REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
13.2° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Doi copii au plecat singuri din Cernavodă și au fost găsiți de polițiști în Constanța

Doi copii au plecat singuri din Cernavodă și au fost găsiți de polițiști în Constanța

Victor ROTARU 21 aprilie 2024 | 14:55 1953

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 18:15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că a găsit, în cartierul Poarta 6, doi copii singuri, care păreau dezorientați.

Doi copii au plecat singuri din Cernavoda si au fost gasiti de politisti in ConstantaCei doi copii plecați de acasă

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și i-au preluat pe cei doi minori, de 7 ani, respectiv 10 ani. Copiii au declarat că sunt din orașul Cernavodă și că au plecat singuri de la domiciliu, cu microbuzul, fără a-și anunța părinții, pentru a se plimba în municipiul Constanța.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi minori, stabilind, totodată, faptul că nu figurează ca dispăruți. Din primele informații rezultă că aceștia nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. A fost contactată mama minorilor, care s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție, fiindu-i reîncredințați copiii. Aceasta a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, pentru nesupravegherea minorilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cernavodă raiul proxeneților,al peștilor al interlopilor al poliției care nu vede nimic doar își iau salariile de la 89 încoace.Daca facem o analiză familia Gazanu nu avea după ce bea apa acum sunt miliardari.In aceiași situație de killer este familia Piron miliarde în conturi vile și limuzine de lux.Iar prostimea cinstită la munca cu minim pe economie
6
1
Ai grija de nevasta! Daca nu ai tu, are "Lupu". Da tarcoale de ceva timp, iar tu esti prins cu alte probleme
1
2
vine el un primar fost militian si le rezolva pe toate!
5
3
NU ESTE ADEVARAT...CERNAVODA ESTE ORASUL JAVRELOR...PANARAMELOR...PARASUTELOR...PESTOAICELOR..TATUATILOR...DROGATILOR.. PICTATILOR..PENSATILOR...BARBOSILOR...A ACELORA CARE FREACA MOTANUL SUB COADA,IAR PRIMARIA LE DA....VAUCERE DE SOMN...VAUCERE DE STAT LA UMBRA,,,VAUCERE DE ENERGIE...VAUCERE DE ALIMENTE...CE VREMURI DE....K.....KAT TRAIM...
15
0
Toates plecate la prostitutie cu pesti. Cand se intorc de la bordel vor maritis, asteptati-le
6
1
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468