REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DOBRE: „Pro România, partidul care va scoate ȚARA din CRIZĂ!“ Video

DOBRE: „Pro România, partidul care va scoate ȚARA din CRIZĂ!“ Video

Replica API 23 octombrie 2020 | 00:43 2079

Reprezentanții partidului Pro România și-au depus, cu mari speranțe, listele cu candidații pentru Camera Deputaților, respectiv Senatul României. Aceștia își propun să scoată țara din criza actuală și să sprijine proiectele pe care aceștia le au pe plan local.

Coordonatorul PRO România Constanța, Mircea Dobre și secretarul general adjunct, Răzvan Filipescu, au depus joi, 22 octombrie, listele pentru Alegerile Parlamentare ce vor avea loc pe data de 6 decembrie. După depunerea candidaturilor la BEJ Constanța, aceștia au sustinut o conferință de presă în fața intrării principale a Consiliului Județean Constanța în care și-au prezentat echipa cu care vor să meargă la parlamentare dar și câteva proiecte importante. "Mulțumesc celor peste 16 mii de alegători pentru validarea listelor de candidați ai Pro România la Camera Deputaților, respectiv Senat. Este un lucru care ne mândrește că am reușit să strângem aceste semnături și la nivel național. După cum știți, avem o alianță cu ALDE și vă garantăm de pe acum că va fi cea mai importantă formațiune politică de opoziție din Parlamentul României.

Pro România vrea să scoată țara din criză

O opoziție constructivă, nu una distructivă așa cum s-au remarcat cei de la USR și cei de la PNL, până în momentul în care au ajuns la guvernare. La ora actuală avem o guvernare incompetentă care în fiecare zi ne demonstrează incompetență, pentru că ne apropiem de 1000 de decese pe zi și nimeni nu se mai face vinovat pentru asta. E momentul ca românii să se trezească și să își aleagă o formațiune politică precum Pro România. Noi vom fi singurii care vom scoate țara din criză prin programul pe care îl vom pune la dispoziție în perioada ce urmează. Voi susține cu tărie tot ce înseamnă turism, HORECA și economie" a declarat Mircea Dobre.

Filipescu: „oameni care să lupte pentru județul nostru”

Răzvan Filipescu, secretarul general adjunct al Pro România, deschide lista la Senat. "Am onoarea să deschid lista la Senat. Pot să vă asigur că din postura de senator mă voi lupta alături de colegii mei să continuăm și să sprijinim proiectele pe care le-am prezentat pe plan local. Ne dorim ca în Parlament să ajungă oameni care cunosc tehnica legislative și procedurile parlamentare. Vrem oameni care să lupte pentru județul nostru. Ne vom lupta pentru proiectele noastre și vom fi o echipă unită pentru că am dovedit că suntem singurii care fac opoziție la haosul de la ora actuală de la centru și suntem singurii care venim cu proiecte concrete!” a declarat Răzvan Filipescu.

Video integral:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terminati cu Brailoiu ala care propune ca rectorii sa fie pe viata! De ce nu si decanii si presedintii de tara si senatorii si deputatii? Golanilor! Mars la munca!
0
0
Hai bai baiatule, lasa-ne cu mesajele tale patetice, cu miros de propaganda comunista, ieftina. Nici dupa ultimele rezultate de la alegeri, nu v-ati dat seama ca nu mai inghitim mizerii de doi lei? Nimic concret si bine definit in mesajele voastre...doar aruncati cu noroi, lucru pe care il poate face orice prost. Diferenta este ca voi sunteti mai multi, fara nici o valoare! Asa ca, lasa-ne!
1
0
partid cu 15 votanti , niici 1% NU VOR FACE
4
0
voua chiar nu va este rusine?, cine a adus tara in situatia asta, nu cumva voi cu PSD si ALDE? Mare te minunea ra doamne, sa persisti in minciuni sa manipulari este de noaptea mintii. Spera sa scapam , pe 6 decembrie,de intreaga voastra haita de hoti si borfasi
4
0
Gramatika ie mama nuastra
2
1
Mai Dobre laso cu vrajala,de la ce partid va-ti adunat voi in Pro Ro.Niste tradatori,hotii,care ati contribuit la nenorocirea romanilor.Nu mai ai aveti painea si cornu la PSD sa faceti bani.
4
0
La majoritatea partidelor,apar pe listele pt.alegerile parlamentare toti ratatii si distrusii care nu au facut mare branza la alegerile locale! Niste habarnisti care fug de munca!
10
1
Dobre a fost ministru si cea rezolvat doar pt buzunarul lui Acum vrea in parlament cu un partid de 2 lei
10
0
are nesimtitu asta. zici ca e virgin si vrea sa salveze constanta fara niciun interes. un golan fara sulfet si Dumnezeu
9
0
verificati semnaturile indivizilor ca sunt masluite
8
0
Astia si-au impartit functiile in partid, dupa numarul de stele pe care le aveau parintii lor pe umeri, la securitate!
11
0
La sapa cu voi, futwvan gura de mizerii
10
2
si o va baga in kkt,partidele astea de securisti expirati
14
2
altfel cine sa ne conduca? Ala care da la lopata? Normal ca nu
4
5
Listele cu candidatii. Gramatica e pe jos
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614