REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Doar JUMĂTATE din PROFESORII constănțeni VOR să se VACCINEZE

Doar JUMĂTATE din PROFESORII constănțeni VOR să se VACCINEZE

Replica API 16 ianuarie 2021 | 21:54 2740

La începutul acestei săptămâni Inspectoratul Școlar Județean a solicitat managerilor școlari situația privind disponibilitatea de vaccinare a personalului din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța. Centralizarea a vizat trei paliere, și anume, personal didactic de predare, personal didactic auxiliar, personal nedidactic.

Din datele transmise de către directorii instituțiilor școlare, procentul de personal care și-a exprimat acordul pentru vaccinare este următorul:

⁃ personal didactic: 3429- 48,66%;

⁃ personal didactic auxiliar: 413- 50,92%;

⁃ personal nedidactic: 724- 45,08%.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce vreti de la niste prostani inculti pesedisti?ba,faceti liste,urmatorul pe lista!eu vreau!
1
1
Unde-i multa carte e si multa prostie.
0
5
sunt socat! pentru hashtagistii usereisti de mai jos, nivelul de cultura este strans legat de vaccinare. Ba voi ganditi inainte sa spuneti ceva? sau aveti creierul prea spalat, mai intai a fost psd si acum e vaccinul. Fiecare este liber sa faca ce vrea cu corpul lui! cand personalul medical de la spital s a vaccinat si erau mai putin de jumate nu ati zis nimic, dar cand profii sunt jumate incepeti sa aruncati cu rahat. DOCTORII DE CE EVITA SA SE VACCINEZE?
7
2
Pentru cea de sub mine ! Tu esti din generatia noua cu facultatea pe zi si pe noapte ! Esti speciala ! Esti o comoara care trebuie introdusa in patrimoniu cultural national ! Insa tu trebuie sa te vaccinezi impotriva prostitutiei si a mitei pe care o iei pe orele de meditatie ilegala ! Tu nu-i inveti nimic pe elevi in timpul programului de lucru tocmai ca sa vina la tine acasa sa i meditezi pe bani ! Esti asa de buna ca si barbatul te-a lasat cu copilul, iar tu profiti de singuratate ! Esti din generatia noua, nu de la Spiru Haret !
3
0
Cealalta jumatate care nu vrea sa se vaccineze, a absolvit la spiru haret, invatamant la distanta,de-aia...
4
6
Propuneti o alternativa la vaccin, ce facem ca sa nu ne futem de tot viata?
0
5
Actorul Bogdan Stanevici la fel a gandit... Dzeu sa-l ierte. Cred ca daca ar fi scapat cu viata ar fi fost primul care s-ar fi vaccinat.
5
3
Daca ei evita vaccinul , oameni cu studii , doctori , profesori , si in general intelectualii, voua nu va da nimic de gandit ?
13
2
Este un vaccin facut pe repede inainte, care inca este in faza experimentala, pe marea masa de oameni care ce se va vaccina, pentru ca oamenii de stiinta care l-au produs nu au avut timp sa constate toate efectele adverse si eficacitatea ! Este un risc si daca il faci si daca nu-l faci ! Ca nu se stie cum evolueaza virusul, acesta avand noi tulpini care apar si devine tot mai contagios si periculos ! Omenirea este intru-un fel de sah, urmand a fi sacrificati pionii mai intai pentru a nu intra in mat, cand nu vor mai fi disponibile alte mutari ! Asa se va opri si incalzirea globala, etc !
13
4
Nu mai scapam niciodata. In primul rand nu profesorii de azi mi au pus pixul in mana. Nivelul slab de pregatire al profesorilor de azi este dat de faptul ca ani de zile au avut salarii mici si cei valorosi au plecat din sistem ramanand suplinitorii si cei cu studii la fabricile de diplome.Absenta concurentei pe post prin sistemul imbecil de titularizare duce la o calitate redusa, la oameni dispusi la compromisuri. Cei mai multi dintre ei nu sunt in stare sa inteleaga ce a descoperit Pasteur cu 150 de ani in urma
