REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dispar maxi-taxi-urile din traficul constănțean?

Dispar maxi-taxi-urile din traficul constănțean?

Replica API 27 octombrie 2017 | 10:42 396

Microbuzele de transport persoane nu dispar din traficul constănțean. După ce, în data de 24 octombrie, maxi-taxi-urile de pe mai multe linii au avut întârzieri sau nu au circulat deloc, părerile au fost împărțite: în vreme ce unii constănțeni se bucurau, considerând că este un semn că, în sfârșit, s-a luat atitudine împotriva condițiile în care se circulă în aceste microbuze, alții au reclamat că, lipsa acestora îi pune în dificultate.

Reprezentanții firmei Grup Media Sud au anunțat, însă, că întârzierile sau întreruperea circulației au fost cauzate de „unele probleme tehnice”. Astfel, dacă în ultimele zile, microbuzele de pe liniile 301, 304 și 305 au avut întârzieri sau nu au circulat din cauza unor probleme tehnice,m iar pe 26 octombrie reprezentanții GMS anunțau că se reintră în programul normal, în cursul serii au revenit cu un anunț: „Din cauza unor probleme de natură tehnică, microbuzele GMS circulă în această perioadă cu dificultate. Până la remedierea problemelor, conducerea Grup Media Sud recomandă călătorilor să folosească celelalte linii de transport în comun. În momentul în care problemele vor fi rezolvate, microbuzele vor reveni pe traseul obişnuit şi în intervalul normal. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vom reveni cu un nou comunicat atunci când situaţia va reveni la normal!”.

În vreme ce reprezentanții GMS sunt stricți în declarații și acuză „unele probleme tehnice”, șoferii au lăsat să scape informații cum că ar fi expirat licențele de transport pe rutele din municipiul Constanța și durează până vor fi reînnoite.

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că, în cursul zilei de astăzi, vor prezenta un punct de vedere cu privire la situația microbuzelor de transport persoane.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dispar in pwla! Ati vrea voi.
0
0
Gms sa se disfinteze si asa ca voi duceti copii la scoala cu masinile. Si gms e privat si voi dati bani la privat si cand va vede patroni pe strazi va injura ca nu ii dati prioritate dar voi ii bagati bani in buzunare
0
0
La gunoi cu cotele voastre de GMS-uri....sunt unele de sta sa cada tabla si cu toate astea soferul baga clienti pana cand ultimul care incape sa-i stea in cap...pentru bani ce nu fac unii....ce daca ar putea sa cada tabla din mers si odata cu ea si unele persoane...
4
0
Eu cred ca nu mai circula, altfel nu mi-as putea explica explozia de trafic din ultimele zile: sunt mai multe masini parca decat in sezon in Constanta, nu mai gasesti un loc de parcare. Bucuria astora de au facut parcare cu sms in centru! Constanta...ce ai ajuns?!
2
0
Suntem in data de 27 si s-a revenit la normal , adica la normalitate am vrut sa zic , NU MAI EXISTA NICI UN GMS IN ORAS ! Doamne ajuta si apara-ne de DUBE !
4
1
Gabriela ai auzit de RATC, masina personala, taxi, bicicleta, motoreta etc... sau iti convine mai bine sa fii carata ca pe cartofi? Ieftin si prost.. dar cel putin te lasa unde vrei..
3
5
Eu chiar consider necesare aceste microbuze pe rutele 301, 303, 304, 305
3
6
Ori e veche stirea...ori falsa! Aseara, 26 oct. la ora 19, linia 303 era suspendata. In jur de 8 microbuze 303 si 304 erau stationate in fata hipermarketului Cora si ni s-a spus ca linia e suspendata!!!.. deci cum e? Poate ne informeaza si pe noi, calatorii, cineva despre cum se circula in oras si pe ce rute...nu de alta, dar mai avem si noi treburi...cum ar fi sa ajungem la servici, scoala...chestii d-astea marunte!!
9
1
nu observi ca se doreste eliminarea? sa vedem daca au si solutii alternative, sau ramanem fara transport cu RATC suveran!
5
3
As propune un sondaj. Daca ar trebui sa mai avem maxi-taxi prin oras?
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369