REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns să „locuiască“ într-o magherniță din Mangalia. Video

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns să „locuiască“ într-o magherniță din Mangalia. Video

Mirela PASCAL 25 iulie 2023 | 00:00 17082

Radu Cristian, primarul din Mangalia, era, până anul acesta, unul dintre cei mai potenți financiari aleși locali din județul Constanța. Și spunem „era“ pentru că i-au dispărut din declarația de avere sumedenia de imobile cu care se lăuda. Una dintre proprietățile lui Radu, sau mai bine spus ale soției Bianca Marga Radu, situată pe malul lacului Siutghiol, zona Ceronav, este o vilă imensă, împrejmuită cu un gard viu de trei metri, să nu cumva să-și arunce curioșii privirile în ograda sa, construită cu sudoarea feței… soacrei. Gurile rele spun că în această vilă locuiește baronul din Mangalia însă, dacă ar fi să ne luăm după datele oficiale, primarul stă într-o magherniță, din Mangalia, veche de când lumea și pământul.

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video

Arhitecți celebri au făcut din casa lui Cristian Radu, de pe lacul Siutghiol, un adevărat palat, un colț de rai… pe bani grei.

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video

Și-a amenajat în curte un foișor ce cuprinde un lounge, loc de servit masa, bucătărie de vară și zona de relaxare cu jacuzzi. De asemenea, este amenajată o rocărie cu stânci aduse de la cariera Sitorman și vegetație specifică, diverse specii. De la palatul cu vedere la lac, Radu a ajuns într-o casă dărăpănată din Mangalia, cu acoperișul șubrezit și pereți scorojiți, o magherniță în toată regula. Și nu este o glumă! Dar cum ar putea un om de talia lui Cristian Radu să-și ducă traiul într-o astfel de casă?! Evident că nu poate!

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video

Pentru cei care nu știu, una dintre condițiile principale pe care un candidat la alegerile locale trebuie să le îndeplinească este să aibă domiciliul pe teritoriul unității administrativ-teritoriale în care urmează să fie ales. Și, cum Radu locuia în Constanța, avea nevoie de un domiciliu în Mangalia, ca să poată candida, așa că și-a tras unul. Nu știm cum a ajuns la casa cu pricina, pe cine a păcălit să-l ia în spațiu, dacă l-a luat în spațiu, cert este că Radu, oficial, locuiește în maghernița de pe strada Simion Bărnuțiu. Neoficial, se bucură de luxul din vila de pe lacul Siutghiol.

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video
Știm sigur că imobilul nu-i aparține ex baronului din Mangalia, căci în ultima declarație de avere Cristian Radu apare cu 0 clădiri. Date fiind circumstanțele, nu putem să nu ne punem câteva semne de întrebare. Oare are mutația făcută în fals?

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video

Video: maghernița din Mangalia, unde Radu are domiciliul

Vila luxoasă de pe lacul Siutghiol

Dar să revenim la vila luxoasă din Constanța, acolo unde locuiește, de fapt, edilul. Aceasta a născut, de-a lungul timpului, mai multe controverse, fiind moștenită de soția lui Radu de la mama sa, Gloria Babușcă. În iulie 2006, pe vremea când edilul era șef la Garda Financiară, soacra Gloria Babuşcă a cumpărat terenul de la un anume Gheorghe Bajdeche.

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video

Acesta din urmă ar fi primit proprietatea printr-o dispoziție de primar semnată de Radu Mazăre. În 2009, soacra a construit casa ca-n poveşti.

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video

Câțiva ani mai târziu, bătrâna a murit, mai exact în 2013, iar în urma succesiunii dezbătute, proprietatea a fost moștenită de fiica ei.

Diversiune de doi lei! De la vila de lux, Cristian Radu a ajuns sa „locuiasca“ intr-o maghernita din Mangalia. Video

Casa de pe malul lacului Siutghiol a intrat oficial în declaraţia de avere a primarului Mangaliei în 2014. În 2023 a dispărut, la fel ca multe alte bunuri. De ce? Radu și soția lui știu, noi nu putem decât să bănuim!

