REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Doi constănțeni, MORȚI într-un ACCIDENT GRAV produs în BRĂILA

Doi constănțeni, MORȚI într-un ACCIDENT GRAV produs în BRĂILA

Replica API 30 septembrie 2021 | 00:05 22504

Un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR, în această după-amiază, pe DE 584, la ieșire din localitatea Albina, accidentul soldându-se cu două victime. Au decedat doi bărbați, ambii din judetul Constanța.

Victimele se aflau intr-un autoturism inmatriculat in judetul Constanta, pe sensul de mers Braila-Slobozia. Conducatorul auto, din motive inca necunoscute, a pierdut controlul volanului si a intrat in coliziune cu un TIR care circula pe sensul opus. Cel care a sunat la 112 este chiar soferul autotrenului, care nu a fost ranit si nici nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

La fata locului au ajuns trei ambulante, un echipaj de descarcerare, dar si un elicopter SMURD, care a aterizat chiar pe sosea. Echipajele medicale le-au acordat barbatilor raniti primul-ajutor, însă manevrele de resuscitare au eșuat, scrie debraila.ro

”Din primele date, un bărbat, in timp ce conducea un vehicul pe sensul de mers Brăila - Slobozia ar fi pierdut controlul asupra volanului și a intrat in coliziune cu un TIR care circula pe sensul opus de mers. Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În acest moment se circula, alternativ, pe un singur sens de mers”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliție Brăila.

La fața locului au ajuns trei ambulanțe, însă echipajele medicale au încercat în zadar să resusciteze victimele accidentului. Un elicopter SMURD a sosit la locul accidentului pentru a prelua eventualii răniți, însă intervenția acestuia nu a mai fost necesară. Urmează ca Poliția să stabilească circumstanțele producerii accidentului, scrie obiectivbr.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In locul camionului putea fi un turism cu o familie intreaga ...
2
0
Esti sigur ca doar instructori sunt vinovati?,politia circulatie nimic nici o vina.
3
1
Bine ca au murit
0
8
Nu e vina lui, ci a instructorilor de la scolile de soferi amatori, aia sunt primii kocalari in trafic si mai dau si lectii la altii!
4
3
de 20 de ani vechime si te mai crezi si pilot!
8
2
Ai draku politisti a incervat sa l scoata pe soferul tir ului vinovat punand ui fiola
3
9
Experienta in sofat zero !
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272