REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Distracția unor tineri care-și confecționau jointuri pe litoral, întreruptă de jandarmi

Distracția unor tineri care-și confecționau jointuri pe litoral, întreruptă de jandarmi

Replica API 19 august 2019 | 00:48 409

Jandarmii au surprins în Vama Veche și Mamaia șapte persoane care aveau asupra lor două aparate de mărunţit, nouă folii (din care cinci cu substanță sub formă de muguri, respectiv patru cu biluțe de culoare albă), șapte țigarete confecționate artizanal și 17 pliculețe autosigilante transparente (trei cu substanță vegetală sub formă de muguri, unul ce conține substanță solidă de culoare maro, două ce conțin zece pastile de culoare gri și 11 cu substanță albă sub formă de pulbere).

În perioada 15-18 august a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche și Mamaia, au surprins șapte persoane cu vârste cuprinse între 19-31 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, acestea au devenit agitate și au schimbat direcția de mers. Asupra lor, jandarmii au mai găsit două aparate de mărunţit, nouă folii, din care cinci cu substanță sub formă de muguri, respectiv patru cu biluțe de culoare albă, șapte țigarete confecționate artizanal și 17 pliculețe autosigilante transparente din care: trei cu substanță vegetală sub formă de muguri, unul ce conține substanță solidă de culoare maro, două ce conțin zece pastile de culoare gri și 11 cu substanță albă sub formă de pulbere.

Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit, foliile şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu sunt pus pe mancat banii tarii, nu mai trec nici un barem sportiv, stau ca prostul ca un stalp dobitoc unde ma cheama. Adica sunt o sluga care stau drepti.
3
0
Daca nu ai bani de un joint treci pe langa Molotov, Acolo, Dincolo, Amfora, Expirat din Vama Veche si pleci fumat. Politia si jandarmeria sa isi face treaba intr-o seara si umple 2 autobuze de fericiti.
0
0
Daca jEandarmii sunt "militarii" nostri , am belit-o cu totii
2
1
Cel mai simplu,chiar si pentru un prost fara mai mult de patru clase este sa dea de unii care se drogheaza. Asta este doar ca sa se arate prostimii ca politia vegheaza...Cei care fac bani cat muntele din droguri,trafic de personae,santaj si camatarie,taxe de protective sunt ocrotiti,ca dau zeciuiala ,,organelor''. Ce dracu sa dea un tiriplic cu jointul,el abia are bani din furat si dat furaciunea la amanet,asa ca de acolo se mai aresteaza cate unul.Grangurii fac chefuri cu procurorii si barosanii ,chiar si pe manele. Ce zici Base,tii minte?Era de dreapta Base,nu ciuma rosie! Mai conteaza ?
9
1
trebuiau dezbracati in curul gol si plimbati prin Mamaia.
9
6
Cea mai proasta meserie este la Jandarmerie
5
5
si eu tot cu rigla mi o masor
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108