REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Doi CIORDITORI care acționau în City Park Mall, în fața instanței! Foloseau ustensile pentru scoaterea sistemelor de alarmă

Doi CIORDITORI care acționau în City Park Mall, în fața instanței! Foloseau ustensile pentru scoaterea sistemelor de alarmă

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:00 222

Unul este CAMPION la INFRACȚIUNI

Unul este CAMPION la INFRACȚIUNI

A săvârșit mai multe infracțiuni, atât în străinătate cât și în țară, iar de dată recentă s-a reprofilat pe furturi de haine. Astfel, el s-a ales cu o pedeapsă de 1 an și 6 luni în regim de detenție, pe când persoana cu care acționa, o femeie, a primit un an și 5 luni cu suspendare. Decizia nu este definitivă, iar apelul urmează a se judeca pe 10.12.2019.

Este vorba despre inculpatul T.D.S., care a suferit anterior mai multe condamnări, atât pentru fapte comise pe teritoriul României cât și în străinătate, fapta dedusă judecății fiind comisă la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar, și despre A.C. (femeia cu care acționa). Instanța a reținut că, la data de 14.05.2019 lucrătorii de poliție din cadrul Secției1 u întocmit procesul-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, din care a rezultat că o persoană de sex masculin, identificată ulterior în persoana inculpatului T. D.S., a sustras mai multe articole vestimentare din magazinul Koton amplasat în incinta complexului comercial City Park Mall. Bunurile sustrase și identificate asupra inculpatului au fost predate pe bază de proces-verbal managerului al magazinului. Astfel, fiind audiată în ca litate de martor , o femeie a declarat că își desfășoară activitatea ca și agent de securitate în cadrul magazinului Koton din incinta complexului comercial City Park Mall, iar în data de 14.05.2019, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat că în magazin a intrat o persoană de sex masculin neînsoțită, care avea asupra sa un rucsac. Martora a precizat că persoana respectivă a mers în partea magazinului destinată hainelor pentru bărbați, de unde a luat în mai multe rânduri articole de îmbrăcăminte cu care s-a deplasat la cabinele de probă, unde le lăsa fără a le proba, întorcându-se în magazin pentru a lua altele. Ulterior, persoana respectivă, având rucsacul în spate a încercat să iasă din magazin, context în care s-au declanșat porțile senzormatice, iar în urma controlului efectuat asupra acestuia, în interiorul rucsacului au fost găsite mai multe obiecte vestimentare, respectiv patru rochii, o bluză și o cămașă, de pe care fuseseră înlăturate sistemele antifurt. Martora a mai precizat că i-a solicitat bonul de casă, însă persoana respectivă a susținut că bonul se află la soția lui, care a achitat produsele respective, ceea ce, în urma verificărilor, nu s-a confirmat. Însă, chiar dacă, în primă fază, s-a crezut că a acționat singur, de fapt, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-a observat cum era urmat de o femei, care păstra o distanță de circa 10 metri față de acesta.

Foloseau ustensile pentru scoaterea sistemelor de alarmă

De asemenea, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 1 P au întocmit un alt proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, la o altă dată, din care a rezultat că în jurul orei 19:00, o persoană de sex feminin, identificată în persoana inculpatei C.A., a încercat să sustragă mai multe articole vestimentare din magazinul H&M amplasat în incinta complexului comercial City Park Mall. De asemenea, asupra acesteia a fost găsit și un dispozitiv magnetic și o tijă metalică curbată, obiecte folosite la scoaterea sistemelor de alarmă de pe articolele vestimentare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La istoria bogata pe care o are, mai merita ceva in plus.
0
0
Sigur erau garoi !
3
0
Cinstitule cu cat le dai?
4
0
Trebuia sa furati din alta parte , nu de la Koton hoti de 2 lei
4
1
Vand magneti si chei pentru desfacut alarmele de la haine. Daca sunteti interesati lasati un comentariu aici. Multumesc.
4
1
Eu ma intolesc moka de doi ani de la Columbia si n-am probleme. Dar nu va zic cum fac, ca se varsa smekeria .
6
4
Am lucrat 4 ani fix , in marele siloz City. Este un mare centru infractional . Arhiplin de tigani , ciudati , casca gura si multi ciorditori . Acolo trebuie bagata armata , nu firme de securitate .
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272