REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Diversitate de mizerii găsite în Lacul Tăbăcărie!

Diversitate de mizerii găsite în Lacul Tăbăcărie!

Replica API 28 aprilie 2020 | 00:00 1611

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) continuă acțiunile de igienizare ale lacului din parcul Tăbăcărie. Încă de la începutul acestei luni, ABADL a derulat acțiuni de igienizare a lacului și a malului din Parcul Tăbăcărie. Capturile au fost unele impresionante și care mai de care, mai ciudate și nocive pentru mediul înconjurător.

Ce putem spune despre constănțenii care aruncă tot felul de lucruri în apă?

Directorul ABADL, Bogdan Bola, se referă în special la acei constănțeni, certați cu bunul simț și care optează să arunce tot felul de lucruri în apa lacului, cum ar fi lăzi de bere, resturi de beton sau instalații sanitare. „Alte tone de gunoaie scoase din Lacul Tăbăcărie, de către angajații #ABADL. Dacă putem da vina pe autorități că nu fac destul de des curat, că nu montează mai multe coșuri de gunoi sau camere de supraveghere, oare ce putem spune despre constănțenii care aruncă lăzi de bere, cauciucuri, resturi de beton de la construcții sau instalații sanitare stricate în apa lacului?”, spune Bogdan Bola.

Instituțiile publice să fie mai active și cetățenii mai responsabili

Acțiunile de igienizare ale lacului continuă și în această săptămână. „Vom continua și săptămâna aceasta operațiunile de igienizare ale lacului și canalului de legătură cu lacul Siutghiol, însă până când nu vom înțelege că doar împreună putem menține curățenia făcută - instituțiile publice să fie mai active și cetățenii mai responsabili - îmi este teamă că jucăm toți în filmul "munca în zadar". Și este păcat de orașul nostru...”, mai spune directorul ABADL.

Petruț IACOB

Citește și: ABADL a reușit o captură impresionantă pe Lacul Tăbăcărie... o bilă uriașă de polistiren!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce s-a platit din bani publici, idiotule? Salariile angajatilor care trebuie sa faca asta? Faci o cerere pe 544 si vezi ce salarii are fiecare daca vrei in mod special, dar tu fiind un psdist idiot pui intrebari stupide, la fel ca Buble. Nu esti iesit din Romania dar vorbesti de politia germana, hai sictir sluga pesedista. Foarte bine ceea ce fac cei de la Apele ROmane, nu s-a curatat 20 de ani, ce s-a facut acest an nu s-a facut in ultimii 20.
1
1
frati dea lui kkt cel mare niet,sau astia se dizolva in apa nu au rezistenta lui muianis
0
1
Pana acum ce a facut ABADL? Draq de putori si zdrente
5
0
Costul igienizari ar trebui facut public pentru ca s-a platit din bani publici,dar problema este coruptia sau indifrenta politiei si a celor de la mediu,pai in Germania daca cineva este vazut de un politist de la circulatie ca arunca un cauciuc de masina plateste ala cat costa 3 igienizari,in Romania politistul spune"asta nu este treaba mea eu sunt la circulatie sau i-a spaga si"nu l-a vazut",acolo te retine politistul si daca este venit din alt judet in vacanta la mare suna imediat la garda de mediu si te i-au aia in primire.
5
0
sa amendam primaria ca se prabuseste malul
6
0
Apele romane curata apele pe care le administreaza, esti psdist?
4
2
Cam cit a costat igenizarea asta.... Sau Cit a fost comisionul?
4
4
Malurile prabusite in apa, cand le reparati ?
13
0
muncitorii sunt romani? lacul Tabacarie nu apartine americanilor de la Kogalniceanu? doar ei faceau curatenie in lac. nu se poate. vor fi sanctionati americaniii de la Kogalniceanu ca nu isi fac treaba.
3
4
Asa a stiut PSD sa educe si sa scolarizeze populatia.A vrut oameni needucati care sa ii voteze orbeste si pentru asta le-a aruncat cite un pui stricat.
10
4
Ma minunez ceea ce vad si chiar ma inchin ca cei de la ABDAL au vazut mizeria din lacul Tabacarie si dimprejurul acestuia. Niste nesimtiti care iau salarii de pomana ca si cei de la mediu. Iesiti pe teren putorilor ca o sa faceti hemoroizi daca mai stati pe scaune in birouri.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272