rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 7 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

DNA a intrat pe FIRUL Apelor ROMÂNE. LĂȚIREA PLAJELOR, în PERICOL

DNA Constanta a deschis un dosar penal in rem pentru a verifica modul în care Ministerul Culturii a aprobat descărcarea arheologica pentru lărgirea plajelor, în etapa a doua a proiectului, de peste 750 milioane de euro.

Un proiect prin care România putea câştiga sute de hectare noi de teritoriu pare să fie în pericol. Astfel, conform unui comunicat al ABADL, lucrările de înnisipare din zona Mamaia sunt îngreunate. În aceste condiții, termenul de finalizare a lucrărilor de înnisipare pentru stațiunea Mamaia poate fi amânat. Acest lucru ar atrage costuri suplimentare și sancțiuni din partea UE.

În plus, cei 129 de operatori de plajă pot fi și ei afectați. Accesul navei care extrăgea nisip în zona Mamaia a fost interzis. Interdicția a fost transmisă prin sistemul radio-naval de către Căpitănia Zonală Constanța. Zona restricționată se suprapune peste perimetrele de exploatare din cadrul proiectului Reducerea Eroziunii Costiere faza II (2014-2020) – Lot 2 – Mamaia.

Lucrările derulate au ajuns la jumătate, sectorul Mamaia-Năvodari fiind înnisipat pe o lungime de peste 3.000 de metri liniari.

EPMC CONSULTING, firma care se ocupă de supervizarea lucrărilor, spun că nu are informații că lucrările ar fi fost oprite. Surse dina cadrul ABADL ne-au confirmat ca accesul navei care excava nisipul din largul marii a fost restricționat pe o perioadă necunoscuta. Accesul navei a fost interzis de către Direcția Hidrografica Maritimă. Zona vizată se afla la aproximativ 6 kilometri în larg, în dreptul plajelor Modern și 3 Papuci.

Firma a câștigat licitația și se ocupă acum de lucrări este firma olandeză Boskalis.

Anchetă DNA

Lucrările derulate în această zonă au ajuns la jumătate, sectorul Mamaia-Năvodari fiind înnisipat pe o lungime de peste 3.000 de metri liniari.

Riscul de stopare a proiectului uriaș de pe Litoral survine ca urmare a unei anchete demarate de procurorii DNA Constanța.

Ancheta DNA la Marea Neagră vizează modul în care Ministerul Culturii a aprobat descărcarea arheologică pentru lărgirea plajelor. Se pare că mai multe monede antice ar fi fost găsite în nisipul proaspăt excavat din largul marii

DNA Constanța a deschis un dosar penal in rem.

De ce este benefic proiectul de reducere a eroziunii costiere

Studiile de specialitate precizează că proiectul ar urma să ocrotească infrastructura socio-economică şi să reducă impactul negativ asupra populaţiei locale cauzat de eroziune pentru următorii 50 de ani.

Astfel, proiectul ar urma să protejeze ecosistemele marine din Marea Neagră, Delta Dunării şi zona marină a acesteia, complexul Razelm-Sinoe, plaja scufundată de la Eforie, Nord - Eforie Sud, Vama Veche - 2 Mai, Mangalia, Cap Aurora şi Costineşti - 23 August, prin reducerea riscului de deteriorare şi de pierdere a habitatelor în decursul aceleiaşi perioade. În plus, se aşteaptă ca proiectul să reducă riscul de prejudicii economice şi daune pentru proprietăţile imobiliare, prin stoparea prăbuşirii malurilor; de asemenea, îmbunătăţirea calităţii plajelor şi a apei pentru scăldat din zonă. La finalul proiectului, plajele din România ar urma să devină mai atractive decât cele din Bulgaria, Turcia etc., posibil cele mai atractive şi mai mari din Europa.

Proiectul privind „Reducerea eroziunii costiere Faza II (2014-2020)“ are o durată de realizare a investiţiei de 36 de luni şi are o valoare totală de 3,4 miliarde de lei, mare parte a acestor bani fiind din fonduri ale UE.

