REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Distribuţia spectacolului 'Grease the Musical' din West End dedică întregul sezon Oliviei Newton-John

Distribuţia spectacolului 'Grease the Musical' din West End dedică întregul sezon Oliviei Newton-John

Replica API 13 august 2022 | 00:00 1022

Artiştii din distribuţia ''Grease the Musical'', care se joacă în West End, Londra, au dedicat spectacolele din întregul sezon memoriei Oliviei Newton-John, care a decedat la vârsta de 73 de ani, informează DPA şi PA Media.

Olivia Newton-John

Într-un comunicat dat publicităţii după spectacolul de marţi seară, actorii au spus că este ''o onoare imensă să calce pe urmele Oliviei în fiecare seară'' şi că au fost cu toţii inspiraţi de cariera regretatei artiste, citează Agerpres.

Moartea Oliviei a fost anunţată luni pe reţelele de socializare de soţul ei, John Easterling, care a spus că a murit în pace la reşedinţa sa din California în urma unei lupte cu cancerul.

Actriţa era cunoscută pentru rolul Sandy din musicalul ''Grease'' (1978), alături de John Travolta, care l-a interpretat pe Danny Zuko.

La finalul spectacolului, actriţa Olivia Moore, care interpretează rolul Sandy în actualul sezon, s-a adresat publicului pe fundalul unei imagini de mari dimensiuni care o înfăţişa pe Newton-John.

''Doamnelor şi domnilor, sunt sigură că aţi auzit cu toţii incredibila şi trista veste cum că Olivia Newton-John a murit ieri seară'', a spus actriţa.

''E a interpretat-o desigur pe Sandy în film şi este o legendă care a inspirat numeroşi tineri artişti din toată lumea şi pe noi din această trupă în mod special''.

''Este o mare onoare să călcăm în fiecare seară pe urmele paşilor Oliviei şi să interpretăm cântecele acelea pe care ea le-a făcut celebre în lumea întreagă cu milioane de fani care continuă să-i celebreze talentul incredibil''.

''Dedicăm punerea noastră în scenă a 'Grease' memoriei Oliviei şi tot ceea ce ea a reprezentat'', a mai spus actriţa.

Moore, în vârstă de 26 de ani, a adăugat că o strângere de fonduri în beneficiul pacienţilor cu cancer, o organizaţie pentru care a militat Newton-John, este instalată la ieşirea din sala de spectacole.

Personalităţi din întreg spectrul industriilor creative i-au adus omagii cântăreţei şi actriţei printre care Abba, Dolly Parton, Kylie Minogue, Peter Andre şi John Travolta.

Newton-John a ieşit pe locul al patrulea în cadrul competiţiei muzicale Eurovision din 1974, desfăşurată în Brighton, când trupa suedeză Abba a triumfat cu piesa ''Waterloo''.

Anni-Frid Lyngstad şi Agnetha Faltskog, care au făcut parte din trupă alături de Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson, i-au adus un ultim omagiu Oliviei Newton-John.

''Ce simţi, ce spui când cea mai blândă şi cea mai iubitoare femeie ne părăseşte ca să călătorească în altă parte?'', a spus Lyngstad pentru agenţia PA.

''Ne doare inima să ştim lupta curajoasă a Oliviei împotriva unui duşman invincibil, în cazul ei''.

''Nu a renunţat şi nici nu s-a plâns de situaţia ei, dar în schimb ne-a spus povestea ei astfel încât să putem înţelege şi să dorim să-i ajutăm şi pe alţii afectaţi''.

''Sunt recunoscătoare că am cunoscut o persoană ca tine, Olivia, şi vei fi mereu în inima mea. Cu dragoste, prietena ta, Frida''.

''Atât de trist să auzim despre moartea Oliviei'', a adăugat Faltskog. ''O persoană minunată ne-a părăsit - şi atât de mulţi dintre noi o plâng acum''.

''Gândurile mele se îndreaptă înspre familia ei, iar muzica şi personalitatea ei vor rămâne mereu în memorie''.

În afara celebrului rol din ''Grease'', Olivia Newton-John a obţinut mai multe discuri de platină, două dintre single-urile şi două dintre albumele ei fiind certificate de Recording Industry Association of America (RIAA).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369