REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
14.8° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Ditamai cultura de canabis, descoperită într-un apartament din Tomis III

Ditamai cultura de canabis, descoperită într-un apartament din Tomis III

Replica API 17 ianuarie 2019 | 00:00 389

Oamenii legii au efectuat percheziții în cartierul Tomis III din municipiul Constanța, într-un apartament fiind depistată o cultură de canabis. Suspectul, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost încătușat.

Procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanța, la data de 15.01.2019, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, într-o cauză vizând săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanța a pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis, pe care îl producea într-un apartament situat în cartierul Tomis III. Cu ocazia percheziției domiciliare a fost identificată o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 plante, cântărind circa 5 kg masă vegetală verde.

Tot cu această ocazie au mai fost identificate și indisponibilizate: un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, mai multe zeci de muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor avute în cultură.

La data de 15.01.2018 procurorii DIICOT- Serviciul teritorial Constanța au dispus reținerea inculpatului pentru o perioada de 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând sa fie prezentat Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt curios cine a sifonat!!! Inca o chestie a la romanika... o tara de HOTI si TRADATORI ! aici la noi totul merge pe stropeala !!! Daca asta care crestea plantele era mai discret nu il gaseau lesinatii astia de la DIICOT care sincer sa fiu... sunt asa de pregatiti incat freaca o pula pe la munca de numa... noroc ca exista turnatori !!!
3
0
Tara chere si voi va cacati pe voi cu areatarile Pulii pt un cacat de planta pulii. Dumnzeii mamilor voastre si ai nenorocitilor de guvernanti cu legile lor facute de toti oligofrenii pt toti infractorii!!!
1
0
Trebuie sa leglizam canabisul uite la alte tari America
1
0
Omu isi planta , ca sa-si faca ceai de musetel ...
2
2
Cat e gramul?
1
1
pe cacatii astia bulangii bolsevici de la bcco si diicot i-as sugruma de coaie
5
1
DITAMAI CULTURA ...ce pula mea de titlu este asta ? Ce suprafata avea apartamentul ala ? Esti un retard de ziarist cu stiri de cacat.
10
1
Intr-un oras dominat de asfalt, pedepsim unul dintre putinii iubitori de verde, care si-a creat propriul sau coltisor de Mexic in sufragerie. Rusine!
13
2
buna idee, uite cum poti face un ban cinstit din agricultura cu sudoarea fruntii. stie careva de unde se pot cumpara lampi de alea de iluminat?
12
3
muncea pentru a face bani, daca facea un contract cu statul sigur era mai castigat dar daca nu esti neam cu hotii
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389