Mirela PASCAL, V.S.

sâmbătă, 20 februarie 202113077
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

04ionut(22 feb 22:51)
Aici sunt banii lui Mitrea furati prin Sava ....Ca de BOLA si Omocea nu vorbim ,stia chiar sunt fraierii satului......Puscaria este pe urmele voastre machedonilor spurcati!
32Radu(21 feb 20:04)
Sa le tragem la muie la toti machedonii si sa ne bagam pla in inima copilasilor lor. Sa ne taram pla pe mormintele nemului lor.
41Forza makidonii(21 feb 06:59)
Sa le sugeti pl la toti makidonii
17Ptr dna(20 feb 19:47)
Luati l pe Bola la puscarie
03Hahaha(20 feb 19:31)
Ce gluma buna, au mai intrat si asta vara dna-ul cu beach bar-urile ilegale si s-au demolat doua care dupa aceea au fost reconstruite si aia a fost toata sarada
14Apa aromana(20 feb 19:25)
Am scapat eu 50 de bani asta vara de pe jet
012FOARTEbine(20 feb 18:09)
sa nu mai construiasca makidoni borati blocuri si hoteluri pe nisip si sa nu intre in legalitate toate cotetele de blocuri care au rasarit pe faleza de promenada sa dispara toate constructiile la 300m de apa!!! MUIE MAKIDONIA!
26mari(20 feb 18:05)
Ce monede viseaza dna-ul ?-----oricum nu arheologice in acea zona ----au terminat toate anchetele si viseaza cai verzi pe pereti
112ionut(20 feb 17:28)
Foarte bine. La puscarie cu makidonii
612Adri(20 feb 16:09)
Ca la romani, ne dam cu tesla-n koaie si pe sute de milioane gratis,,cine a gresit ,,puskarie pe viata tata,,,e tentativa de a stopa bunul mers al economiei romanesti !,,
018Falanga(20 feb 15:51)
Falanga machidoneasca trebuie fugarita de pe plaja, iar cotetele lor din lemn demolate.
16genghiz(20 feb 15:04)
la mangalia au facut niste cotetze in spatele casei de cultura vechi cu mozaic chiar in site arheologic.muncitorii spun ca au gisit si niste schelete vechi in santuri,pe care le.au matrasit,cum au matrasit si oarcul in care au construit.nimeni hu vede si n.a vazut nimic.acum,sanchi,au gasit un banut in mare.si ce daca,era vreo cetate si dna vrea s.o scoata la suprafata?spagi machiodnesti,mirlaneala romaneasca.aveti prea mult timp si baji,astia de la dna cta,de iorgus zanfir vecinul alibaba si cei 40 judecatori hoti care l.au albit ati auzit?nu,din cauza monezii aruncate,sanchide un prost?
08Gigi(20 feb 12:44)
Plaja multa sezlonguri mai multe baruri mai multe! nu plecati pe fenta nu DNA a stopat lucrarile
414lale Buco(20 feb 12:26)
Toti comentati aiure, nu monedele sunt cauza, interesele machedonilor primeaza, de ce sa faca si romania un lucru cap-coada, e mai bine sa renuntam si sa mai si platim zilnic 200.000 de euro penalizare. Ar trebui platiti de procurorii DNA din averile lor nu din banul public.Bine ca ati scapat de SIIJ, liber la afaceri!
110Bornbranderu(20 feb 11:42)
Localnicii dorim finalizarea inisiparii plajelor sa avem si noi loc de plasticele samsarilor ce-si vor lua mooie si se opun lucrarii.5 ani exclus profit pe nasap proaspat.Apoi vin VIPurile din structuri ce au horeca pe numele rubedeniilor si nu le convine caci se indeparteaza apa deci mooie si lor.Democratia zice ca minoritatea se supune majoritatii iar boborul mult si broszt vrea plaja cat cuprinde,restul la mooie cum am stabilit!
36klm(20 feb 10:42)
Si-a pierdut Eba lantisorul de la git cind era virgina si acum o dau cu cautarile arheologice...
