REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Divergenţe în şedinţa CJC, din cauza banilor pentru proiectele sportive!

Divergenţe în şedinţa CJC, din cauza banilor pentru proiectele sportive!

Replica API 25 iulie 2019 | 01:03 598

În continuare, Țuțuianu l-a chemat pe Crușoveanu să vorbească între patru ochi, punându-i în vedere cã îi va solicita să părăseascã sala. Solicitarea a survenit în contextul proiectului de hotărâre 22 privind repartizarea pe UAT a sumelor defalcate din TVA pe 2019 penrru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judetene si comunale. (Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ – teritoriale a sumelor defalcate din T.V.A. pe anul 2019, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale).

În urma supunerii la vot, proiectul a picat, după ce grupul PNL a votat împotriva, iar PMP s-a abținut de la vot.

'Supărarea' grupului PNL vizeazã faptul că UAT-urilor cu primarii PNL au primit doar 12% din suma totală, iar PSD 88%

Nici proiectul nr. 23 (privind repartizarea pe unități administrativ – teritoriale a unor sume din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2019 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, pentru susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare, pe care unitățile administrativ – teritoriale din județ, în mod justificat, nu le pot finanța din veniturile proprii și din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale) nu a trecut.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hai ca mai e putin pana la alegeri si vreau sa vad cum plecati de acolo
3
0
Horica Presedinte? L-au intrebat ziaristii in conferinta de presa de dupa Sedinta CJC daca candideaza la sefia Organizatiei PSD Cta iar el perversu' in loc sa spuna, CUM SA CANDIDEZ CAND PRESEDINTE TREBUIE SA RAMANA FELIX STROE, DACA DANSUL NU MAI DORESTE ACEASTA FUNCTIE, DA MA POT GANDI SI SFATUI CU, CONDUCEREA !?! Asta vrei Horica ? Sa-i dai vant lui tata Stroe ? O sa ramai soferul lu' nen'tu Nicu! Ha ha ha
5
0
Horica bravo ! Ai dat procent mai mare catre PSD ca vrei sa te imprietenesti cu Primarii din judet. Crezi ca noi nu stim ca vrei sa-ti atragi Primarii de partea ta, ca la alegerile din 30 august sa-l debarcati pe nea Felix si sa se instaleze clica ta ? Uiti un lucru si anume ca tata Felix te-a pus Presedinte la CJC ca erai un fute vant si aduce ploaie pe la Neptun-Olimp SA. Sa nu uiti un lucru, cine sapa groapa altuia......
13
0
Claudelu, mahalagiul ala mic cu figura de ospatar care fura curent, e total pentru proiectele sportive. El a blocat intrega parcare de la inmatriculari auto cu o frumoasa pista de karting. Galagia si mirosul degajat, le asigura celor de la rutiera un mediu de lucru foarte apropiat de cel din trafic.
10
0
E tare ca un tip ca marian crusoveanu e consilier. Omul e de nivel submediocru.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108