REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Doi actori celebri se urăsc de moarte și au refuzat să lucreze împreună

Doi actori celebri se urăsc de moarte și au refuzat să lucreze împreună

A.F. 5 aprilie 2024 | 00:00 289

Nick Nolte a relatat evenimentele tumultuoase de pe platourile de filmare ale peliculei „I Love Trouble”, la aproape trei decenii de la momentul în care Julia Roberts l-a caracterizat drept „complet dezgustător”, conform informațiilor furnizate de Daily Mail.

Doi actori celebri se urasc de moarte si au refuzat sa lucreze impreunaJulia Roberts și Nick Nolte, foto: captura video Buena Vista Pictures

Cei doi actori erau în mijlocul filmărilor regizate de Charles Shyer atunci când Roberts a exprimat opinii dure într-un interviu pentru The New York Times în decembrie 1993.

În acest film, numit „I Love Trouble”, cei doi interpretau rolurile lui Sabrina Peterson și Peter Brackett, doi jurnaliști rivali de la ziarele din Chicago. Sabrina era o tânără ambițioasă, în timp ce Peter era o vedetă recent devenită autor al primului său roman.

Cei doi actori nu s-au plăcut din prima

În ciuda rivalității lor inițiale, cei doi sunt nevoiți să colaboreze pentru a investiga o chestiune, dezvăluind în cele din urmă o conspirație de proporții mari.

„De îndată ce l-am întâlnit, am avut dificultăți unul cu celălalt și, în mod natural, ne-am ciocnit”, a declarat Roberts când a fost întrebată despre reputația lui Nolte de a fi nepoliticos pe platou.

Ea a continuat: „Cu toate că poate fi fermecător, este în același timp complet dezgustător. Poate că mă va urî pentru că spun asta, dar pare că face tot posibilul să îi țină pe oameni la distanță.”

Nolte a replicat actriței din „Pretty Woman” într-un interviu acordat LA Times: „Nu este frumos să caracterizezi pe cineva drept dezgustător.” „Nu este o persoană plăcută. Toată lumea știe.”

La 29 de ani distanță, actorul cu trei nominalizări la premiile Oscar a fost din nou întrebat despre tensiunile dintre ei, în timpul unui eveniment de promovare a noului său film „Rittenhouse Square”.

Nick Nolte spune că amândoi poartă o parte din vină

El a recunoscut că nu a mai luat legătura cu Roberts după încheierea filmărilor, susținând că nu a existat vreun conflict real între ei. „Nu, nu am mai vorbit cu ea.” „Chestiunea este acum încheiată.” Apoi a adăugat: „A fost o experiență absurdă prin care am trecut. Amândoi suntem parțial vinovați, dar și ea a contribuit. Julia s-a căsătorit la începutul filmărilor și a fost unul dintre acele lucruri pe care le-am abordat greșit.”

Roberts tocmai se căsătorise cu muzicianul Lyle Lovett, căsătorie care s-a încheiat în 1995.

„I Love Trouble” nu a fost primit cu entuziasm de către critici. A obținut doar 61,9 milioane de dolari la box office la nivel mondial, în raport cu un buget de producție de 45 de milioane de dolari, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212