Video: vila de lux din Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Chelaru Florin de la Navodari zis Haplea cand il ia DNA -ul ?
1
0
O adevarata casa eco. Cand afara vor fi 50 de grade la ei vor fi 30 fara curent, doar cu vegetatia inprejmuitoare. Daca santeti amabili, vreau imagini aeriene cu drona, macar sa se bucure si ochii nostrii, ai muritorilor de rand!
0
0
In Garda Financiara acestui individ i se spunea "jumi-juma". Oare de ce ? De cinstit si corect ce era el micutul sef. I-am construit palatul fara sa ma plateasca doar asa pentru ca era Radu de la garda. Ma ameninta tot timpul, construiam si demolam la solicitarea familiei dupa cum visa idiotul noaptea. O sa iti trimit nota de plata Radule cand te muti la Poarta Alba sa ai ce sa citesti. Pana atunci multa multa mwie tie si familiei tale
7
0
intrat pe fir cu autoritatile statului de drept, confiscata toata averea si bagat la racoare si apoi stat la maghernita, ba nu ai avut bani sa renovezi casa parintilor?vai de capul tau
10
1
Va fi și mai rău
5
0
Ce faci bai Anti iar ii verifici paranoia lui Ozzy sa vezi de pe ce conturi scrie ? Mengele ce esti
3
0
Mai bine cu Iorgus.Atunci când venea din Concediu,verificat toate străzi, era curat,flori,ordine,puteai întra în primărie sa-ti rezolvi problemele,avea oameni competenți din Mangalia,A promovat Mangalia, asta se uita,a-ți uitat ca va lăsa să închiriați toți,a-ți uitat ca Mangalia era înfloritoare. Cei care l-au trădat nu dam nume au fost prieteni lui.Ce a făcut acest Radu a distrus tot,a furat tot,oameni au ajuns săraci,taxe mari,turism doar în buzunarul piticului, serviciile din primărie proaste,incompetente oameni slab pregătiți din Constanța.
8
1
Mai fratilor, chiar o sa merg la adresa indicata sa vad cu ochii mei "sandramaua"! O fi ca-n poza de la ziar?!!
5
1
Decât hotu ala de iorgus care a furat jumăt**e din pădure și are cam toate spatiile de închiriat din mangalia mai bine cu Radu Cristian , ala punea flori și făcea spectacolul și gata bani noștri, mai nou de o vreme încoace sluga aia de menabit ozghiun , Ozzy vânzătorul care sa dat pe 5000 de euro la alegeri la fel și sluga de Iorgus care sa vândut tot la murad mai tăceți dracu din gura cu cacaturile asta de stiri
4
16
E pline străzile din Mangalia de gaoaze Asa e și primarul! Un gaozar! Nici mai mult nici mai puțin decât 1 an de pușcărie pentru fiecare milion sifonat/spaguitși confiscarea extinsa a averii sa îți rămână fufele în p***a goala si mai ieși de la pușcărie "la mulți ani!"
12
1
E pline străzile din Mangalia de gaoaze Asa e și primarul! Un gaozar! Nici mai mult nici mai puțin decât 1 an de pușcărie pentru fiecare milion sifonat/păgubit și confiscarea extinsa a averii sa îți rămână fufele în p***a goala
8
1
Pitigoi, lucrai "cinstit" la Garda Financiara, zici? Daca Mentalistul ar fi fost corupt, nu ajungea la US Secret Service sau la F.B.I., aia te verifica inainte sa te primeasca. Cine este judecat pentru coruptie, Mentalistul sau Radu Cristian? DNA a făcut dosar penal lui Radu de cinstit ce este? Au ajuns hotii la ipocrizia sa pretinda ca sunt cinstiti.
13
3
Aia e casa părinților, a rămas în paragina, asa ca și a tras adresa acolo
8
1
Pe vremea cand mentalistul era politist la vama si treceau jdemii de cartoane de tigari netimbrate, Nea Gica sifonaru ocupa trotuarul cu țigănia de chioșc lipită de bloc iar fostul milițian Viereanu facea măgării cu Beinur la Venus și fura la greu, Radu muncea cinstit. Unii cred că lumeea uită dar .... roata se mai întoarce
5
14
Pe buletin figureaza cu domiciliul Pe aceasta adresa din Mangalia. La domiciliul primarului ENEL a descoperit ca fura curent, cu cablul interceptat inainte de contor. ENEL a emis o decizie de impunere de 12.000 de lei primarului, și de 18.000 de lei finului, care impartea acest curent furat cu altul din complici, care are o spalatorie auto. Ditamai hotul, cu peste 100 milioane devalizate, fura curent ca un gainar. Este in sange, a intrat in ADN-ul lui. Se sufoca daca nu fura ceva.
20
3
Pe mine m-a ajutat în mai multe rânduri, fara să-l cunosc. Mulțumesc d-le primar! Referitor la căldură : coloniștii ( cei de la case ) l-au presat să anuleze subventia la gigacalorie.
3
15
Un articol pe masura autoarei!
3
11