04Aurelian(20 feb 10:32)
Cine pleaca la puscarie? Cine a semnat PV ul?
27stere(20 feb 10:31)
stire ,ziar ,lucrare ,propaganda ...de kkt mamaia va fi un cartier nenorocit de blocurii si carciumi fara verdeata cu poluare de toate felurile unde vor venii idiotii dupa ce conduc aore in sir si strabat o tara in plus pe glob sa cheltuie banii la indemnul tv si a lui martin..
011Mina cta(20 feb 10:27)
Unde sunt arheologii si de ce nu e supravegheata actiunea
39pai da(20 feb 10:11)
daca nu au gasit gandacul croitor liliacul sau nu stiu ce alt pretext s-au gasit intamplator, sau nu, niste monede pentru oprirea investitiei. uite asa realizam viitorul de aur al tarii
114Mai(20 feb 10:02)
bine ar verifica calitatea nisipului,adancimea de dragare si suprafata de dragare. Din pacate, au ajuns la conducerea ministerelor absolventii de la Baile Herculane, Alexandria si Balti. Deci, viitor de aur, tara noastra are...
413sectia de frecat tziparul(20 feb 09:44)
Era atlantida in fata la mamaia si trebuie descoperita.Dar asta e cand DNA C-ta trb sa-si justifice salariile.In rest e totul bine in judet.Interlopii sunt toti la puscarie, e liniste pe strazi, la putere a ajuns partidul sfintilor lui Dumnezeu,Teodosie e curat ca lacrima!
24Gogu(20 feb 08:58)
Articol de 2 lei.I-a fost interzis accesul navei ,dar nu spune de ce? Vrajeli de neinformati!!!!
316Gaga(20 feb 08:50)
Au aruncat astia cu beach barurile lor de rahat niste monezi si au sesizat DNA ca nu s-a facut descarcare arheologica. Golanii tipic romanesti, popor de nulitati
416Stere(20 feb 08:46)
Au ales Boskalis si VanTunen, in loc sa execute lucrarea cu firme serioase machedonesti, Blacioti si VanGhele.
36Lex(20 feb 08:28)
Poate peste 2000 de ani o sa ajunga Mamaia la nivelul plajei si conditiilor din Antalya
212Ceratean(20 feb 08:24)
Unde e bola ca prea isi atribuia proiectul de parca a contribuit cu ceva, sa raspunda si acum! Nu doar la bine cand a incasat sporuri ca era bagat in proiect
212Adi(20 feb 08:16)
Dna nu vede spagile groase luate de chelaru de la Navodari pentru constructiile abuzive
116Proiect de kkt(20 feb 08:13)
A iesit un maaaare kkt de plaja...toti hotelieri o operatori sunt oripilati de muntele de pamant cu scoci ca nisip nu prea e...sa vedeti ca dupa primul vant mai serios milioane de tine de nisip va fii pe faleza, pe iarba, in hotel...o maaaaare mizeriee a iesit din proiectl asta facut fara cap
120Romanica(20 feb 07:52)
DNA si cei de la integritate ar trebui sa-l verifice pe deputatul si directorul in acelasi timp Bola.Nu s-a mai intalnit asa ceva pana acum sa fi si deputat si director de institutie de stat. Cat despre oprirea lucrarilor,o sa pierdem si acesti bani,nu o sa se mai faca nimic si prostia o sa guverneze in continuare institutiile statului.Nu ne facem bine si nu invatam nimic din greselili trecutului.
222MAURER INFRACTORUL(20 feb 07:49)
DNA SA SE DUCA LA MAURER UNDE SE FACE EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI. SA VERIFICE DE CE SE CHELTUIE BANII PE CARE II DAU CLIENTII CA AVANSURI, LUCRUL TOTAL INTERZIS CONFORM LEGII. SA VERIFICE DNA UL CUM DA JURISTA IANOS CRISTINA SPAGA LA INSTITUTII PENTRU MAURER. DNA SA VERIFICE DE CE SUNT DECLARATE APARTAMENTELE DE PESTE 450000 DE RON MAI IEFTINE SI SE PLATRSTE TVA DE 5%NU DE 19% CUM ESTE NORMAL, IAR RESTUL BANILOR SUNT INCASATI LA NEGRU SI DUSI DE JURISTA IN CONTURILE LUI PRICOP PETRUT ADMINISTRATORUL FIRMEI. BINEINTELES CA BANII AJUNG IN FINAL LA INFRACTORUL MAURER SIMON
