REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Doi angajați ai Direcției de Pază s-au rupt în figuri! AU FOST RECLAMAŢI CĂ AU TRAS FOCURI DE ARMĂ

Doi angajați ai Direcției de Pază s-au rupt în figuri! AU FOST RECLAMAŢI CĂ AU TRAS FOCURI DE ARMĂ

Replica API 23 iulie 2017 | 00:28 572

Poliția i-a sancționat

Poliția i-a sancționat

Doi angajați ai Direcției Județene de Pază Constanța s-au dat în spectacol în cursul zilei de sâmbătă pe stradă, mai precis, unul dintre aceștia a fost reclamat că trăgea niște focuri de armă în aer, cu ajutorul unui pistol airsoft. Polițiștii au venit la fața locului și au descoperit că șoferul, colegul bărbatului care trăgea focuri de armă, era băut.

Este vorba de Valentin Oprică de 27 de ani și Lucian Titi Giurcă (şef al instituţiei), în vârstă de 40 de ani, ambii angajați ai Direcției Județene de Pază Constanța.

La data de 21.07 a.c., ora 15, polițiștii Secției 1 din Constanța au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, care conducea un autovehicul al unei instituții publice din Constanța fiind sub influența băuturilor alcoolice - 0,56 mg/l - constatare ulterioară a polițiștilor Serviciului Rutier - și care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

De asemenea, în mașină se afla un alt bărbat de 40 de ani, care se pare că se afla și el sub influența băuturilor alcoolice, care deținea o armă de tip airsoft și manifesta cu aceasta un comportament agresiv în traficul rutier.

În cauză, oamenii legii au procedat la conducerea la poliție și audierea celor doi, Oprică fiind cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar Giurca a fost sancționat cu 2.000 lei și confiscarea armei de tip airsoft. Șoferul a fost sancționat și pe Legea 61 cu 3.000 de lei pentru că a împiedicat organele de poliție să își îndeplinească atribuțiile, mai precis nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/reactie-dura-a-presedintelui-cjc-dupa-escapada-cu-pistoale-a-lui-giurca-325196/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand betivanul mai este si sef, astfel de incidente sunt inevitabile. Cat despre caracterul lui Titi, nu cred ca mai se poate spune ceva nou, omul fiind o lichea de ultima speta.
3
0
Foarte bine lea facut ca se purta cu agenti de pe intersectii ca pe niste mopuri si cand ai dadea peste nas un agent il dadea afara
4
0
aveti un boschetar si betiv...
3
0
cum mai poate sta in functie acest individ dupa ce a comiso ,umbla numai baut toata lumea stie ca an birou avea barul ful cu coniac si servea fara limita
6
1
Asta-i shmecker d'ala tare,nu vedeti ca bea balantzan la gheata,nu ca voi bere Noroc la 2.5 litri,limbistilor!
2
4
Ce fatzau de cokalar are sef Giurca !
2
1
Mda, nu e chiar un comportament OK,dar nici mare pula pe bascula nu e, ciorile borate de ce nu aveti tupeu sa le luati in vizor sa scrieti tot ce fac? boratii de machedoni ,turcaleti si tataroi? Ia-ti gasit pe humpty su dumpty care trageau si ei cu o arma care abvea se aude ,oricum sunt idioti, pt deranjeaarea ordinii publice amenda si mustrare la locul de unca se impun.
6
2
Exagerarile unor ziaristi zelosi dornici de afirmare si extrem de pupincuristi. Ba voi sunteti sanatosi la cap??? O prastie cu bile de otel face mult mai mult rau decat un amarat de pistol airsoft. Ati facut din tantar armasar si tun din airsoft.
12
9
Pericol pt linistea si siguranta cetatenilor ! plus ca erau cu masina STATULUI ......
10
0
EPISOD EMBLEMATIC PENTRU MANDATUL TUTUIANU!!!
8
1
Gardienii publici.Ar trebui controalele la mansarda sa fie mai drastice cind este vorba de respectarea legii privind regimul armelor si munitiilor,pentru a descuraja astfel de comportament de haiducii.
10
3
Adica erau beti muci in masina institutiei si nu au fost dati afara pe loc?!? Sunt rude cu Fagadau?
14
4
Ajung sa se creada Dumnezei. Dumnezeii mamelor lor de derbedei!
12
0
S au distrat un pic pt ca palaz ii anuntase sa si dea demisiile ca pune un mache la conducere
9
0
Domnu Claudiu Palaz, afara cu ei, fac de rusine Consiliul Judetean.
7
0
Figura cretinoidului este mai graitoare decat articolul.
19
0
astia apara in 2 zile in ziar ca se impusca singuri!! niste cretini betivi .
7
0
Ciote sa isi dea demisia!
6
1
poza lu' rambo asta spune totul !!!
7
0
foc de arma....cu o jucarie cu aer comprimat! Multa lume a fost in pericol de moarte...
5
10
cica ei asigura linistea si ordinea! Cica Intregul personal este selectionat dupa criterii riguroase prevazute de legea in vigoare.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108