1. Stupid people - Silviu Brucan 2. "Psihologia poporului r*mân" des­crisă de Constantin Rădulescu-Motru. "r*mânul consideră neres­pec­­tarea legii ca un titlu de mărire şi de putere",
7
1
Terminati cu somitatea de Radu, asta este doar un golan ordinar sustinut de alti golani din partid.
21
2
Slugile lui Radu sunt persoane stabile. Proaste au fost, proaste au rămas. Se discuta despre jaf organizat, iar ei injura pe cei care dezvaluie adevarul. Cica "de ce scrieti doar de Radu?". Radu nu fura in fiecare zi? Radu distruge afaceri locale in fiecare zi. Radu ucide oameni in fiecare zi. Nea Gica Sifonaru, Viereanu, Bica etc, ucisi de Radu prin terorizare. Oamenii platesc facturi exorbitante la caldura de 3.000 de lei/luna pe un apartament de 2 camere. A lasat mii de oameni fara munca. Un regim opresiv existent zi de zi, de aceea trebuie sa se scrie zi de zi. A ajuns Radu Cristian sa scrie comentarii pe aici, plin de ciuda, de pe telefoanele cu abonament pe primărie.
26
2
De fapt Cristi stă acolo de vreo 30 de ani, de când nea Radu a vandut apartamentul și a cumpărat casa aceea care nu e deloc o magherniță. Omul a fost șef de sală, patron de restaurant și avea și microbuz pe traseu așa că avea cu ce să își amenajeze casa. Iar Cristi studia și muncea în același timp la o vărstă la care altii pierdeau nopțile cu băutura ori erau vameși și furau la greu iar acum fac pe revoluționarii.
9
26
De stroie de judecatorii si procurorii corupti din constanta nimic nu scrieti linga.il.or.
13
0
La Damen dl.Ognef Dan Egmond a infiintat un sistem de spaga de la subcontractori prin autorizarea platilor doar dupa ce se viziteaza biroul lui si se lasa plicul.Are o intelegere cu Stalpeanu care colecteaza spaga pentru el...Bari e spereiat de vestea ca va avea control de la Anaf pe ultimi ani,nu poate explica actele aditionale cu majorari de pret transformate din lei in euro...Ognef cauta sa plece pe motive medicale inventate cat mai repede din tara...surpriza va fi la aeroport...
29
1
De aia nu dai autorizații fmm ..ca ți faci tu p acolo blocuri în rezervația de stejari brumarii.. care a și dispărut o parte din ea.
21
1
Cine mai voteaza la urmatorul mandat un asemenea specimen, sa mi s**a cariciul!!!Trebuie sa ai mintea in calcai, sa votezi un cretina numai Haplea!!!
19
3
ESTE CEL MAI MARE HOT SI PERVERS OM CARE L AM INTANLIT. ACUM JOACA TEATRU , STILUL LUI DIABOLIC DUPA BANII !SUCCES DNA
28
2
Lasa ca il tine Alina managera de spital in unul din multele ei apartamente cumparate din munca cinstita.
25
4
Daca fac astia un control la toti fostii de la Garda Financiara, cu exceptia la vreo 3,4 care numai ciuguleau restul toti sunt milionari in euro.El Capo domnul Radu numai zic ca el era seful, trebuia sa ia mai mult decat toti!!!!
20
1
Sugestivă această fotografie.Cu casa dărăpănată. Cam așa arată Radu Cristian pe interior.O șandrama de om. Știți cum controla judecătoria Mangalia ? Printr un contract pentru fotografie făcut cu soțul președintei judecătoriei Mangalia.Ceva de genul 10 000 euro lunar. Ingenios ? Pe banii statului!Scopul?Decizii favorabile persoanei fizice Radu Cristian.De ordinul sutelor.Interesul cuplului judecător-fotograf?Luxul,excursii exotice și restul sa spună ei. Afacerea SOPRA ! Un proiect imobiliar al familiei Radu ! Ceva colosal.Sute de aparthoteluri.Cum doamna reporter?Cum?
21
4
Minciuna si hoția il caracterizează pe acest personaj ajuns primarul Mangaliei. Este disperat dupa banii câștigați din șpagă, toata viata a trăit din mita si șantaj. Mangaliotii trebuie sa stie ca prostia se plateste, asa cum au platit in iarna facturile la caldura!
25
0
De verificat și Mihaela Călin, atenție Dna!
26
1
Asta este numai minciuni și manevre. Dintr-un șofer ce sa iasă? Ce a văzut acasă asta face. Smenozeala, mangleala, minciuneala, curvasareala, Inculpareala- doamne ajuta. Cred ca anul viitor chiar va fi ceea ce merita nenorocitul asta și sleahta lui de hoți.
27
3
Toată sleata din primărie numai hoți, sa ardeti in jad scârbelor,in frunte cu Radu, spagarilor ați nenorocit acest oraș,
29
0
La ăștia de la Garda de Ciordeala nu caută nimeni banii tzarii?
28
1
Oare pentru ca e trimis în judecata de DNA ? Sa nu care cumva sa aibă instanța ce confisca? Sa nu se aplice și confiscarea extinsă ?
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212