REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Doctorul Diana Cârjaliu face propria anchetă după ce soțul a rămas fără permis

Doctorul Diana Cârjaliu face propria anchetă după ce soțul a rămas fără permis

Virgil STOIAN 12 august 2023 | 00:00 5980

Diana Cârjaliu, fostul șef al Secției exterioare de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, solicită ajutorul în cazul unui accident rutier în care a fost implicat soțul ei. Marți, 6 august, la miezul nopții, în intersecția de la Fantasio, un taximetrist a intrat pe roșu și a lovit mașina condusă de soțul acesteia, în colțul stânga spate. Cu toate că, inițial, un martor i-a strigat taximetristului că intrase pe roșu, ulterior acesta, dar și pasagerii pe care îi avea în momentul accidentului, au declarat că, de fapt, soțul Dianei Cârjaliu a intrat pe roșu, acesta alegându-se cu permisul suspendat. Femeia solicită acum ajutorul oricui a fost martor la scena accidentului sau care are camera de supraveghere care să fi surprins imagini.

Doctorul Diana Carjaliu face propria ancheta dupa ce sotul a ramas fara permisDiana Cârjaliu

Diana Cârjaliu a declarat că, inițial, un bărbat care plimba un câine i-a strigat taximetristului că a intrat pe roșu, iar purtarea acestuia era una serviabilă, ca o persoană care știa că este vinovată, însă ulterior acesta și-a schimbat atitudinea, spunând că nu este el vinovat, lucru declarat și de pasagerii pe care îi avea în taxi.

Doctorul Diana Carjaliu face propria ancheta dupa ce sotul a ramas fara permisMașina avariată

Taximetristul a trecut pe roșu

„Aceasta este fosta mașină a soțului meu, care a supraviețuit, printr-un miracol, fără nicio zgârietură. Marți, 6 august, la ora 24, în intersecția de la Fantasio, un taximetrist a intrat pe roșu, venind dinspre magazinul Tomis și l-a lovit în colțul stânga spate. Avea în față un jeep care a virat dreapta, având galben intermitent. Taximetristul nu s-a mai uitat la semafor și a trecut și el, mergând înainte, adică direct în mașina soțului meu, care s-a rotit, s-a rostogolit și s-a oprit într-un pom, pe care l-a dărâmat. Un domn, cu un labrador, i-a strigat taximetristului că a intrat pe roșu. Eu am ajuns după 20 de minute și l-am văzut pe taximetrist cum se gudura, cum ajuta la urcatul capotei în benă, în timp ce nu-l mai scotea pe soțul meu din „șefu“. Cei trei pasageri ai taxiului deja plecaseră, după ce polițiștii i-au identificat. Partea interesantă acum urmează: ieri, la poliție, taximetristul s-a răzgândit și a declarat că a intrat pe verde, iar azi, pasagerii au mințit și ei în același fel. Erau ei atenți la semafor? Îl vedeau, dacă aveau în față jeepul? or fi rude sau prieteni? Nu știu. Rezultatul este că în baza declarației lor, soțului meu i s-a suspendat permisul. Probabil că trebuie să plătească și pomul în care a fost aruncat. Am nevoie de omul care locuiește în cartierul din zona Fantasio și își plimba labradorul noaptea sau de oricine care a văzut sau are camere de luat vederi în zona intersecției.”