617constantean(20 feb 07:46)
Mai bine merg in Antalya, decat in Mamaia.
135nu ne intereseaza(20 feb 07:35)
dar ne-ati stricat plajele. nu ma mai duc in mamaia, ca sa merg juma de ora prin soare, sa fac o baie...
416Cico(20 feb 06:38)
Alo DNA sa construit langa ghiol
112Mazare(20 feb 05:09)
Lua v as monezile....
713dudu(20 feb 04:53)
Descarcarea arheologica s-a facut din pix. Iar calitatea nisipului se poate constata pe plajele noi de la Constanta si Eforie - 10 la suta nisip, 90 la suta scoici. Lucrarea nu are aproape niciun sens. Altul decat niste comisioane babane pentru cine e la butoane...
120hopa(20 feb 04:18)
Directia hidrografica este doar o anexa e la anmb. Cum poate pt niste monede din 1965 sa se anuleze ceva de 1 mld de euro ?
311Informat(20 feb 01:32)
La cate magarii au facut olandezii de la Boskalis pentru a obtine diverse documente de la autoritati sunt sigyur ca descarcarea arheologica nu e corecta, de calitatea nisipului nu intreaba nimeni, dar de modul in care au obtinut autorizatia de constructie cu documentatii falsificate de la Tutuianu, de faptul ca nu respecta SFul si nu mai scot digurile submerse
237Ca la noi(20 feb 00:24)
Altii construiesc cu avize peste ruine clare de cetate, iar pentru niste locuri unde demult au ascuns unii sau au cazut din corabii nu stiu ce monede vine DNA. Poate vine DNA si pe la constructiile din oras care se vor a fi facute pe locuri care chiar sunt situri arheologice. Poate analizeaza si acolo avizele mai ales ca sunt contestate si nu prea se tine cont de proteste.
250lupoaica(19 feb 23:01)
da bucovala la lupoaica cum a descarcat arheologic? alooo dna...rusinicaaa
335gigi(19 feb 22:13)
mafiotii de la apele romane au tras sforile.plaja mare,nmai vin decit cocalarii la umbrelele alea jegoase.oricum litoralul romanesc este o mizerie betonata si cimentata,multumimmmazare si ceilalti primari retarzi si hoti!
812Arabu(19 feb 19:08)
Mari prosti sunteti toti, de la redactorii care stiu doar jumatati pana la cititorii care inghit ca pelicanii. Au oprit lucrarile pentru ca s-a deschis dosar penal de DNA in urma gasirii unor monede vechi in nisipul excavat.
1013nae(19 feb 18:50)
bai voi nu ganditi nici macar cu un neuron,curentul vestic din marea neagra spala gurile dunarii si litoralul romanesc,aduce nisip dunarean si mortaciuni,din cauza digului de nord din c-ta curentul se desprinde de mal si innisipeaza plajele din bulgaria care acum 40 de ani erau ca astea ale noastre azi,ce depun jidovii olandezi va dispare mai iute decat va ganditi
433Clau(19 feb 18:36)
Tipic romanesc...Bataie de joc,institutiile statului nu coopereaza,astea sunt proiecte de interes national si vine capitaina si spune,opriti lucrarile!De ce?!Cine plateste pentru asta?!In Romania nu te mai surprinde nimic,nici faptul ca Bola este si deputat si in continuare directorul ABADL.Este nehotarat,tot mai bine este la Ape Bogdane!
mai mult...Replica
7 mai 23:07ReplicaCÎRJALIU, de la AGIGEA: Pescăria lui MATEI a băgat mulți BANI în campanii de DENIGRARE împotriva mea! Video

