REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
15.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DIRECTORUL general al CT BUS, Bogdan Niță, își pregătește DEMISIA!

DIRECTORUL general al CT BUS, Bogdan Niță, își pregătește DEMISIA!

Replica API 25 martie 2021 | 14:36 6302

După și-a dat demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al CT BUS, iată că Bogdan Niță își pregătește demisia și din funcția de director general al CT BUS.

Potrivit unor surse, Niță va pleca de la CT BUS cât de curând.

Precizăm faptul că Primăria Constanța a dispus realizarea unui audit financiar la societatea de transport. Auditul încă nu s-a finalizat însă, având în vedere demisia lui Niță, cel mai probabil au fost găsite mai multe nereguli care l-au forțat pe Niță să renunțe la funcție.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un badaran ! cand a venit director la regie a inceput sa urle si sa tipe la fostii directori a ridicat mana la ei si i.a amenintat , probabil daca nu era mai tanar decat ei ii si lua la bataie toti angajatii au auzit scenele lui din birouri accesele de furie si violenta , a plecat din port cu oua in cap , a pus microfoane in toata regia sa spioneze tot ce se vb si.a angajat oameni ca mai apoi sa spuna ca sunt prea multi angajati si trebuie dati afara am fost multi care am plecat si multi care s.au pensionat din cauza lor dar au zilele numarate ii paste puscaria in cuand hoti nesi.mtiti
14
0
nita cand pleci sa nu iti uiti prafuitul ala drogat mihai alexe sa il iei la pachet cu toti oamenii care i ai adus . saracu ramane fara curtea lui pe care se credea stapan statea pana noaptea tarziu ca sa poata fura ce isi punea de o parte il vedea toata curtea cum isi vara la masina ce fura miar fi rusine in locul lui la ce salariu umflat are . Jegg de om ce esti tiai batut joc de angajati iai insultat si iai umilit , ii tineai ca pe sclavi in audienta la usa si tu si pa,,ra,,su,t aia pe care o aperi atat sigur te are la mana cu ceva ori ati furat impreuna
13
0
A facut pe dracu nita! Sc bus s a ridicat ca a pompat primaria bani la greu...adica tot din banii nostri fraierilor...ca de profit nu se poate vorbi!
24
1
Traseu la Valu lui Traian cand va fi la CT BUS?
1
0
Asa cum PSD-istii au schimbat tot atunci cand au venit la putere si si-au infiltrat toti copii si a 5 spita a neamurilor PSD-istilor.
10
0
CEL MAI BUN DIRECTOR PE CARE L-A AVUT RATC IN ULTIMII 30 ANI. OM CU VIZIUNE CARE A FACUT MULTE LUCRURI BUNE! PACAT CA NU O SA MAI CONTINUE . DACA SE CONTINUA IN FORMULA NITA -FAGADAU CT BUS AJUNGEA F SUS CA TRANSPORT LOCAL. CU PNL SI VIITORUL DIRECTOR NU VAD SA EVOLUEZE TINAND CONT DE DOCTRINA POLITICA SI CE FAC EI PE TOATE RAMURILE SOCIALE. NU PUTEM DECAT SA-I MULTUMIM DOMNULUI DIRECTOR NITA PT TOT CE A FACUT PT CTBUS SI SA-I URAM SUCCES IN ACTIVITATIILE VIITOARE ,CU REGRETUL CA I S-A IMPUS DEMISIA DE CAND A INTRAT PRIMAR CHITAC.
5
23
un om capabil...care a facut ceva...a dovedit..... in vremurile astea cine nu e penelist trebuie sa plece.....ei nu au programe de management....eu au ambitii....cine nu e penelist sa plece....
5
26
La Confort Urban cand se pregatesc demisiile?
20
3
Sa ajungi sa circuli doar cu 43. Asta dupa ce o sa iesi de la facultate, daca avem institutii care nu dorm.
27
0
Nita a furat peste 100 000 euro. Il doare in pula.
22
4
Dar curvele de la confort urban raman pe post? Curvele cu Mercedes de la stat
25
1
isi ia tributul pt alegeri
9
6
Cum este domnule NITA,sa te dai rotund cand de fapt esti patrat
31
4
Ce prosti sunteti astia cu profitul lui Nita. Profitul vine din banii de la primarie. Nu au facut ei nimic sa aduca banii. Nu au luat nici o masura care sa scoata nimic din colaps. Doar bani de la.primarie pt abonamente
22
12
Este singurul Director care a reusit sa redreseze economic Ratc-ul , care era in colaps cand a venit dumnealui. Chitac elimina oameni competenti , pacat !
7
34
Nita pleaca din cauza presiunilor facute de gasca galbena de parliti care vor sa suga de la CT bus
18
31
30 de ani sa decapusam toate institutiile de mafiotii astia ca sunt multi si au facut viermi care vor ciolan
16
9
Astia la privat nici de maturatori nu sunt buni, tot la stat o sa ii gasiti
21
5
si asa individul avansat amiral ptr ca a purtat pe plaja colac gonflabil in forma de ratzusca este dator vandut lui comanescu , ar fi normal sa ia gsp-ul societatea astfel sa aiba pe langa vapoare si autobuze , ori macar sa mai puna un angajat de la gsp acolo precum tipul care-i scrie pe facebook ineptiile primarului ...
21
10
Daca o sa vina unul cum e Hira ls RAEDPP faliment scrie pe CTBus.Hira a facut un haos in Regie
30
14
Omu a transformat o societate falimentara intr-una cu profit. Si recompensa e made peneleu si sorosistii-securisti. Inlocuirea lor cu unii politruci care carau plancarte de pe restaurante, amante, etc. s-o duca inapoi in pierdere. Exact cum fac si cu economia tarii. Cu deficit urias de -10%, cu imprumuturi de 20 de miliarde de E , dar cu austeritate si saracie pt. romani. planul pt. ei f. clar, devalizarea tarii, saracirea populatiei ca sa plece sa fie slugi in Germania, Spania, etc.
19
30
cand ? sa stim sa aruncam cu oua si rosiiiii
32
5
GIHAN pregatestete!
10
15
Numiti un machedon cinstit. E greu de gasit, dar banuiesc cao mai traii vreunul.
27
3
Trebuia sa plece demult.
31
12
Si Soceanu??? Ea nu isi cauta de munca la privat unde se lauda ca va castiga de 3 ori mai mult?
43
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468