REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.8° Constanța Vin., 23 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6648
5.8° Constanța Vineri, 23 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6648
 

Divele care au fost virgine în ziua nunții: „Sexul este pentru căsătorie”

Divele care au fost virgine în ziua nunții: „Sexul este pentru căsătorie”

A.F. 2 decembrie 2023 | 00:00 472

De la supermodele la actrițe și cântărețe, este surprinzător de lungă lista de celebrități care au reușit să fie abstinente până în ziua nunții. Pentru cele mai multe virginitatea a însemnat ceva sacru și au vrut să aibă prima experiență sexuală alături de cineva în care să aibă încredere deplină. Însă, multe dintre dive nu au rămas alături de bărbații cu care și-au pierdut virginitatea.

Divele care au fost virgine in ziua nuntii: „Sexul este pentru casatorie”Adriana Lima, foto: GettyImages

Adriana Lima: „Sexul este pentru căsătorie”

Adriana Lima (42 de ani) a fost virgină până la 27 de ani, când s-a căsătorit cu baschetbalistul Marko Jaric, în anul 2009. „Sexul este pentru după căsătorie. Bărbații trebuie să respecte faptul că aceasta este alegerea mea. Dacă nu există respect, înseamnă că nu mă vor cu adevărat.”, a declarat manechinul brazilian la acea vreme. Mariajul său nu a rezistat însă, iar în 2016 Adriana Lima și Marko Jaric au divorțat. Aceștia au împreună două fete, Valentina (14 ani) și Sienna (11 ani). Modelul mai are un băiat, pe Cyan, care a venit pe lume în august 2022, din actuala sa relație cu producătorul Andre Lemmers.

Divele care au fost virgine in ziua nuntii: „Sexul este pentru casatorie”Jessica Simpson, foto: GettyImages

Jessica Simpson a purtat un „inel de puritate”

Jessica Simpson (43 de ani) care este fiica fostului preot protestant Joe Simpson, a detaliat alegerea ei de a rămâne virgină pentru căsătorie în cartea sa, „Open Book”, care a fost publicată în 2020. În ciuda angajamentului ei de a rămâne pură, acum mamă a trei copii, ea a dezvăluit că relația ei cu Nick Lachey i-a testat „angajamentul față de virginitate”. Anterior i s-a dat un inel de puritate pe care să-l poarte la vârsta de 12 ani de către tatăl ei. „Odată, Nick m-a îmbrățișat și am crezut că o să izbucnesc în flăcări”, a scris ea. „A trebuit să-l alung, nu pentru că nu aveam încredere în el, ci pentru că eram pe punctul de a ceda”. Totuși, Simpson l-a lăudat pe Lachey pentru că a fost „răbdător” și a lăsat-o să decidă ritmul în care relația lor va progresa fizic. Jessica s-a căsătorit în 2002, pe când avea 22 de ani și a divorțat de Lachey în 2006.

Divele care au fost virgine in ziua nuntii: „Sexul este pentru casatorie”Julianne Hough, foto: GettyImages

Julianne Hough (35 de ani) și-a pierdut virginitatea la 28 de ani. Ea nu a întreținut relații intime până s-a căsătorit cu Brooks Laich, de care s-a despărțit în 2020. Cu un an înainte de ziua nunții lor, vedeta a recunoscut că a făcut sex prin telefon, dar că a fost o experiență „foarte proastă”. „A fost amuzant, nu știu cum pot oamenii să facă asta în mod serios”, a recunoscut ea, pentru revista Cosmopolitan.

Divele care au fost virgine in ziua nuntii: „Sexul este pentru casatorie”Mariah Carey, foto: GettyImages

Mariah Carey și-a pierdut virginitatea la 24 de ani

Mariah Carey (54 de ani) a avut prima experiență sexuală în 1993, cu Tommy Motola (75 de ani), în ziua nunții. La vremea aceea, celebra artista avea 24 de ani, iar fostul ei soț, 45. În 2019, vedeta, care are doi copii, pe gemenii Roc și Roe, cu fostul ei soț Nick Cannon (43 de ani), a dezvăluit că în toată viața ei a avut doar cinci parteneri sexual.

Divele care au fost virgine in ziua nuntii: „Sexul este pentru casatorie”Carrie Underwood, foto: GettyImages

Carrie Underwood (40 de ani) a declarat pentru Slate Magazine în 2007 că plănuiește să rămână virgină până la căsătorie. La trei ani după acel interviu, ea a ajuns să se mărite cu Mike Fischer (43 de ani) în fața a 250 de invitați, pe când artista avea 27 de ani. Ambii sunt foarte „spirituali” și au spus că se înțeleg unul pe celălalt, iar decizia a fost luată la comun. „Acest lucru a fost important pentru căsnicia noastră”, a remarcat Fischer, în urmă cu ceva timp.

Divele care au fost virgine in ziua nuntii: „Sexul este pentru casatorie”Ciara, foto: GettyImages

Ciara (38 de ani) și Russel Willson (35 de ani) au susținut că au așteptat să facă sex până s-au căsătorit! După ce s-au cunoscut în 2015, la un meci de baschet, cuplul a promis că va întreține relații intime doar în ziua nunții, pe motiv că acest lucru va face relația să fie mai puternică, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. „N-o să vă mint. Nu a fost ușor. Mai ales că e cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut vreodată”, a declarat Ciara în urmă cu câțiva ani. S-au căsătorit în 2016, când ea avea 30 de ani și el 27 de ani.

Cei doi au fost intens criticați la acea vreme, pe motiv că au anunțat că sunt „din nou virgini”, în fața lui Dumnezeu, spunând că orice relație au avut înainte nu contează. Ciara și Russel Wilson au fost la biserică pentru a face această promisiune. De asemenea, au existat multe persoane care nu i-au crezut că nu au întreținut relații intime până în ziua nunții, deși aceștia au insistat că au rămas „puri”, pentru că „i-au promis lui Iisus”, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
2740453063
5/49
1646443322-02-20242 3 4 8 1 5 1
joker
6212361539