REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Directorul RADPP, Stere Hira, VIZITĂ de LUCRU în Piaţa Tomis III

Directorul RADPP, Stere Hira, VIZITĂ de LUCRU în Piaţa Tomis III

Replica API 23 februarie 2021 | 23:58 2296

În cursul zilei de sâmbătă, 20 februarie 2021, directorul general provizoriu al Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța, Stere Hira, a întreprins o vizită de lucru la spațiile comerciale pe care Regia le are în administrare, în Complexul Comercial Major Comprest, Amea I și Amea II, din vecinătatea Pieței Agroalimentare Tomis III.

Discuțiile purtate cu cetățenii și agenții economici au relevat două situații care necesită rezolvare urgentă. Una dintre acestea constă în persistența unui miros apăsător, provenit probabil de la evacuarea reziduurilor, care face imposibilă desfășurarea activității agenților economice și cauzează neplăceri clienților aflați la cumpărături. Cea de-a doua problemă pe care cetățenii au reclamat-o este lipsa unei toalete publice, în urma închiderii celei existente, administrată de RAEDPP Constanța.

Pentru a veni în sprijinul agenților economici cu care Regia are relații contractuale și pentru a se asigura că aceștia beneficiază de condiții decente pentru realizarea unui comerț civilizat, directorul general al RAEDPP Constanța a dat asigurări că va purta discuții cu operatorul SC RAJA SA - administratorul rețelei publice de canalizare a municipiului, în scopul remedierii situației neplăcute.

Totodată, directorul general al Regiei a declarat că va lua măsuri pentru redeschiderea în cel mai scurt timp a toaletei publice în condiții de igienă, după ce vor fi efectuate lucrările de reparații necesare.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ALO DOMNII JURNALISTI? CARE E DOMNILOR NUMELA ADEVARAT, ADICATELEA, DAN ACTE, STERE SAU TEO? SI CE RELATIIBUNE ARE RAEDPP-UL CU CLIENTII- AGENTII ECONOMICI, CA DIN INTERVIUL DE LA DOBROGEA TV A REIESIT CA ARE DOAR PIERDERI DIN CAUZA ASOCIERILOR CU EI.
1
0
Pai nu-l mai cheama Teo?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367