REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Doi angajați de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri au fost accidentați de un șofer bulgar

Doi angajați de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri au fost accidentați de un șofer bulgar

Andreea CONDURACHE 25 aprilie 2024 | 00:00 823

Accident grav de circulație petrecut miercuri după-amiază pe DN6, în Dolj. Doi muncitori de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova au fost accidentanți, după ce șoferul unui TIR a intrat cu viteză în utilajul cu care aceștia făceau lucrări de colmatare. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată și i-a lovit în plin pe cei doi muncitori. Unul dintre ei, o femeie, a decedat pe loc, în timp ce al doilea a fost grav rănit.

Doi angajati de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri au fost accidentati de un sofer bulgar

Tragedia a avut loc miercuri după-amiază, pe DN6, în localitatea Răcarii de Sus, județul Dolj. La volanul TIR-ului se afla un șofer bulgar.

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care au constatat faptul că, un bărbat, de 68 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (TIR) pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară pe care a proiectat-o în două persoane, o femeie de 45 de ani şi un bărbat de 54 de ani, ce efectuau lucrări de întreţinere a carosabilului, pe banda 1", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Doi angajati de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri au fost accidentati de un sofer bulgar

În urma impactului, femeia a murit, iar bărbatul a fost grav rănit. Potrivit oficialilor DRDP Craiova, cei doi se aflau în timpul serviciului, iar lucrările erau semnalizate conform legii.

Doi angajati de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri au fost accidentati de un sofer bulgar

“Pe DN 6, pe raza localităţii Răcari, a avut loc un eveniment rutier foarte, foarte grav. Un autocamion care circula pe banda 1 a lovit remorca de semnalizare luminoasă care atenţiona participanţii la trafic că se efectuează lucrări în zona drumul public de către angajaţii de la Drumurile Naţionale, a împins remorca cu tot cu maşina de regie, a împins-o la 30 de metri, a lovit utilajul cu care se lucra pentru colmatări. A lovit doi dintre colegii noştri. Lucrările erau semnalizate corespunzător. Angajaţii erau însoţiţi tocmai pentru a nu avea astfel de probleme de acele remorci de semnalizare cu săgeţi luminoase, vizibile de la distanţă foarte mare”, au transmis oficiali ai DRDP Craiova.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468