10
10
Daca se vaccineaza toti profesori si au reactii adverse sau chiar mor,oare cine o sa mai preda lectiile copiilor nostrii.
8
6
Acum se vede nivelul de cultura si de educatie! Cam 48%. Restul nu conteaza....
7
11
Bah stati linistiti ca cipul vi la-au bagat in drojdie la inceput de pandemia ,acum vacinarea este sigura nu va mai cipeaza Bill ca sunteti deja cipati .Iar pt asta de sub mn .Ma cap de pluta daca eu ma vaccinezi si tu nu o sa tot plimbati virusul de la unii la alti pana dispare si efectul vaccinului asupra celor care sau vaccina .
5
11
Ati ales sa va vaccinati! E alegerea voastra! Nu inteleg de ce va mai temeti de cei nevaccinati!
15
9
Un copil intalneste la scoala 30 de copii nevaccinati,care s au intalnit acasa cu 60 de parinti posibil nevaccinati , 120 de frati nevacinati,vreo 240 bunici posibil nevaccinati , vreo citeva sute de colegi nevaccinatiDe unde atata scaandal pe profesori?pina nu se vor sti toate efectele acestui medicament facut cu o tehnologie diferita poate este bine nici sa nu se ajunga la procente foarte mari..doar timpul va hotari unde este dreptatea.
19
4
eu nu sustin nimic, dar spun ca toti prostalaii se vaccineaza, exact ca vitele din cireada!! fara sa se intereseze si fara sa se documenteze, pentru ele gandste doar vacarul sef!!!
12
10
Eu sustin ca prostalaii sa nu se vaccineze!
10
7
Ma secati la boase ca nu se vaccineaza profesorii...fiecare face ce vrea cu viata lui.Lasati in plmea lumea sa face ce vrea nu mai faceti voi propaganda lui klaus care sa vaccinat cu vitamine
29
7
si asa sunt mult mancatori de kkt.... mai scapam de ei
8
8
voi astia pro vaccin vad ca nu aveti farama de creier in cap!vad ca nu ganditi sau nu vreti sa mai depuneti acest efort!ati urmarit firul evenimentelor de cand au zis ca a aparut acest virus?nu vi se pare o manipulare ordinara?si sa va mai zic ceva!daca nu ati stat niciodata la coada pentru o urgenta la spital va sugerez sa va duceti sa vedeti in ce hal este sistemul sanitar!
24
10
Ce RUSINEEE.... in secolul 21, intr-o tara europeana, intr-un oras asa de mare cum e Constanta - capitala Dobrogei, numai 49-50% din profesori vor sa se vaccineze ??!! Ce nivel de educatie si cultura, ce modele sunt, aceste cadre didactice pentru tineri, pentru generatiile viitoare ?! Ce cauta la catedra ? Ne mai miram de ce avem atatia analfabeti functionali! Rusine!
16
27
cei care nu doresc sa se vaccineze, sa aduca in fiecare zi lucratoare, test pcr NEGATIV! evident, pe banii lor! nu aduc dovada ca sunt negativi, afara si absent nemotivat !
14
32
Va dati seama ca astia care nu se vaccineaza va educa copiii ?
14
33
Ca sa vedeti care e nivelul cadrelor didactice din Romania...
13
28
Bagati-ai in cur toate pixurile noastre
8
11
Si eu ma voi vaccina!
16
5
ptr imbecilul ce semneaza "cta"..."imbecilii" aitia ti-au pus creionul in mina si poate te-au invatat sa scrii si sa citesti...sa-i pupi in cur pe "imbecili" si pe mata ca nu te-a avortat.
26
19
ati stat 1o luni in vacanta, in fata calculatorului, iar elevii au somat, tehinc.
16
19
imbecilii astia sunt pusi si platiti sa educe copii???pe ei cine ii educa?
19
31

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920