Administrează de 10 ani localitatea Agigea, iar mandatul actual l-a început cu stângul, având în vedere problemele...406

7 mai 00:39ReplicaKlaus Iohannis, VIZITĂ FULGER la malul mării: a stat la TACLALE cu Chițac, Lupu, Rusu și Coșa! Video585
7 mai 00:00ReplicaPREMIERUL Cîțu, un OM obișnuit pe PLAJA din MAMAIA! Video1997
7 mai 22:58ReplicaNu mai știi dacă să te încrezi în partenerul de cuplu? Apelează la serviciile Detectiv Premium

Nu de puține ori în viață ești trădat de persoanele din jur când te aștepți mai puțin. Poate că nu voiai să...246

7 mai 00:35ReplicaTot mai multe LOCALURI se EXTIND odată cu RELAXAREA restricţiilor292
7 mai 23:17ReplicaCÎȚU a venit cu VEȘTI BUNE despre SEZONUL ESTIVAL 2021! Video246
7 mai 00:34ReplicaUn individ din GAȘCA lui LALĂ şi a lui Van Damme a dat `lovitura` și în TOMIS III

Se spune că lupul își schimbă părul, dar năravul ba. La fel și în cazul lui Ionuț Daniel Toma, care, fiind...489

7 mai 00:31ReplicaRomânii au dat IAMA în GRECIA, odată cu DESCHIDEREA sezonului ESTIVAL! Video230
7 mai 00:30ReplicaTROTUARELE, transformate în PARCARE şi la Năvodari194
7 mai 00:29ReplicaNOI REGLEMENTĂRI legate de DECLARAȚIA de BENEFICIAR REAL

Noi reglementări! Dacă până acum, doar societățile juridice își depuneau declarația anuală de beneficiar real,...247

7 mai 00:24ReplicaPRIMĂRIA LIMANU investește 2,6 MILIOANE de LEI în ȘCOALA din 2 MAI186
7 mai 00:22ReplicaDOI MINORI, CONDAMNAȚI după ce au TÂLHĂRIT un BĂIAT de 13 ani219
Vremea
11.5°11.5° - 12.4° vineri, 7 mai 2021
ConstanțaUmiditate: 91%
Vânt: 2.51 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/4935722203732
5/4010343637381
joker134051673
Horoscop
mai mult...SPSportRT
7 mai 00:00SportVictorie la limită pentru liderul CFR Cluj (1-0 vs Academica Clinceni)

Liderul CFR Cluj a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Academica Clinceni, într-un meci din...133

7 mai 00:13SportTenis: Rafael Nadal, în sferturi la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal (2 ATP, principal favorit) s-a calificat joi în sferturile de finală ale...202

7 mai 23:39SportFotbal: Chelsea, calificată în finala Ligii Campionilor, după 2-0 cu Real Madrid

Chelsea Londra a învins, miercuri seara, pe Real Madrid, pe teren propriu, cu 2-0, în manșa a doua a semifinalei...549

7 mai 23:39SportCiclism: Turul României 2021 va avea loc în perioada 31 august - 5 septembrie

Ediţia 2021 a Turului României se va desfăşura în perioada 31 august - 5 septembrie pe un traseu nou, care...357

Local
7 mai 23:32LocalForțele Navale Române preiau președinția Forumului Comandanților Marinelor Militare Europene

Șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, a participat, în perioada 5-6 mai, la forumul...226

7 mai 23:37LocalUn tronson al bulevardului Mamaia va fi reabilitat

Orașele evoluează în mod constant și necesită o infrastructură care să asigure condiții optime pentru traficul...335

7 mai 23:33LocalAccident cu VICTIMĂ, la ieşire din Cernavodă către Cochirleni

3758

7 mai 23:31LocalBărbatul DISPĂRUT pe DUNĂRE, în Hârșova, nu a fost găsit

Bărbatul dispărut pe Dunăre, în Hârșova, nu a fost găsit nici după a doua zi de căutări, operațiunea...305

7 mai 23:31LocalANCHETĂ la CONSTANȚA: FEMEIE găsită MOARTĂ!

Polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, în cursul zilei de joi, 6 mai a.c., în jurul orei 15.00, cu...1489

7 mai 23:32LocalNici un DECES, la Constanța, din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore

Până joi, 6 mai a.c., 28.710 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la nivel național....347

Politică
7 mai 00:00PoliticăCustodele Coroanei s-a întâlnit cu preşedintele Senatului, Anca Dragu

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a fost, joi, oaspetele Palatului Elisabeta, unde s-a întâlnit cu Custodele...150

7 mai 23:30PoliticăAurescu, referitor la prezenţa militară a Rusiei în regiune: „Nu ne simţim ameninţaţi“

România nu se simte ameninţată, ci îngrijorată de prezenţa militară sporită a Rusiei în regiune, iar datorită...212

7 mai 23:30PoliticăCostel ALEXE rămâne sub control JUDICIAR. Curtea SUPREMĂ i-a RESPINS contestația

358

7 mai 00:00PoliticăPaul Stănescu: Premierul Cîţu s-a specializat să vândă iluzii despre campania de vaccinare şi revenirea la normalitate

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă că premierul Florin Cîţu "s-a specializat să vândă iluzii la...157

7 mai 00:00PoliticăRăzvan Cuc, PSD: Unde sunt activiştii de mediu azi, când Arthur e un trofeu pe peretele unui austriac?

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că ONG-urile care protestau împotriva construirii de...156

7 mai 00:00PoliticăPe ce au cheltuit partidele politice subvențiile în martie 2021?

132

Interviuri
16 mar 00:20InterviuriSă-i cunoaștem pe SUBPREFECȚII județului Constanța!

Secyl Suliman și Mihai Vîlcu sunt noii subprefecți ai județului Constanța. Aceștia au activat în mediul privat,...6333

3 mai 22:29InterviuriMarius Elisei, fostul sot al Oanei Roman, după ce s-a scris că ar avea o nouă iubită și că ar fi gravidă

După ce au apărut mai multe speculații în presa din România conform cărora Marius Elisei ar avea o nouă iubită,...1849

9 apr 00:06InterviuriCristina DUMITRACHE: Nu știm la ce să ne AȘTEPTĂM de la Guvernul PNL! Video

2213

2 apr 00:04InterviuriViceprimarul Cocargeanu: USR NU VREA să se construiască în ZONA COSTIERĂ! Video

Florin Cocargeanu este unul dintre viceprimarii Constanței care pune umărul la dezvoltarea orașului. Acesta...3830

24 mar 00:03InterviuriSorin Mihai: Am distribuit TABLETE tuturor elevilor, însă mulți NU au știut ce să facă cu ele

Luni, 22 martie, s-a dat startul simulării examenului național de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a și a...3717

19 mar 00:18InterviuriCORINA MARTIN: Nu avem nici o STRATEGIE, nimeni NU se gândește să ATRAGĂ turiști! VIDEO

4855

Monden
7 mai 00:00MondenLucy Ewing din serialul Dallas, doborâtă de dramele din viața personală

Actriţa care a jucat-o pe Lucy Ewing în Dallas îşi aminteşte că era atât de ignorantă în privinţa drogurilor,...169

7 mai 08:25MondenPrimul loc în Billboard Hot 100, ocupat de The Weeknd şi Ariana Grande

The Weeknd şi Ariana Grande ocupă pe primul loc în clasamentul Billboard Hot 100 cu remix-ul piesei „Save Your...128

7 mai 00:00MondenDupă ce a ratat Oscarul, Colectiv e nominalizat la premiile Peabody

135

7 mai 00:00MondenRaluca Pascu, declarații despre perioada de după divorțul de Pepe: „Erau zile când nu mâncam deloc”

Raluca Pascu a vorbit în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars despre perioada de după divorțul de Pepe,...154

7 mai 00:00MondenBen Affleck, refuzat de o femeie pe o aplicație de dating. Cum a reacționat actorul

Ben Affleck a fost refuzat de o fată pe o aplicație exclusivistă de dating. Fata, care se prezintă sub numele Nivine...151

