REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Directorul STS şi-a dat DEMISIA din funcţie: „Nu a fost depusă ca urmare a existenţei unei sincope“

Directorul STS şi-a dat DEMISIA din funcţie: „Nu a fost depusă ca urmare a existenţei unei sincope“

Replica API 30 iulie 2019 | 00:56 269

Ionel-Sorinel Vasilca a demisionat din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), luni dimineață. Demisia a fost anunțată printr-un comunicat de presă și vine după ce serviciul pe care l-a condus a fost acuzat că nu a localizat zona în care se afla Alexandra, adolescenta ucisă la Caracal, anunţă Digi24.ro.

FOTO: Inquam Photo/ Octav Ganea

Ionel-Sorinel Vasilca spune în comunicat că „demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”, nu pentru că ar avea vreo „vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS”.

Comunicatul integral transmis de STS

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale. Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112. Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai angajati oameni sa faca fata situatiilor, instruitii, nu va dati demisia si plecati cu toata experienta din urma, ci luati masuri sa rezolvati problemele.
0
0
cat iti dau hastagii pe postare?
0
0
Damigiana si-a luat sugatoare.
2
0
Cu salari mari pt ce presteaza.
3
0
DTS trebuie dizolvat si reinventat cu profesionisti.
9
0
blatuite...Si mie cibe plmea mai imi aranjeaza manevrele ptr un nou manda?.Adica voturile cine le mai oune din laba sa ies eu presedintele de cacat mangliatorul sef turist,sportiv si hot?.Toate intr-un singur cuvant...MANGLITOR PENALUS !
6
2
Cel mai mare incasator de pumni in urma scandalului cu violatorul este PSD. De azi inainte orcine va candida la alegeri cu sigla PSD deasupra capului va pierde. Orice ar mai face PSD de-acum inainte va pierde. Se va apropia de 10 procente.
9
10
Generalul Vasilia si-a depus demisia de onoare, bravo lui. Oare nu e cazul sa o faca si damigeana numita pe post de ministru de interne?
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272