REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Directorul RAEDPP, Florin Gheorghe, a CRESCUT chiria unui medic de familie de TREI ori

Directorul RAEDPP, Florin Gheorghe, a CRESCUT chiria unui medic de familie de TREI ori

Replica API 25 iulie 2020 | 00:15 3695

Doctorul Mirela Gonţ, din Constanța, având cabinetul într-o clădire care aparține RAEDPP (Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat) Constanța, reclamă presiuni şi abuzuri din partea acesteia și a lui Florin Gheorghe, directorul Regiei. Astfel, conform spuselor acesteia, Florin Gheorghe dorește cu orice clădirea unde se află cabinetul ei, pentru că spaţiul şi clădirea ar trebui probabil să ajungă monedă de schimb imobiliar. Pentru a face acest lucru, director RAEDPP a decis cu de la sine putere că el este cel care trebuie să stabilească cuantumul pentru chiria imobilului.

În 6 luni i s-a triplat chiria

Mirela Gonț reclamă șicanele permanente pe care directorul RAEDPP le exercită asupra ei, în special mărirea chiriei fără o bază legală. Astfel, dacă până la 1 ianuarie 2020 cuantumul chiriei era de 500 de euro, din iunie 2020 este nevoită să plătească de trei ori mai mult. Lucrul acesta s-a făcut fără să existe nici un act adițional unde să scrie acest lucru. Potrivit spuselor Mirelei Gonț, toate aceste șicane ar fi pentru ca RAEDPP să obțină clădirea dar și terenul din jurul ei, la mijloc existând interese mult mai mari.

"Timp de aproximativ 20 de ani, nimeni nu a îndrăznit să se gândească măcar că în locul fostului dispensar nr. 20 din B-dul 1 Mai nr. 42 ar putea face altceva. Şi asta, pentru că documentele existente în arhiva Primăriei Constanţa spun foarte clar: clădirea din B-dul 1 Mai nr. 42 are destinaţie CABINETE MEDICALE", spune medicul Mirela Gonţ.

"Abuzurile sunt grosolane şi repetate"

"Pentru actualul director al RAEDPP toate aceste documente nu au niciun fel de valoare, la fel cu nici hotărârile Consiliului Local Constanţa nu prezintă vreun interes în luarea deciziilor în ceea ce priveşte stabilirea preţului chiriei pentru acest spaţiu. Dacă timp de 19 ani această chirie a fost, şi este şi în prezent stabilită prin mai multe hotărâri ale Consiliului local, ultima fiind HCLM 279/27.11.2015, începând cu 1 ianuarie 2020, director RAEDPP a decis de la sine putere că el este cel care trebuie să stabilească cuantumul acestei chirii. Evident că abuzurile sunt grosolane şi repetate, şi asta pentru că spaţiul şi clădirea ar trebui probabil să ajungă monedă de schimb imobiliar", a mai continuat cadrul medical.

Florin Gheorghe: Plătea chiria doar pentru un singur cabinet până acum, ea se folosea de 3

”În clădirea respectivă au primit repartiție în anii 90 trei cabinete medicale. Mirela Gonț i-a dat afară pe ceilalți doi medici, și a rămas ea singură. Ea a depus cerere de cumpărare pentru clădire. RAEDDP nu e de acord cu vânzarea și nici cu cuantumul chiriei, pentru că doamna doctor plătea chiria doar pentru un singur cabinet până acum, cu toate că ea se folosea de toate 3. Noi teoretic am fi trebuit să scoatem celelalte 2 cabinete la licitație. Ea plătea chirie doar pentru cabinetul ei iar pentru teren nu plătește absolut nimic, cu toate că ea îl folosește pentru plantat roșii și ce mai are dumneaei. Deci, practic noi nu am mărit chiria ci pur și simplu acum luăm chirie pentru toate trei cabinetele medicale.” a declarat Florin Gheorghe, directorul RAEDPP, pentru ziarul Replica.

Clădirea este un fost dispensar, care asigura zona Far pe vremea comunismului. Ulterior, după Revolutie, în clădire au rămas trei medici de familie, printre care si Gonț. Cei trei s-ar fi certat, doi au plecat, Gonţ a rămas singură în clădire.

Virgil STOIAN, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Gheorghe, cui ati promis terenul pe care este situat dispensarul? Ce investitor v-a cumparat? Probabil, in scurt timp, va rasari un bloc, pentru ca e la moda, pe bani multi, in timp ce pacientii dnei dr -care desigur nu sunt putini-o vor cauta prin frumosul nostru judet. Ce alte masuri ati luat pentru infrumusetarea orasului-judetului? Faptul ca va razboiti dna dr nu este o reusita pt noi ci doar un interes personal. Sa stiti ca oamenii influienti astazi sunt, maine nu mai sunt dar ganditi-va ca trebuie sa dati dovada de omenie, sa nu ne amintim de dvs. ca fiind un posibil corupt
4
1
Gheorghe F un jeg
3
0
Sa nu-l uitam si pe Guru care a baut pisu, apoi a avut o revelatie. Mai Nostradamus, mai Mama Omida, ai vazut in globul de cristal ca doamna doctor a fost parasita? Un adevarat profet in viata. Vezi ca ai luat-o pe aratura, caci altul e subiectul articolului. P.S: Lasa frustrarile! Sau te-a parasit si mana dreapta?
5
1
Stiti doar sa hiperbolizati si sa aruncati cu mizerii in reputatia unui medic extraordinar. Sa fim oameni e greu, mai facil e sa fim fara frica de Dumnezeu. Mesaje peste mesaje lasate de semidocti, de analfabeti, de misogini... vezi distinsul domn semnat Vasile Glont. In spatiul destinat pseudonumelui sau numelui, o doamna s-a autointitulat o vaca. Numele e predestinat. Sa inteleg ca altceva nu stiti sa reproduceti in afara de Muuuu? Jegoasa imputita, pitica nenorocita - un vast vocabular cu aer de idiotenie si prostie pura.
4
2
Stimati domni - doamne cum va permiteti sa adresati astfel de jigniri domnei doctor? Daca dansa ar fi asa cum mentionati, cum va explicati faptul ca sunt atat de multi pacienti, din tot judetul? Sunt atatea generatii de copii, care au crescut sub privirea acestei distinse doamne. Cu ce va deranjeaza? Faptul ca isi cauta dreptatea? Va amintiti cum arata cladirea, curtea inainte ? Cine o despagubeste pe doamna cu sumele investite? Domnule Gheorghe, dati dovada de impartialitate si gasiti o solutie astfel incat masurile impuse sa fie rezonabile. V-ati gandit la pacientii doamnei doctor?
6
3
de-a dracu ce esti te-a lasat si barbatul!!!
8
2
Rusine doamnei din poza Pune mana si plateste pretul real al chiriei nu cum v ati invatat moca Tu esti un prestator de servicii medicale doctore deci lucrezi pe contract cu casa deci iei bani pe fiecare pacient nu faci lucruri moca pentru oameni deci ai o afacere personala acolo Asa ca plateste pretul pietii corect Nu mai fiti mocangii
4
4
care jigneste pacientii, vorbeste ca si cum s-ar trage de sireturi si aplica un limbaj trivial. Rusineee
5
3
Gheorghe fost PD. FOST LA PNL. FOST LA UNPR. FOST LA PSD. FOST LA ARD. FOST LA ALDE ACUM SLUGA LU FAGADAU. UN JEG.
2
3
Un golan derbedeu!
4
4
Despre faptul ca o parte din medicii de familie continua sa dea retete si trimiteri prin usa intredeschisa a cabinetului ce parere aveti? O fii bine? De ce sa nu iei bani de la casa de asigurari pe baza celor 1500-2000 de CNP-uri inscrise dar fara sa consulti pacientul? Cat se mai permite bataia asta de joc? De ce nu ia masuri Casa de asigurari?
11
1
Exista un doctor la mangalia..codau eugen care isi bate joc de oameni ca nimeni altul! Daca suni la cabinet pt programare nu raspunde nimeni niciodata, la cabinet bine doar pentru pacienti cu relatii, omul de rand e bataie de joc! Oare se sesizeaza cineva? Colegiul medicilor, Dna, aceasta bataie de joc trebuie sa inceteze! Ce e mai grav ca peste 90%din docatori sunt asa si fac de ras toata breasla. Rusine codau eugen!
8
0
Alternativa: chirie 3 garsoniere la Far. Tot 500 euro?
6
0
Daca doamnei doctor nu ii convine poate sa inchida pravalia si gata,pentru ca e plina tara de doctori dastia care nu stiu altceva decat sa scrie retete pentru bolnavi cu medicatie stabilita de un medic specialist sau sa scrie trimiteri.
14
3
la ocupantii abuziv care si au manarit contracte tot 500 euro e chiria? dar la romii fara numar din diverse locatii?
6
2
Sa i se calculeze tot ce are de plata din urma pt folosirea fara drept a celor 2 cabinete. Si plangere penala. Sigur un medic de familie caruia lunar i se deconteaza cel putin 10.000lei pt niste CNP-uri ale unor persoane care 20-30 de ani nu ajung nici 5 min in cabinet, nu are bani. Tupeu jegos de medic!Rosiile sa si le planteze la mama-sa in batatura.
14
5
O sa primesti mai devreme sau mai tarziu ceea ce meriti!
5
5
gheorghe a fost cel mai sters si mai nepriceput parlamentar constantean din toate timpurile
7
7
O tupeista, scrie retete si da trimiteri la adevaratii medici. Statul le deconteaza o gramada de cheltuieli, au reduceri si o gramada de facilitati. Sa plateasca, gata cu mocangeala! Lasa cucoana gura mai mica si daca nu iti convine, mars, lasa loc altuia.
24
3
Respectiva este medic nu detine titlu de doctor. Ca sa dobandesti titlul de doctor, trebuie sa fi toba de carte, sa ai publicate lucrari , sa participi la simpozioane si abia apoi , sa iti sustii lucrarea de doctorat. Toate maimutele si maimutoii care se taraie prin facultate cu medii de trecere, cum au luat parafa, gata, sunt doctori. Nu, sunt medici, plini de ifose.Aia destepti sunt discreti si invata mai departe ca sa merite titlul de doctor.
16
3
Este un membru pnl sau usr plus care ar vrea sa stea gratis in cladirea statului ca asa sunt jegurile astea de sifoane membrii ai acestor partidulete.
11
8
Si care este problema ???
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212