REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Disney+ pregăteşte un serial despre David Beckham ca mentor al unor tineri fotbalişti

Disney+ pregăteşte un serial despre David Beckham ca mentor al unor tineri fotbalişti

Replica API 14 aprilie 2021 | 00:00 891

The Walt Disney Company EMEA a anunţat marţi că fostul internaţional David Beckham va fi protagonistul unui nou serial pregătit de platforma Disney+, intitulat "Save our quad", în care fostul jucător se va întoarce pe terenurile de fotbal din Londra unde s-a pregătit când era copil, relatează EFE, citată de Agerpres.

Pe aceste terenuri, Beckham va avea rol de mentor al unei echipe de tineret de fotbal care luptă să supravieţuiască în campionatul intern.

Beckham alături de echipă, de antrenori şi de întreaga comunitate a fotbalului vor trăi "o aventură transformatoare care le va schimba vieţile pentru totdeauna", potrivit comunicatului difuzat de companie.

Starul din lumea sportului s-a arătat încântat să poată "face lumină" asupra tipului de fotbal pe care l-a practicat la începutul carierei sale.

David Beckham

Sursa foto: David Beckham / Facebook

"Am fost norocos, deoarece cariera mea a fost lungă şi plină de succese, iar acum am această minunată ocazie de a reda acestor comunităţi tot ceea ce m-au învăţat devenind mentorul lor", notează Beckham. "Să dezvolt şi să protejez talentul tinerilor este foarte important în fotbal", a precizat el, în declaraţii acordate Disney+.

Serialul va avea şase episoade de câte 35 de minute şi va fi o producţie a Marii Britanii, încadrată în eforturile companiei de a obţine, dezvolta şi a realiza titluri originale la nivel local, cu ambiţia de a crea 50 de producţii în Europa până în 2024.

Cu peste o sută de titluri anunţate la evenimentul "Investor Day", Disney+ preconizează să lanseze aproximativ zece seriale derivate din universul Star Wars şi zece din universul Marvel, alături de alte 15 seriale în cadrul Disney live action, Disney Animation şi Pixar în următorii ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272