REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

DJ-ul din discoteca Tineretului, prins la furat într-un magazin din Costinești. Video

DJ-ul din discoteca Tineretului, prins la furat într-un magazin din Costinești. Video

Virgil STOIAN 7 august 2023 | 00:00 5829

Și DJ-ii fură din magazine! La Costinești, unde pare că s-a strâns anul acesta toată floarea cea vestită a ciorditorilor din România, un DJ destul de celebru în stațiune, și anume DJ Jungle, a sustras o brichetă de pe raft fără să o plătească. Explicație lui este de-a dreptul puerilă! De parcă nu ar fi fost de ajuns, bărbatul și-a aprins și țigara în magazin lucru care dovedește și aleasa creștere pe care o are. Ulterior, acesta a înapoiat bricheta utilizată.

 DJ-ul din discoteca Tineretului, prins la furat intr-un magazin din Costinesti. Video
Așa zisele vedete autohtone cred că li se cuvine totul, inclusiv marfa din magazine. Altfel nu se explică de ce DJ Jungle, de la discoteca Tineretului, a luat o brichetă de pe raft, și-a aprins țigara și apoi a făcut-o pierdută în propriul buzunar. Scuza ”am crezut că e gratuită” e puerilă, pentru că nici un magazin nu oferă brichete gratuite pentru clienți, în special unul de cartier, eventual doar la promoții. Mai mult decât atât nici gestul de a-și aprinde țigara în magazin nu este unul care să îi facă cinste.

 DJ-ul din discoteca Tineretului, prins la furat intr-un magazin din Costinesti. Video
Astfel, există și persoane care își însușesc bunuri care nu sunt ale lor, chiar dacă ar putea să și le permită, însă aroganța și tupeul lor este mult prea mare, crezând că li se permite orice doar dacă au o anumită notorietate.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu faptul ca a furat-o este problema ci faptul ca nu stie să o producă sa o alimenteze si sa o păstreze pana se termină gazul. Cum stăm domnule Rusu?
1
0
Un dj de balta, nu-l cunoaste nimeni, acum da, e ciorditor faimos si ar fi fost si mai si daca-i facea denunt, sa mearga la taiat stuf in delta vreo 6 luni cum patesc toti taranii care au furat o rosie de la asociatie de foame.
3
0
Si DJ papagal. Ii promitea o dedicatie tinwrei de la tejghea si lua bricheta gratis...asa s.a facht si de c.a.c.a.t
0
0
E o vrăjeală, nu a furat nimic! A dat banii de 2 ori. Îmbârligătură! Iar mai jos, nu a scris Geo nimic!
2
1
Cand baga jungle in costinesti...voi nici apa la butoi vara nu aveați baaaaaa fomistilor.
2
8
Exista notorietate pozitiva dar si cea negativa. Ghiorlanul o prefera pe cea de-a doua,ca e mai ,,cool''. Fanii lui,la fel de bine mobilati la capoc sunt mai entuziasmati acum.
5
1
Toate leprele se cred DJ, asta e ciorditor de brichete nu DJ!
14
2
L-ati gasit pe hotul hotilor A furat o bricheta
15
5
Notorietate ? :)))
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468