7 mai 00:00MondenAdevărul despre coafura controversată pe care Halle Berry a afișat-o la Premiile Oscar

Coafura de la gala Oscar a lui Halle Berry a fost ”falsă”, a dezvăluit însăși diva. Noul său look a dat...144

7 mai 00:00MondenMelinda consideră căsătoria ei cu Bill Gates „ruptă iremediabil“

Căsătoria dintre soţii Melinda şi Bill Gates, care au anunţat luni că divorţează după 27 de ani de...136

7 mai 00:00MondenFilmul „Benedetta“, de Paul Verhoeven, în competiţie la Cannes

Regizorul olandez Paul Verhoeven se alătură competiţiei de la Cannes cu "Benedetta", având-o în rolul principal pe...140

7 mai 00:00MondenActorul, regizorul şi producătorul George Clooney a împlinit 60 de ani

138

Mapamond
7 mai 00:00MapamondO anchetă pentru antiterorism a fost deschisă în Franţa cu privire la răpirea jurnalistului Olivier Dubois

O anchetă pentru ''răpire în bandă organizată'' şi ''în legătură cu o acţiune teroristă'' a fost deschisă...141

7 mai 00:00MapamondBrazilia: Bolsonaro insinuează că China a creat pandemia pentru a duce un „război chimic“

Preşedintele brazilian, Jair Bolsonaro, a insinuat miercuri că virusul COVID-19 a fost creat într-un "laborator" de...137

7 mai 01:52MapamondCompania lui Jeff Bezos începe vânzarea biletelor pentru călătorii spațiale. Cât va fi prețul unui bilet

345

7 mai 01:52MapamondCoronavirus: Canada a aprobat vaccinul Pfizer-BioNTech pentru adolescenţii începând cu vârsta de 12 ani

Ministerul canadian al Sănătăţii a anunţat miercuri că a autorizat utilizarea vaccinului anti-COVID19 produs de...299

7 mai 01:53MapamondCoronavirus - OMS: Nou record al cazurilor globale de COVID-19 pentru a doua săptămână consecutivă

Numărul cazurilor de COVID-19 în lume a ajuns miercuri la 5,7 milioane, un nou record săptămânal consecutiv, fiind...397

6 mai 00:00MapamondGermania interzice organizaţia islamistă Ansaar International, acuzată că finanţează terorismul

324

Sănătate
7 mai 00:00SănătateSoluții pentru aerul uscat din casă

Sezonul rece ne aduce magia Crăciunului, a cadourilor sub pom, a sporturilor de iarnă și multe alte bucurii pe care...115

7 mai 00:00SănătateBeneficiile antistres ale unui acvariu cu pești

Dacă te gândești să îți iei un acvariu cu pești în casă, atunci te poți aștepta la mai mult decât la un...135

7 mai 00:00SănătateDormitul fără pernă are beneficii?

121

7 mai 00:00SănătateRemediile cu scoarță de stejar, utile în combaterea inflamației

Scoarța de stejar a fost folosită în scopuri medicinale de-a lungul timpului, deoarece pare să combată inflamația...125

7 mai 00:00SănătateUleiul de mușețel: beneficii și contraindicații

Mușețelul este una dintre primele plante pe care oamenii le-au folosit în scopuri terapeutice. Această plantă...124

7 mai 00:00SănătateDe ce te simți tot timpul obosit: soluții și remedii

Ai zile în care te simți obosit tot timpul ori ai stări de somnolență și de oboseală mintală? Află are sunt...131

7 mai 01:24SănătateCe anume îți întrerupe somnul și cum să rezolvi problema

Ți se întâmplă să te trezești de multe ori în timpul nopții? Iată care ar putea fi problemele care îți...131

7 mai 00:00SănătateCum scapi mai ușor de un obicei nesănătos?

Schimbarea, sub orice formă, este greu de acceptat. Ca oameni, suntem construiți în așa fel încât să opunem...120

7 mai 00:00SănătateStudiu: Cititul cărților de ficțiune sporește abilitățile verbale

127

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT