REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

DNA Constanța a intrat în PLIN în MAFIA condusă de şeful POLIŢIEI EFORIE, Gabriel COTEANU!

DNA Constanța a intrat în PLIN în MAFIA condusă de şeful POLIŢIEI EFORIE, Gabriel COTEANU!

Replica API 28 august 2020 | 14:50 21649

Procurorii DNA au descins, joi, 27 august, la Eforie, în cadrul a două instituții publice, dar și la mai multe domicilii. Primele informații au scos în evidență faptul că vizați ar fi mai mulți polițiști, inclusiv șeful Poliției Eforie, Gabriel Coteanu, și că ar fi vorba de colectarea unor bani.

Mafia...

Potrivit informațiilor noastre, se pare că la mijloc ar fi vorba, de fapt, de o adevărată mafie. Se pare că Gabriel Coteanu primea, lunar, sume de bani care ajungeau și la mii de euro, de la diverse persoane, pentru... ”protecție”. Sursele noastre au precizat că printre cei care erau nevoiți să ”cotizeze” se aflau până și vânzătorii ambulanți de pe plajă, de porumb - spre exemplu.

Mai multe persoane audiate

La sediul DNA Constanța au fost conduse mai multe persoane, între care și una fără calitate specială, care avea rolul de a colecta banii și de a-i remite șefului Poliției Eforie.

Gabriel Coteanu este cercetat pentru mai multe fapte, între care și luare de mită, dar și trafic de influență.

Audierile au durat ore întregi, iar o persoană ar fi recunoscut tot. În total, ar fi vorba de 4 persoane vizate.

Cel mai probabil, se va lăsa cu rețineri și cu propuneri corespunzătoare.

UDPATE: Trei persoane au fost reținute, iar Gabriel Coteanu are, momentan, calitatea de suspect în dosar, fiind pus la dispoziția anchetatorilor.

Gabriel Coteanu (click pe imagine)

Ce spune DNA:

Ca răspuns la solicitarea dvs. din data de 27 august 2020, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să confirme efectuarea, de către procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța, a unor cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, presupus a fi fost săvârșite în perioada 2019 -2020.

În cursul zilei de 27 august 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în mai multe locații situate în județul Constanța, dintre care două la sediul a două instituții publice din localitatea Eforie.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

L.I.

Citește și: PROCURORII DNA Constanța, PERCHEZIȚII la EFORIE!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Finish Mafia , uremeaza protejati si sifoni ....
0
0
Va place domnle primar?
4
0
De la cine voiam eu dreptate. Cand faceam o sesizare in alta speta, primeam o scrisorica cu semnatura comandantului Coteanu, in care mi se spunea ca nu s-a rezolvat nimic, dar pot conta pe institutia pe care o conduce. La o sesizare, mi-au venit acasa doi politisti ca sa-mi retrag plangerea. Acesti doi politisti nici nu m-au intrebat daca vreau sa imi retrag plangerea, pur si simplu au scos o foaie si un pix si au inceput sa-mi dicteze retragerea plangerii. Abia astept sa vad daca unul din cei doi politisti, cel care se pricepe la dictat, are de a face cu aceasta magarie.
9
0
recunosc ca ii dau mita lui cotean si pe robert il santajez eu sunt spaima eforiei la cusca nu ma duc singur
10
0
tru blu we love u
7
0
vine furtuna , va cadea multe capete ...
11
0
va stiu pe toti care ati scris va recunosc modul de expirmare am facut o lista sa o am amintire cand veti mai avea nevoie de ceva m-ati dezamagit
1
11
si company?
12
1
Pe Racaru de la Costinesti ..
9
0
Roby al meu e cacat la cur. I-am pus un pampers de la copii sa nu ude canapeaua
16
2
Sa mi o sugeti ca tot eu ies primar
13
16
Asa se intampla cand lasati bucurestenii precum cartofaru sa vanda porumb sub ptotectia lui ciusca pisamas pe toti dar sa ne spuna coteanu cum in 2016 a facut buletin provizoriu pt 500 de votanti adusi la eforie sa voteze cu 50 de euro
26
1
Mannix, daca era asa de fin si istet cum il caracterizezi tu nu se ajungea aici, in schimb nu stiu daca a mai ramas cineva neiformat de situatia ridicola de la Eforie. Nu stiu daca a mai fost vreodata o cooperare atat de stransa si pe fata intre mafioti, politie si primarie, pur si simplu mi-e scarba.
28
2
principalul catel , este Fane Ungureanu ...
25
1
Desfiintati locala!
35
4
Taicasu era om cumsecade.. antemergator la Ceasca...
26
3
Asa primar asa politie.
25
6
Cat era Brailoiu primar nu vedeai asa ceva la Eforie. Toti respectau legea.
12
32
Labagiu esti tu si cei care sustin proxenetii si interlopii ROMANIEI luandu le SPAGA LUNAR EN GROS SI EN DETAIL.POLITIA ROMANA ESTE CEA MAI CORUPTA INSTITUTIE SI TOTI LABAGII DIN POLITIE SA ISI DEA DEMISIA SAU SA MEARGA LA PUSCARIE.
33
6
ziarul asta de labagii trebuie dat in judecata pentru calomnie, minciuni si defaimare.
22
22
Ba, ma cac pe voi de mafioti, interlopi si clanuri! Cacatilor!
32
2
Bai oameni buni,politia locala Eforie este condusa de un talhar,Marcel Iftimie un semianalfabet care cere bani la toti agentii economici ca sa ofere protectie...asa va trebuie daca dati bani la gunoiul asta hapsan,cand vine dupa parte dati.i dracu un sut in cur si sesizati parchetele,uitati.va la frayele lui,nu ii tin minte numele,un doditoc cu muci in nas care nu stie sa citeaeca a ajuns sa va duca de nas...cer public primarului sa il demita imediat pe acest excroc infractor si sa ii interzica de urgenta sa mai poarte uniforma si sa foloseasca masina institutiei in scop personal...apropo jigo
37
2
As fi in locul astuia si daca din tot circul asta, nu as fi sanctionat penal, v as cere niste daune de as trai relaxat, tot restul vietii! Comment urile la adresa lui Murad, Lupu sau Stroe le cenzurati, pentru altii, aruncati cu rahat. Sunteti jalnici, fituica de doi bani!
32
5
Care anticoruptie?
24
0
DNA sa o anihileze pe Adriana Ispas ca trage sforile la multe procese.
21
2
Care esti ma ?
16
5
Asta este un vagabond se stie de mult timp.a mai avut probleme.el la eforie si nepotul lui cosmin la constanta.sa se duca pe a 5
21
2
Poza asta nu este dintr-o cusca ?
20
1
10:25 futuva in gura de slugile drq care sunteti ceai mai mari infractori din orasul asta voi cu seful vostru sa va vad cand ajungei la puscarie nu faceti nimic ptr orasul asta infractorilor!!!
29
5
cu mizeriile voastre.astea sunt de cand lumea si pamantul.stim cu toti ca daca se vrea curatenie liniste is ordine se face curatenie liniste si ordine. daca a facut asa ceva e cel mai mare dobitoc in viata daca nu a facut insemana ca se doreste lichidarea lui si trimis la postul de politie dintr o comuna cat mai indepartata de oras. am vazut cum sefi politiei negociaza cu interlopii ne mai mira ca un sef de politie ia taxa de protectie de la vanzatorii de porumb si gogosi?politia romana este sluga mafiotilor.de la cel mai mic la cel mai mare sunt parte a sistemului corupt din romania
22
5
Coteanu este un tip prea fin si istet ca sa pice usor in asa ceva; alta e mangla, cred ca cineva ravneste postul de sef iar Coteanu e greu de dat jos.
31
14
Coteanu a venit la munca in dimineata asta ca de obicei. Nu sa intamplat nimic doar un foc de paie
32
6
Confiscarea averii, a proprietatilor dobandite prin inselatorie, mita si taxa de protectie.
33
3
Starpiti mafia din politie !Pusi la zid si executati fara mila !De la nerespectarea Legii incepe Coruptia si Crima ! Javre de politai ! Va credeti in America lui Capone?
32
1
Urmeaza seful politiei locale din Eforie. Domnul Marcel este catelul lacomilor din primarie si colecteaza pentru acestia spaga pentru domeniul public si autorizatiile de functionare
33
0
Lucrul asta se intampla de cand lumea si pamantul. Nu este nicio noutate pentru nimeni despre apucaturile comandantul politiei Eforie care era mana in mana cu interlopii. Dar nu va faceti griji, va iesi la pensie, va lua cu suspendare dar banii proveniti din mita si taxe de protectie nu ii va inapoia. Un fericit al sistemului.
33
0
Gata Gabriele, iti ajunge si tie!!! Oricum aici nu prea ai ce sa faci cu X 5 cumparat cu banii de pe terenurile date de mine Cand ti-am spus sa te potolesti cu banana, tarabe, porumbi ai zis ca sunt rau Te astept pe la mine
35
1
Cea mai mare mafie este in eforie
29
2
Din cate imi aduc aminte a fost o speta acum cativa ani cand au fost arestate si condamnate cateva persoane in afaceri cu tarabe la Eforie. Sa fie oare o simpla coincidenta situatia de fata? L-au lasat ceva sa-si faca treaba si roata s-a intors.
24
1
buna dimineta...! o parte din bani mergeau si la cel care de fapt conducea o adevarata mafie din toata politia judetului , filfizonul dancu c-tin , cel care l-a facut scapat pe umflatul betivan si prieten cu mascariciul bolnav psihic... ca recompensa i-au promovat sotia in primarie ca sef serviciu , desi ea este analfabeta functional , practic n-o duce deloc capul...
33
3
Toti vanzatorii ambulanti dupa plaja Belona, se lauda in toata statiunea, ca ei sunt protejatii lui Coteanu, ca dau bani lui Coteanu sa-i lase sa vanda pe plaja, sa ai anunte cand sunt controale de la ipj constanta. Roco, Ciusca, Fane, Riveras, toti platesc in jur de 100 ron de persoana, catre seful politiei eforie, sa nu-i deranjeze nimeni in sezonul estival. Afara cu aceste scursuri care imbraca haina statului degeaba, si isi urmaresc propriul buzunar, Rusine rusine politia romana
35
0
Un derbedeu.
24
1
Sa crape copii mei de nu ma bucur.
20
6
puneti hotu sa pazeasca oile Au fost N cazuri de politist cu legaturi cu mafia eu stau si ma gandesc cum au trecut astia prin academie
25
0
Sa treaca si pe la Navodari Dna ul, cei mai corupti din tot Judetul!
23
0
Mafia din Primaris Constanta pe cand? Obiceiurile lui Mazare nu au disparut, fostele lui slugi hamesite si hapsane ne jefuiesc zilnic si cumpara stalpisori de toti banii. Stalpisorii Babuinului
28
0
RRivRocoeras.Ciusca.Fane.Toto
23
0
Sa l si sa va fwt in gura! Pe jegul de Dancu nu l ati arestat pt ca nu inregistra permisele. 500 euro la jegul spaga.
34
3
ajung eu primar , va rup pe genunchi de la nasu pana la toto si toata politia locala ciusca si toti manglitorii
25
3
Se pare ca se sparge buboiul ! Urmeaza protejatii !
40
2
Se vand droguri toata noaptea la colt de strada chiar in spate la sediul DNA
30
2
De cei de dinainte tot de mult se stie!
21
1
CIUSCA,TOTO, PRIMARU SI CATEI DE TAXA DE PROTECTIE CARE DAU TOTI CU TARABE CHIOSCURI ETC IN EFORIE CAM TARZIU DNA CAM TARZIU SAU TOTUL ESTE POLITIC?
31
6
Cand spargeti mafia interlopilor si proxenetilor de la Cernavoda?.Cred ca nu aveti sanse deoarece cdtul politiei este Dumitrascu Sebastian Adrian este coleg cu g-ral de brigada Cristian Marculescu seful dipi.Mafia si mafiotii sau mafia filiera tacerii in Roumania
30
5
mai este de mirare ca seful politie se intilnea noaptea la ora 1 cu tiganii ? doar nu era nebun sa-l invite la politie , poate era perchezitionat la intrare si se gasea plicul
28
4
E si Bagas?
19
8
Mananca bani de la vanzatorii dupa plaja de ani de zile...
29
1
Crusoveanu Nicu sere si el taxa de protectie la Eforie Sud. Alooo DNA
23
4
Si ne mai miram de clanurile interlope. Astia sunt si mai smekeri. Si interlopi si cu pensii speciale. Punem pariu ca iese nevinonat?
34
4
Asta nu mai este politie in Romania ! Pentru ce primesc salarii politistii ?
34
4
Hahaha. Hahaha
12
2
Oare cat pompa si el mai sus? O fi vreun procent sau era o suma fixa...
30
2
Cica primea lunar bani, la fel se primeste peste tot... in toate institutiile de control, in toata tara. mwe iohannis nume de vaca.
24
16
Stiti cumva daca am platit o luna in avans se mai ia in calcul sau imi returneaza banii? Daca se decide sa se restituie din bani las vorba aici sa ajunga la primar banii sa imi iau de o grija pana se termina sezonul. multumesc anticipat
41
4

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389