REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Doctorița Mătărângă poate să își vadă „fetița de suflet” în centru: „O voi lăsa pe Gabriela în pușcăria de copii, din cauza minciunilor!”

Doctorița Mătărângă poate să își vadă „fetița de suflet” în centru: „O voi lăsa pe Gabriela în pușcăria de copii, din cauza minciunilor!”

Replica API 28 august 2017 | 00:53 396

Medicul constănțean Mihaela Irina Mătărângă care, săptămâna trecută, cerea sprijinul societății civile, acuzând că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța i-a luat fetița pe care o avea în plasament și nu îi mai permite să aibă contact cu ea, a fost astăzi la centrul de plasament pentru a se întâlni cu copila. Potrivit reprezentanților DGASPC, medicul s-a întâlnit, de asemenea, cu o echipă multidisciplinară, de la nivelul centrului, pentru a se stabili un program de vizite, având în vedere că aceasta a atras atenția că nu poate vizita copila în programul stabilit de centrul de plasament. Doctorița a cerut direcției posibilitatea de a o vizita periodic pe Gabriela, de a face lecțiile cu ea și de a o scoate în oraș, solicitări ce urmează să fie analizate și stabilită o formă în care să fie puse în practică.

După ce, joi după-amiază, dr. Mătărângă posta pe pagina ei de Facebook, un apel la solidaritatea societății civile, a revenit cu un alt mesaj, în care atrage atenția că susținerile celor de la DGASPC Constanța, cum că fetița a fost luată din grija ei pentru că a fost lăsată nesupravegheată în parc și a fost victima unei agresiuni sexuale, sunt „minciuni și calomnii crunte”.

„Cu asemenea minciuni și calomnii de nesupraveghere sub geamul meu, eu supraveghind-o de la balcon, parcul fiind la zece metri de geamul meu, cerându/mi-se să stau eu în parc, cu un copil de zece ani, că dacă nu sunt acuzată de neglijență, este riscant să iau copilul, pentru că ei inventează și mint. Așa că o voi lăsa pe Gabriela la pușcăria de copii a lui Ristea și Dinică. Dar să o dea la școală normală și să îmi permită să fac lecțiile cu ea, la centru. Să mi-o dea să o scot din acea pușcărie, că nu îi scoate pe copii pe stradă, în lume.

Este cumplit. Este ca o condamnare a unui copil de zece ani la pușcărie cu executare din partea lui Ristea și Dinică. Pentru Gabriela înseamnă opt ani de închisoare cu executare, până împlinește 18 ani și devine majoră. Halal țară, halal sistem, halal Protecție a Copilului”, a postat medicul pe pagina sa de Facebook.

Florentina BOZÎNTAN

Citește și: https://www.replicaonline.ro/cunoscut-medic-din-constanta-fetitei-mele-de-suflet-i-se-interzice-sa-ma-vada-ce-spune-in-replica-protectia-copilului-328384/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614