cu functia de director numita politic. Din ce-am observat noi elevii, numai gafe a facut si din cauza aceasta nu este dorita nici de elevi sau parinti. Avem in liceu profesori capabili care pot sa ocupe aceasta functie. Strica armonia in liceu cu prezenta ei iar faptul ca nu a facut nimic in acest caz de covid, arata incompetenta ei pentru aceasta functie.
17
16
va rog sa il lasati in pace mei mihai sorin. nu il mai stressati cu prostii. acum e candidat la camera deputatilor si nu mai are timp de voi.
12
6
Mihaila, ce joc joci? Ti-ai dat demisia din motive care nu stau in picioare iar acum ii agiti pe toti ceilalti! Sper ca si ceilalti profesori sa isi dea seama de asta!
19
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920