REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Directorul spitalului unde este internat Benone Sinulescu, informații de ultimă oră despre artist

Directorul spitalului unde este internat Benone Sinulescu, informații de ultimă oră despre artist

Replica API 15 iulie 2021 | 02:46 1444

Vești noi despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Directorul medical al spitalului unde este internat artistul a dezvăluit cum se simte acum maestrul.

Sursa foto: Agerpres

Astfel, Benone Sinulescu este în continuare internat în unitatea spitalicească, i se acordă îngrijiri medicale și este supus investigațiilor medicale. De asemenea, soția maestrului se află în permanență alături de el. Este conștient, comunicativ, a precizat Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad.

”Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discute o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a spus Lenuța Timiș, potrivit cancan.ro, citat de antena3.ro.

Maestrul Benone Sinulescu este conștient și comunicativ

”Colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adică nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit”, a mai spus directorul.

Întrebată dacă știe pentru cât timp va mai sta internat artistul în spital, Lenuța Timiș a răspuns:

”Asta nu putem să estimăm, vă dați seama. Totul depinde și de corpul dânsului, de starea lui. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășească momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. A venit sâmbătă, în jurul orei 16:00”.

De asemenea, soția maestrului, Elena Sinulescu, este alături de acesta: ”Soția dânsului, în mare parte, este aici cu dânsul. Mai merge, știți cum e, să mai facă un duș sau să-i mai ducă anumite obiecte ale dânsului, pe care ea consideră că sunt necesare. Este aici! Ne-a solicitat să păstrăm confidențialitatea datelor medicale pe toate liniile care sunt investigate”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212