Doctorul Diana Carjaliu face propria ancheta dupa ce sotul a ramas fara permis
Așadar, oricine are informații despre accidentul petrecut pe 6 august, este rugat să o caute pe Diana Cârjaliu, pentru a lămuri întreaga situație.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta este bolnava mintal! Ați văzut-o vreodată cum vorbește? Zici ca este pe tranchilizante! O matracuca machedoneeasca, p*****a ca noaptea
0
0
deci d***a Carjaliu a ajuns cu 20 de minute dupa ce s-a produs accidentul, bun, tot ce trebuia sa faca era sa scoata telefonul propriu si sa filmeze declaratia taximetristului, odata facuta asta acesta nu-si mai putea schimba declaratia, si totodata trebuia sa filmeze si semaforul ca sa vada la ora respectiva daca este pe rosu sau verde, odata stabilita asta, un simplu calcul matematic avea sa o duca la un rezultat, si anume pe ce culoare se afla semaforul cu 20 de minute in urma, caci exista niste timpi, adica semaforul sta pe rosu anume minute si pe verde alte anume minute, intrebarea este pe ce culoare era semaforul cu 20 de minute in urma, se poate rezolva matematic, nici nu va trebuie martori, repet d***a Carjaliu a ajuns acolo dupa fix 20 de minute. Dar sincer cred ca Liviu Carjaliu a trecut pe rosu, si acum vor sa-l scoata mai putin vinovat, iar acel om cu labrador cred ca este împodobire a declaratiei. S-a facut un etilotest la ambii soferi?
0
0
Pai daca tot face pe judecatorul, eu zic sa-i dam fiecare dintre noi ciocanul in mana, sa ni-l bata putin de toti peretii si apoi sa ne spuna daca e cu happy end ancheta. (cu siguranta nu pentru sot, ci happy spre very HAPPY yuppi yuappi yayo END, dar doar pentru noi astia care ii dam ciocane). Corect? Corect! Poporul a decis. Ce e corect, e corect!
7
0
Unde e H I R A? A dispărut din platformele de socializare! Cum posta el ca un veritabil politician cu multă experiență! A dispărut de tot de pe Facebook și din media. Dădea interviuri prin presă mai ceva ca Iohannis. De când cu descinderile DNA la RAEDPP a dispărut total. Unde o fi acest "trubadur" al administrației locale?! Are niște cuvinte în el de zici că e cel puțin academician. Se plângea frac-su că din cauza lui nu poate face nimic, dar strada Hașdeu e singura asfaltată din zona unde e MAESTRO PIZZA. Salcâmilor, Farului și cele adiacente sunt pline de gropi. Băi nene, și Bodean și toți din DNA Constanța, nu au ce să-i facă lui H I R A. Face ceva pe ei cu boltă. E prea coțcar acest H I R A. Tot personalul din cadrul DNA nu ajung la capacitatea intelectuală a lui H I R A.
5
1
Totusi nu aveati/aveti.300lei.pt.o. camera.de bord???. Acum alergati dupa nush cine, camere.,etc...intai preventia...
0
0
beliti voi pla la taximetristi. Venim toti, depunem marturie, il legam pe fraier.
4
10
Am avut o perioada intre vanzarea unei masini si cumpararea alteia⁶, timp in care am folosit taxi. Doamne fereste, in afara de 2-3 cu bun simt si condus virect, restul nesimtiti, agresivj, nespalari. Sunt convins suta la suta ca nesim ala de taximetrsit a intrat pe rosu.
16
2
care e treaba cu ciumafaia asta?
5
12
Camere de luat vederi în intersectia semaforizata, ai trecut pe rosu, ti a suspendat permisul. simplu.
11
0
Alo, Replica! Pana la urma era 6 August sau marti? Asta e curata inducere in eroare ca sa nu se gaseasca niste, eventuali, martori!
7
0
