REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Disney şi James Cameron au dezvăluit primele imagini din "Avatar: The Way of Water"

Disney şi James Cameron au dezvăluit primele imagini din "Avatar: The Way of Water"

Replica API 30 aprilie 2022 | 00:00 486

Disney a dezvăluit la Las Vegas primele imagini din sequel-ul producţiei "Avatar" - care se menţine pe primul loc la box-office-ul mondial din toate timpurile -, un film care, potrivit regizorului său, James Cameron, va "depăşi limitele a ceea ce poate face cinematografia", relatează AFP, citată de Agerpres.

Sursa foto: 20th Century Studios / facebook.com

Participanţii la festivalul CinemaCon au fost invitaţi să îşi pună ochelarii 3D pentru a se imersa în trailerul filmului "Avatar: The Way of Water" şi a reveni astfel pe planeta Pandora, unde i-au putut vedea pe locuitorii săi cu pielea albastră înotând şi zburând.

"Pot să vă asigur că a meritat aşteptarea", a declarat Tony Chambers, manager de distribuţie la Disney, confirmând titlul celei de-a doua părţi din "Avatar".

Pelicula "Avatar: The Way of Water" va apărea pe ecrane în decembrie anul viitor şi va fi urmată de alte trei părţi din această sagă, al cărei film original a obţinut încasări de aproximativ 2,8 miliarde de dolari de la lansarea sa în 2009.

Fiecare parte va fi un film independent de celelalte, cu intrigă proprie, însă cele patru părţi care vor urma producţiei iniţiale "Avatar" vor reprezenta, laolaltă, "o sagă epică de o anvergură şi mai mare", a declarat producătorul Jon Landau.

James Cameron a vorbit cu participanţii la CinemaCon din Noua Zeelandă, unde a fost filmată a doua parte din "Avatar". Regizorul a promis progrese tehnologice spectaculoase comparativ cu primul film, ai cărui protagonişti principali, Jake Sully (Sam Worthington) şi Neytiri (Zoe Saldana), au acum o familie.

"Am decis încă o dată să depăşim limitele a ceea ce poate face cinematografia", le-a spus el patronilor de cinematografe, reuniţi la Las Vegas în cadrul întâlnirii lor anuale CinemaCon.

Preşedintele Marvel Studios, Kevin Feige, a fost cel care a deschis prezentarea pentru Disney. Participanţii au putut descoperi, de asemenea, lungi extrase din "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", care va fi lansat săptămâna viitoare, în care vrăjitorul interpretat de Benedict Cumberbatch se confruntă cu caracatiţe zburătoare şi întâlneşte o adolescentă care sare dintr-o lume în alta.

Filmul va fi urmat anul acesta de alte două super-producţii cu supereroi celebri, "Thor" şi "Black Panther".

Pixar a dezvăluit treizeci de minute din "Lightyear", peliculă ce relatează povestea astronautului îndrăzneţ din saga "Toy Story", căruia Chris Evans îi împrumută vocea. În acest film, programat pentru lansare în iunie, Buzz este cuprins de vinovăţie după ce a provocat naufragiul camarazilor săi rangeri spaţiali pe o planetă ostilă. Pentru a încerca să-i salveze, el trebuie să se proiecteze în viitor, având ca însoţitor un robot-pisică.

Participanţii la CinemaCon au vizionat, de asemenea, prezentarea "Amsterdam", un film romantic şi poliţist cu o acţiune plasată în anii 1930 şi o distribuţie ce abundă de vedete, precum Christian Bale, Robert De Niro, Margot Robbie şi Chris Rock.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212