REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat

Replica API 6 noiembrie 2021 | 22:25 1240

Astăzi a avut loc un nou termen în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Conform deciziei procurorilor, divorțul nu s-a încheiat. Această decizie a venit imediat după ce s-a speculat că ar putea fi vorba despre o eventuală împăcare între cei doiprotagoniști, deși divorțul a început în urmă cu mai bine de un an.

La mai bine de doi ani de la separare, iată că nici astăzi, la un nou termen în privința divorțului și custodiei copiilor nu s-a încheiat divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, spynews.ro.

Așadar, potrivit ultimelor informații, se pare că nici astăzi Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au ajuns la un numitor comun și nu s-au separat oficial. În această după-amiază, cei doi au mers din nou la tribunal, în privința divorțului și a custodiei pentru cei doi băieți pe care îi au împreună.

Mai mult decât atât, deși despărțirea celor doi încă soți a fost una cât se poate de tumultuoasă, cei doi au revenit la sentimente mai bune în ultima vreme, având în vedere că Claudia Pătrășcanu s-a și împăcat cu fosta ei soacră, mama lui Gabi Bădălău.

În plus, celebra cântăreață i-a dat în sfârșit semătura lui Gabi Bădălău pentru a pleca cu cei doi băieți pe care îi au împreună într-o vacanță exclusivistă pe meleagurile străine, în Dubai. Cei trei nu au plecat singuri, ci însoțiți.

Gabi Bădălău, vacanță exclusivistă în Dubai, cu cei doi copii

Așadar, alături de Gabi Bădălău și de copii a fost prezentă în vacanța de lux sora celebrului afacerist, Sabina. Din imaginile pe care le-au postat pe rețelele de socializare, se pare că s-au distrat de minune.

De acasă, Claudia Pătrășcanu a postat pe contul său oficial de Instagram imagini cu cei doi băieți din vacanța din Dubai, semn că este fericită pentru că băieții s-au simțit bine alături de tatăl lor.

Lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat, deoarece, în direct, la Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu s-au împăcat, deși în trecut și-au aruncat cuvinte grele.

”Bravo ei ca are succes, canta, bravo, stiu ce insemana. Suntem doua leoaice care sare una pe alta, însă fără un motiv. Pana sa intre în conflict cu mine, empatizam foarte bine cu ea. Eu ii propun sa ștergem tot, sa dam uitării și sa nu ne mai certam. Frate, nu avem nimic de împărțit.", a spus Bianca Drăgusanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doi hoti circari maimutzoi
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212