acum 4-5 ani in urma dna Carjaliu facea public pe pagina ei de facebook un caz cu care a avut de-a face in propriul cabinet, si anume, un nene care era intr-o relatie sexuala cu o fată prostuță, acest nene aduce fătuca asta la cabinetul doamnei dr. pentru a fi declarată nebună si pe baza unui anume certificat sa o pensioneze, e de apreciat ca dna dr. nu face asta si mai mult decat atat precizeaza in postarea ei de pe facebook că a verificat contul de facebook al acelei paciente, nimic rău in asta, dar e corect sa faceti public acest caz in mediul online?Colegiul Medicilor nu s-a autosesizat, caci a face public aspecte din viata unui pacient duce la PIERDEREA DREPTULUI DE LIBERA PRACTICA. Dna. Carjaliu sa dea dovada de verticalitate si sa nu scoata acea postare de acum 5 ani de pe facebook, daca are constiinta, si sa ma contrazica daca vorbesc aiurea.Aviz celor care mergeti sau vreti sa mergeti la cabinetul ei, va puteti trezi cu aspecte din propria viata in mediul online.
9
4
Politia rutiera din Constanta intervine doar daca i se da telefon. Agentul Marcan stie foarte bine
10
0
Mare belitura ăla își pierde pâinea el merge pe jos o luna
3
2
doctoreasa asta este si ceramistă, o chinuie talentul, mai pierde si ea vremea cand este lasată singură de bărba-su (bărba-su are treburi pe la altele), și-a găsit si ea preocupare din plictiseală, dacă vedeți ce piese are o luați la fugă.Din moment ce este implicata cu PSD, clar are si tangențe dacă nu rădacini cu Securitatea, securiștii foloseau psihiatri la interogatorii, acești psihiatri erau torționarii psihici ai celor care erau interogați, acum au ajuns-o blestemele, in loc sa faca anchetă cu acest accident, mai bine să zică mersi ca nu i-a murit hăndrălăul.Fă fato te dădeai mare si tare că dacă o sa-ți ia șefia de sub picioare, pt acea secție nu are să se mai găsească șef, te vedeai de neînlocuit, uite ca nu e așa, acea secție funcționeaza bine si fără tine, nu se termină lumea la tine.
7
7
Nu cred ca Dl.Carjaliu a intrat pe rosu in intersectie. Dl.Carjaliu este un model de urmat- civic si profesional- in tara asta bolnava si cazuta la cel mai jos nivel de moralitate. Cei ce arunca cu noroi doar ca sa se afle in treaba sunt doar un exemplu din cloaca societatii in care traim. Halal cultura, halal respect si bune maniere. Toate din cauza lipsei de educatie.
5
8
are bani o panara ma de dotora, si barbasu un c*r var, ya de fapt face ancheta sa vada de un de venea flacaul, ei?
6
12
Cand trei persoane iti spun ca esti beat, te duci si te culci. Din cate stiu, negarea, este primul simton, nu-i asa doamna psihiatru?
6
6
La Psihosan face evaziune la greu. Nu da niciun bon fiscal. Alooo, ANAF-ul ! Iar conditiile sunt execrabile. Seara au un bec chior in holul de asteptare iar iarna nu dau drumu la caldura. Aloo, autoritatile sanitare!La pret, una spune la telefon si alta la receptie. Iar scarile de la intrare sunt abrupte si nu au balustrada. Un bolnav a cazut in fata mea pe scarile alea. Poate se sesizeaza cineva.
11
5
Ala venea de la curvasareala la 12 noaptea matracuca de fapt face ancheta sa vada de unde venea
11
7
defwtatul giuglea stefan te-o făcut șefă acolo la psihiatrie, era "combinată" cu ăsta, îl descărca le LOAD, unload pt cunoscători. Acum ai necazuri cu nenea soțul care te-o lăsat și cu pesedişti așa un pic că dacă o mai dădeai și altora nu ți se împuținează. Multă lume a nenorocit cățeaua asta punând patalamaua de nebun, sau administrând AMİTAL SODİC unde i se spunea pt dezinhibare, uite că Dumnezeu nu doarme, focul sa cadă pe tine
8
10
Si marmota invelea ciocolata. Restul bune? Acte itp testarea de alcool si droguri? Saracul domn soț...poate ca sa ne facem bine cand gresim sa mai si platim,daca e ceva gresit sa ne cautam dreptatea pana in panzele albe.
3
5
Marti, 6 august 2023? Era Duminica! :D
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468